Δεν υπάρχει Ισπανός προπονητής: Είναι κόλπο των μανατζαρέων για να πουλάνε Πορτογάλους.
Ρε παιδια συγνωμη , εχω μεινει λιγο πισω, το βιογραφικο του Καρλος ειναι οντως αυτο που διαβαζω στο γουικι η ειναι πειραγμενο?. Και αν ειναι οντως αυτο, τι ακριβως του ζηλεψαμε του εν δυναμη μαθητευομενου απο την ισπανια ??
Ωχ παναγια μου... τα χει παρατησει ο προεδρος μου φαινετε
Να παω στα φροντηστηρια να μαθω πορτογαλικα η ισπανικα , φαινετε να ειναι το μονο προσον που απαιτει η θεση πλεον
Απο ποτε η παρουσια (και ηττα) σε τελικο δευτερης κατηγοριας (που τελικα εχασε) ειναι 'δειγμα γραφης"
Ειναι στα καλα τους ρε πουθτη μου
" Ειμαι 88 χρονων, Έχω χορτάσει από τίτλους και πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό,και θέλω να πεθάνω με ένα Ευρωπαϊκό“. - Γιάννης Πολυκανδριώτης , 9 Μαίου 2024.
Δεν υπάρχει Ισπανός προπονητής: Είναι κόλπο των μανατζαρέων για να πουλάνε Πορτογάλους.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
jonk (02-08-22)
Xairomai pou olo kai perissoteroi antilamvaneste oti o xontros exei stamathsei na asxoleitai me thn omada
Ανπόπιουλαρ οπίνιον: όχι μόνο δεν τα έχει παρατήσει, μέχρι και με την ΕΠΟ και τη Σούπερ Λιγκ ασχολείται. Το πρόβλημα είναι η στελέχωση και το τρέξιμο της ομάδας με συνταγές 90s.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
john syggel (02-08-22), jonk (02-08-22), pirateeeeeee (02-08-22), voskos_7 (02-08-22)
Όχι - η κανονική άποψη είναι: Αν είχε σταματήσει δεν θα ασχολούνταν με Σουπερλίγκες, Μπαλτάκους και τέτοια - το μόνο που με προβληματίζει είναι το όλο σκηνικό του πολέμου να γίνει για να δικαιολογήσει και εξω-αγωνιστικά μία χρονιά που θα πάρει πρωτάθλημα καμία κούλα, ή και κανένας άλλος ακόμα χειρότερα, κάτι που έχει ξαναγίνει.
jonk (02-08-22)
Χαίρομαι... Έτσι γενικά χαίρομαι.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
giovanni#10 (02-08-22), panahs7 (02-08-22)
Αρκεί να μην θέλεις να κρυφτείς...
drizzt (02-08-22)
Το οτι ασχολειται με την ΕΠΑΕ ως προεδρος δεν σημαινει οτι και ασχολειται και με την ομαδα. Και το θεμα ειναι πως ασχολειται.Γιατι οραμα δεν εχει. ειχε βολευτει με τον Μαρτινς τοσο καιρο να παιρνει πρωταθληματακι με τους αμπαλους εδω και αντε και να τον βγαζει και σε ομιλους Γιουροπα η Τσουλου.
Δεν εβλεπε οτι η ομαδα 2 χρονια σερνοταν και οτι ερχοταν το κακο. δεν τον ενοιαζε.η δουλιτσα γινοταν. Γι αυτο και ανανεωσε τον Γεναρη τον Μαρτινς.
και μονο οταν εφαγε την ηχηρη σφαλιαρα απο την Μακαμπι ταρακουνηθηκε καπως. οχι οτι τρελαθηκε να δυναμωσει τον ολυμπιακο.
Αν ασχολιοταν πραγματικα και ειχε κατι σαν οραμα θα ειχε φτιαξει απο αρχες καλοκαιριου ομαδαρα με νεο προπονητη. ομαδα για τσου λου. οχι τσου λα της Μακαμπι
αυτη ειναι η αληθεια για την Προεδραρα μας.
hang your demons
Και με το ίδιο σκεπτικό, ασχολείται με τη Νοτιγχαμ, θέλετε να πείτε...
δηλαδη αν ξαναπαιξουμε τη μακαμπι στα play off του europa και ξαναφαμε ντορτια , δρομο και ο κομπρεσσερ?
giovanni#10 (02-08-22)
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
voskos_7 (02-08-22)
Ποια είναι η δουλίτσα που γινόταν; Με συγκεκριμένα επιχειρήματα, γιατί το "έμπαινε στους ομίλους του Europa" και "έπαιρνε το πρωτάθλημα" είναι εντελώς γενικά. Ποια είναι τα έσοδα που πήρε τα τελευταία 2 χρόνια και βολεύτηκε; Αναλυτικά πες τα. Έχω μεγάλη περιέργεια να ακούσω τα έσοδα της κατάκτησης της ελληνικής Σούπα Λιγκ.
Και τα τρομερά προνόμια του να παίζεις 4 προκριματικούς γύρους και να ξεκινάς τη σεζόν από αρχές Ιουνίου. Και αφού μας πεις αυτά, κάνε και μια σούμα με τα συμβόλαια πρωτοκλασάτων παικτών, που είναι το 1/10 των εξόδων που τρέχουν για ένα τέτοιο σύλλογο, να δούμε πόσο είναι περίπου βάση των δικών σου πληροφοριών.
Ρωτάω εσάς που είστε γνώστες ότι τα έχει παρατήσει, ενημερώστε κι εμάς μην είμαστε στα σκοτάδια.
chainsaw (02-08-22), pirateeeeeee (02-08-22)
Η ομάδα δεν έχει τεχνικό διευθυντή, ο Καραπαπας φαίνεται να είναι γενικός δερβέναγας στην παε, την έχουν κάνει διάφορα στελέχη χωρίς να αντικατασταθούν, ο προηγούμενος προπονητής έπρεπε να είχε φύγει από πέρυσι και αυτός που ήρθε είναι στην καλύτερη ρίσκο του 50-50
και εμείς αναρωτιόμαστε αν ασχολούνται κάποιοι με την ομάδα.
Μάλλον όχι αλλά και αν το κάνουν το κάνουν με λάθος τρόπο.
Εμείς που λέμε ότι είναι η δεύτερη εκδοχή και ζητάμε την πρώτη με την προϋπόθεση ότι θα στελεχωθεί η διοίκηση με ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενο και όχι με ακατάρτιστους και ανεπάγγελτους παλαίμαχους, ή δημοσιογράφους, πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε το δικό μας μερίδιο στην ανίχνευση της πραγματικότητας.
Εχει κανει λαθη και συνεχιζει να κανει.Αλλα ενας προεδρος ασχολειται με την ομαδα του μονο αν κανει μεταγραφαρες για τσ.λ.;;Καλοι προεδροι ειναι δλδ μονο της Σιτυ και της Παρι;Πιστευετε οτι δε θελει να δει τον Ολυμπιακο ψηλα;Τα λαθη,οι αστοχες επιλογες,η επιρροη απο μανατζερ ειναι μεσα στο προγραμμα.Δεν ειμαστε Ρεαλ,να παιρνουμε οποιον θελουμε οποτε θελουμε.
Και αυτοί που είπες, για τον πούτσο είναι, καθώς το ταβάνι τους είναι ο τελικός και τους τα παίρνουν οι άλλοι, με τα ψέματα.
giovanni#10 (02-08-22)
giovanni#10 (02-08-22)
Bookmarks