drizzt (03-10-21), john syggel (03-10-21)
Και πάψε μα αναφέρεις τους διαιτητές. Κακό συνήθειο...
Καλύτερα να κάτσεις να σκεφτείς πώς θα παίξεις τον Λουτσέσκου που έρχεται καβάλα στ' άλογο μετά από το δεύτερο 0-0 εντός.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (03-10-21), john syggel (03-10-21)
κακη δηλωση σημερα για την διαιτησια τι περιμενε να γινει δηλαδη?Οι μαλακες που κοψανε την ομαδα ενω ειχε μπει πολυ καλα στο β'μερος κουβεντα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Coach mesa se mia mera ekanes magka ton Luzeskou kai tous vazelous.
Parto alliws ligo. Sovarepsou.
Me tis malakies pou kaneis einai 1h mia omada me m.o hlikias 11adas ta 30+ kai me to 1/3 twn paiktwn na einai panta traumaties.
Esu me elaxistes apousies, me para polles epiloges, me pio neari kai gumnasmenh omada malakizesai
Γάμα το - βαριέμαι...
Βαριέμαι να λέω τα ίδια, εσύ προφανώς δε βαριέσαι να τα κάνεις.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
γρηγορη αντιδραση σημερα ο κοουτς
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πάμε για Νοέμβριο και παραμένει αήττητος και πρώτος σε όλες τις διοργανώσεις. Να φύγει δεν κάνει.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-10-21), panahs7 (17-10-21)
ωραια η νικη και σημερα κοουτς με το βαρος της φανελας.
Μπαλα θα δουμε καθολου στην σουπερ λιγκ? ξερω γω, καποια στιγμη. λιγο ετσι να χαρουμε λιγο το τοπι να παιζεται ομορφα και σωστα.
hang your demons
Το θεαμα ειναι βαρια κουβέντα. μπαλα να παιξουμε λιγο να παραξουμε λιγο καμια φαση. μετα το 65 καναμε την πρωτη μας φαση.
αυτο με τις ομαδες που στηνονται πισω ειναι καραμελα.λες και αλλες χρονιές που παιζαμε μπαλα δεν καθοντουσαν πισω.
επισης ειναι ορατο οτι η ομαδα δεν ξερει να φτιαξει φασεις απεναντι σε οργανωμενη αμυνα.τσουκου τσουκου και σεντρα απο τα πλαγια.
επισης ειναι πολυ αργη.και προβλεψιμη.
καλα τα αποτελεσματα οκ. αλλα εγω θελω να δω και μπαλα. και μπαλα φέτος αν εξαιρεσεις καποια μεγαλα διαστηματα στην φενερ δεν εχουμε δει με το κιλο.
χαρακτηριστικο είναι οτι στην πρωτη 5αδα της βαθμολογιας ενω ειμαστε πρωτοι εχουμε την 5η χειροτερη επιθεση.
hang your demons
Κοουτς τι φάση? Δεν φταίει η διαιτησία..
Επίσης η αλήθεια είναι ότι πλέον βλέπουμε περισσότερο διαχείρηση παρά μπάλα μέχρι τώρα.
Ναι ενώ αν παίζαμε μπάλα και δεν παίρναμε τα αποτελέσματα, θα ήσουν ευχαριστημένος. Σε ποιες άλλες χρονιές αναφέρεσαι; Εγώ μια ζωή έτσι θυμάμαι να παίζει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα, άντε να ξεχωρίζουν ελάχιστες χρονιές που είναι επιβλητικός (η μία ήταν του Μαρτίνς). Απ' τη στιγμή που λες ότι τα ματς τα παίρνει η φανέλα, δηλώνεις και την προκατάληψη για τον Μαρτίνς. Όσο για την 5η χειρότερη επίθεση, βαριέμαι να το ψάξω, αλλά πρόχειρα θυμάμαι βάζελο και Βόλο που έχουν βάλει ένα τσουβάλι γκολ σε 2 παιχνίδια (τα οποία δίνουν και το στατιστικό). Κλάιν μάιν, ποιος χέστηκε.
Ειναι ολοφανερο οτι η ομαδα δεν εχει παικτη να φτιαξει παιχνιδι. ή τον έχει και ο Μαρτινς δεν τον βαζει γιατι εχει κολλησει με τον Αγκιμπου.
που ναι μεν τρεχει και μαρκαρει και κοβει περισσοτερο απο τους αλλους σωστα το λετε αλλα δεν κανει τιποτα αλλο. μπραβο για το γκολ σημερα αλλα τιποτα αλλο δεν εκανε.
