Δεν γινονται αυτα ρε φιλε. Παλι νικησε με buzzer beater η Ζαλγκιρις. Γεννουν και τα κοκορια τους
πρασινα δεν φορανε;κωλοφαρδοι ειναι
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Mατσαρες μεχρι στιγμης στα πλει-οφ. Δυστυχως ο Σαρας και ο Νικ Τουβλαθης γλιτωσαν χθες το δευτερο συνεχομενο μπρεικ στο παρατσακ.
Μπαρτσελόνα-Εφές στον τελικό
σας βλέπω ενθουσιαστήκατε (το εθνικό άθλημα του ελλαδιστάν κατά του δημοσιογράφους της ερτ)
φαβορί η Εφές με -2,5 στο μειονέκτημα
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Κάθε άθλημα είναι εθνικό άθλημα αν κάτσουν μερικές μαζεμένες επιτυχίες. Εδώ είμασταν εξπερ στην άρση βαρών και τώρα έχουμε μάθει τα μπάκχαντ και τα ντροπ σοτ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
chainsaw (29-05-21), giovanni#10 (29-05-21)
εθνικό άθλημα είναι αυτό που ταυτίζεται περισσότερη η κοινωνία που εξετάζουμε.
Από το 1950 και μετά το ποδόσφαιρο (αν και δεν με πολυψήνει)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
drizzt (29-05-21)
Josimar (29-05-21)
Εχει περισσοτερες σταθερες η Μπαρτσα. Ακομα και η Αρμανι, παιζει πιο στοχευμενα απο την Εφες. Αν συμμετειχε στον τελικο ο Καλαθης, θα ηταν φαβορι για οποιον γνωριζει. Και παλι ομως, υπο νορμαλ συνθηκες, αν μεινει η Μπαρτσα κοντα στο σκορ και παει το ματς στον ποντο, θα εχει ενα προβαδισμα. Να δουμε πως θα ανταπεξερθει ο μικρος ο Μπολμαρο.
Εκπληκτικος ο Γκασολ χθες στο πρωτο ημιχρονο. Πετυχε μετριο προσωπικο αντιπαλο, αλλα και παλι του αξιζουν συγχαρητηρια. Απορω κιολας που χρησιμοποιηθηκε λιγο στο δευτερο ημιχρονο.
Tώρα δε βλέπουμε μπάσκετ, βολές βλέπουμε αλλά τέλος πάντων. Εύχομαι να πάρει τα @@ του ο Σάρας το σίχαμα και ας κερδίσουν οι Τούρκοι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Πόσο κάνει αυτός ο Λάρκιν είπαμε?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
drizzt (30-05-21)
Oλα τα λεφτά η ξυνισμενη φάτσα του Σάρας όταν τον γλεντάνε. 41-52
Faithful (31-05-21)
differance (30-05-21)
Σάρας,τσίμπα ένα αρχιδι ρε
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ας ευχηθουμε του χρονου με οχι απλα μπολικη, αλλα με υπερμετρη δοση τυχης να ειμαστε και εμεις εκει, 5 χρονια μετα!!! Απιθανο αλλα οχι ακατορθωτο...!!!![]()
![]()
Με ενοχλεί λίγο που ακόμα και μετά το ξεβρακωμα για τα επόμενα 20 χρόνια θα μας πριζουν τα ουμπαλα οι ντόπιοι αρδ για τον Σάρας αλλά τί να πεις. Όταν δε γράφεις αυτά που βλέπεις αλλά αυτά που θέλεις να δεις έτσι γίνεται.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
pirateeeeeee (31-05-21), sabar77 (01-06-21)
Bookmarks