pirateeeeeee (15-03-23)
Φοβόμουν ότι θα μας βγει ξινο το πανηγυρακι που στηθηκε, αλλα ευτυχώς δεν αφησαν οι παίκτες περιθωρια αμφισβήτησης! Πήραμε και το 2ο σετ. Το ευρωπαϊκό βάφτηκε κόκκινο!
pirateeeeeee (15-03-23)
Γραφουμε παντα στο θεμα του 2018-19,βλεπω.Δε μασαμε.
Δεν βρίσκω τον λόγο να ανοίγουμε καινούργιο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ακόμα μια μερα ένδοξης ιστορίας.
Μπράβο στους μάγκες!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπράβο σε όλους! Μπράβο και στον κόσμο, που γέμισε το ΣΕΦ!
15 τα Ευρωπαϊκά πλέον
4 σε πόλο γυναικών, 3 στο πόλο ανδρών, 3 στο βόλεϊ ανδρών, 3 στο μπάσκετ, 1 στο βόλεϊ γυναικών κι 1 στην πάλη.
Καπου διάβασα σήμερα ότι είναι 19 τα διεθνήμας τρόπαια,κι αν μετρήσεις και το Βαλκανικό,βγαινουν 20.
Αλλού με ξύνεις Γιάννη μου και αλλού έχω φαγούρα...
ΘΡΥΛΟΣ
![]()
panahs7 (17-03-23), pirateeeeeee (18-03-23), voskos_7 (17-03-23)
Έπρεπε να καλέσουμε και τον Μαλάκα τε, στην απονομή: Πολύ μεγάλο ποσοστό αυτής της επιτυχίας του ανήκει δικαιωματικά...
pirateeeeeee (18-03-23)
1ος ημιτελικός με Μίλωνα στις 18:30 και είμαι περίεργος για το πόσο κόσμο θα έχει. Θέλω να δω και τι θα κάνει ο Τζουλιάνι με τον Γκουσταβάο στους τελικούς που έρχονται.
ΥΓ. 3-0 μεταξύ συγγενών και φίλων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αερικό7 : 22-03-23 στις 19:08
2-0 τον Μίλωνα και έκλεισε η θέση στους τελικούς. Ο βάζελος έχει πάθει ψυχολογικό πατατράκ από τον αποκλεισμό και δεν τον βλέπω να σηκώνει κεφάλι στην άλλη σειρά.
Παρασκευή Φ4 κυπέλλου στην Καλαμάτα, οι ημιτελικοί όπως στο πρωτάθλημα.
Εντάξει, ο παοκ φαίνεται πιο γεμάτος από ενέργεια και μάλλον θα τα βρούμε μπαστούνια και στο πρωτάθλημα...
Είμαι ο μόνος που συνειδητοποιεί ότι όλη την χρονιά τρώγαμε πρηξοπούτσι για την ομαδάρα του βάζελου και νομίζαμε ότι κάπως έτσι θα είναι, (αφού δεν πολυδιαφημίζουμε την δική μας πραμάτεια) μέχρι να δω την τελική κατάταξη της κανονικής περιόδου;
Τεράστια ανατροπή πριν από λίγο στο Ρέντη. Από 0-2 σετ πήραμε τη νίκη και κάναμε το 2-1 στη σειρά των τελικων απέναντι στον Παοκ. Ανέλπιστα επιτυχημενη η σεζον, αν έρθει και το πρωτάθλημα
drizzt (25-04-23), Faithful (26-04-23), Nikolaos_Kokkinos (25-04-23), voskos_7 (25-04-23), zionikos (25-04-23)
Θέλει μεγάλη προσπάθεια να φτιάχνεις κάθε χρόνο χειρότερη ομάδα στο γυναικείο βόλει από την προηγούμενη!!Παίζουμε με τον Ηλυσιακό και μόλις χάσαμε σετ ενώ στο πρώτο φτύσαμε αίμα να το πάρουμε.Στο μεταξύ ο Ιταλός στον πάγκο είναι τουρίστας κανονικός!Πάλι άτιτλοι φέτος!
Επεισόδια και οριστική διακοπή στο παιχνίδι με τον βάζελο, σοβαρά τραυματισμένος αστυνομικός στην ενταντική.
ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ!
chainsaw (07-12-23)
Παναή δε ξερεις τι λες Σορυ
Ηταν διμοιρίες εξω απο το γηπεδο χωρίς κανενα λόγο. Ξαφνικά άρχισαν να πετάνε δακρυγόνα και μέσα επικράτησε χάος. Δεν είχε γίνει το παραμικρό.
Ξεκάθαρο στήσιμο.
Μέχρι αυτή την ωρα ρίχνουν αδιάκριτα ξύλο και μαζεύουν κόσμο.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
mick7 (07-12-23)
Δε ξερω πως χτυπήθηκε κι από τι, ξέρω ότι όταν πας προβοκατορικα και ΕΠΙΤΗΔΕΣ να χτυπήσεις κοσμο, κινδυνεύεις και να τις φας. ΑΝ δεν εκπυρσοκροτησε κανα όπλο.
Σιγα μη λυπηθώ κιόλας. Έχουν φάει χημικά με το κιλό γυναικες και παιδιά και κόσμος που απλά παρακολουθούσε έναν αγώνα που έχανε ο βαζελος.
Μέχρι αυτή την ώρα έχουν εγκλωβισμένο κόσμο μέσα στο γήπεδο.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
mick7 (07-12-23)
Bookmarks