(να μου πεις εκανε κανείς αλλος?) οπως και να χει δεν ξερει την θεση που τον βαζει και δεν μπορει να δημιουργησει. ουτε να επιτεθει κατα μετωπο ουτε να ντριπλαρει ουτε να κοψει με καθετες την αντιπαλη αμυνα, αρα η θεση μπροστα απο τα κεντρικα που τον ξεκιναει παει χαμενη (αλλα και σαν εξτρεμ δεν προσφερει κατι παραπανω).
οποτε χανουμε ενα 50% απο τον αξονα .ενα 30% γιατι παιζουμε με ενα εξτρεμ (μασουρα) διοτι απο την αλλη μερια οι μεταγραφες ακομα δεν παιζουν τιποτα και ενα 20% γιατι τα μπακ μας δεν παραγουν επιθετικα.
Ειναι εξωφθαλμο οτι εως τωρα δημιουργικα εξαρτιομαστε απο τα κεφια του Μαντυ, τα στημενα του Βαλμπουενα οταν παιζει και τις ενέργειες του Μασουρα.
hang your demons
Φορτούνης, Κουντέ, Μάρκοβιτς...Τι προσπαθείς να αποδείξεις ρε "ανοιχτομάτη" με τους Μπουχαλάκηδες, τον Αβραάμ στα 37 του και τους απίθανους που κουβαλάς κάθε χρόνο από τα χωριά της Πορτογαλίας? Που είχες βάλει τον ...Γκασπάρ εξτρέμ για να πάρεις το ματς στην Αρσεναλ![]()
ο Μαρκοβιτς αν ειχε παρει τις ευκαιριες του Αγκιμπου θα είχε καθιερωθει επάξια με το κατα διαστηματα αστείο διδυμο Σισε - ΠΑΠ. τον εξαφάνισε ομως.
Ο κουντέ εξαφανίστηκε τελειως τελικα για να παίζει 90λεπτα ο Αγκιμπού. το ίδιο και ο Ρονι Λοπεζ που εχει ν απαιξει 4-5 παιχνιδια. θα τον βάλει σε κανα 80φευγα δεν θα προλάβει να δειξει τιποτα και θα λεμε δεν είναι ετοιμος.
Δεν ειναι υπεράνω κριτικης ο Μαρτινς. προπονηταράς αλλα αυτη τη στιγμη δεν είναι δικαιος στους χρόνους που δίνει και ειδικά ωστε να προσαρμοστούν και οι νεοι παικτες που θελουν κατι παραπάνω απο το να παίζουν 15 λεπτά στο τέλος.
Η απιστευτη εμμονή στον Αγκιμπού((ειδικά) αλλα και σε μπουχαλάκη εχει κοστίσει μεχρι στιγμης στο να μην δουμε τις ικανότητες των Κουντέ και Λοπεζ και να αφοπλίζονται.
Λες και ο μικρός δινει ασίστ και σκοράρει σε κάθε παιχνίδι και δεν βγαίνει απο 11αδα με τίποτα.
ευτυχως εστω στα Γιαννενα τον εκανε αλλαγη τον μικρο. ελπιζω να το έχει καταλάβει και για την συνέχεια οτι πρέπει να πάρουν σοβαρά λεπτά και οι άλλοι.
hang your demons
Αλλαγή έγινε για να ξεκινήσει και στα υπόλοιπα.
Τέλος πάντων, εγώ κρατάω μία πισινή πάντα για κάθε προπονητή ότι παίζει να βλέπει στην προπόνηση πράγματα που δε θέλει να δούμε και εμείς...
Δεν είναι όλα καλά και όλα ανθηρά, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος για το ότι υπάρχει κάτι καταφανές για το οποίο έχει τη λύση αλλά δε την προτιμάει για έναν δικό του λόγο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (19-10-21), giovanni#10 (19-10-21), panahs7 (19-10-21)
Κι εγώ αναρωτιέμαι ποιους απίθανους από τα χωριά της Πορτογαλίας έχει φέρει φέτος..
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Στο μεταξυ, απο Πορτογαλους φετος μονο ο Σεμεδο ξεμεινε νομιζω...
Κι αυτος,ειναι εκτος λογω του γνωστου θεματος.Αρα εδω και μηνες δεν εχουμε Πορτογαλο,και θα δουμε ποτε(και αν) θα εχουμε αυτον τον ενα.
Bookmarks