Ωραια, ανοιξαμε το θρεντ των μεταγραφων αφου ολοκληρωσαμε ολες τις κινησεις μας.![]()
Εδω ολα τα νεα των φετινων μας αποκτηματων για την σεζον 2020-21...!!!
Ωραια, ανοιξαμε το θρεντ των μεταγραφων αφου ολοκληρωσαμε ολες τις κινησεις μας.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
The Dude (10-08-20)
Τύπε, ποιο το ουάου στοιχείο αν όλα γίνονταν προγραμματισμένα;
There is a Dude in town
BrazHlias (10-08-20)
Χρειαζεται το θρεντ. Που θα κραζουμε το χειμωνα;![]()
BrazHlias (10-08-20)
Πως εξηγειτε/εξηγειται οτι ειδα στον υπνο μου πως κλεισαμε τον Πιερ Χενρι;
Τι στον μπουτσο και δεν ειχα φαει και βαρια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Και να φανταστεις δεν ειχα δει καν το ματς.
Του ειχαμε κανει προταση προπερσι και για καποιο λογο ειχε χαλασει.
Απο την αλλη, δεν ειναι και σκεπτικο αυτο. Ας πουμε πως κοστιζουν και λιγο παραπανω, διωχνεις τρεις εστω και μετριους για να παρεις εναν; Και με την ιδια λογικη διωχνεις και Ζαν Σαρλ, Ελις, Βεζενκοφ για να παρεις τον Σενγκελια;
Και μετα θα εχεις ροστερ 10 παιχτων με το ζορι (ουτε 10), αν σου βγουν αυτοι οι δυο. Που δεν ειναι λογικο να πετυχεις 100% στις μεταγραφες.
chainsaw (30-11-20)
Τον Κονιαρη ηθελαν να τον δωσουν δανεικο. Δε θα ελειπε καθολου.
Απο κει και περα ειναι πλεονασμος να εχεις 2 παικτες που κανουν πανω-κατω τα ιδια πραγματα. Ενας φτανει. Αριθμητικα δεν υπαρχει προβλημα στην περιφερεια. Ισα ισα που δεν χωρανε κιολας.
Ο Χενρι εχει και το κορμι να παιξει αμυνα. Μακαρι να τον ειχαμε.
Αυτό που θελει να πει και να επισημανει, ο Αλυσοπριονος, ειναι πως το προβλημα ειναι ο Σπανουλης.![]()
chainsaw (30-11-20), drizzt (30-11-20), estai (30-11-20), giovanni#10 (30-11-20)
Ποιος ειναι τουτος;
Δεν έχει κάπως τεράστιο κασέ;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τώρα βγάζουν για Αγιόν. Νεότατος και φαντάζομαι θα δούλεψε νυχθημερόν το σκάουτινγκ για να τον ανακαλύψει.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
Δε ξέρω, βασικά, είναι μεγάλο ρίσκο τέτοιες κινήσεις στη μέση της χρονιάς να περνάνε τον Ατλαντικό... Άφησε που σε αυτή την ηλικία η προσαρμογή είναι δύσκολη.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ναι, μπασκετικός λοβέρα.
voskos_7 (17-02-21)
Εν τω μεταξυ....
Ο Παπ χάνει τη χρονιά και ουτε καν 3αρι δεν έφεραν.
Είναι απίστευτο πως έχουν παρατημένη την ομάδα.
Απορώ γιατί ήρθε ο Σλουκας και πόσο βλακας ήταν για να θαφτεί εδώ στην καλύτερη του ηλικία.
Στάλθηκε από το SM-G998B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
drizzt (17-02-21)
Faithful (17-02-21)
drizzt (20-02-21)
Πόσα να αντέξω, ο γαύρος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks