Rena (21-01-21)
Αύριο παίζουμε στο Κάουνας με την ζαλγκιρις... Αν μπορούμε να πάρουμε τίποτε καλώς... Πάντως μια νίκη δεν θα μας χαλούσε...![]()
Ο αγώνας από NS2 στις 20:00...!!!
Rena (21-01-21)
Κατι θα παρουμε...
Ε, θα τα βρούμε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ηττα απο τα αποδυτηρια...
Ήττα
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Διασυρμός.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Οποιαδήποτε ήττα με μικρότερη διαφορά από 1 πόντο θα είναι αποτυχία.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (21-01-21), giovanni#10 (21-01-21)
Ετσι κι αλλιως καθε νικη ειναι αποτυχια.
drizzt (21-01-21)
drizzt (21-01-21)
Ήττα με 150 πόντους παθητικό μετά από τρεις παρατάσεις.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
drizzt (21-01-21), giovanni#10 (21-01-21)
drizzt (21-01-21), giovanni#10 (21-01-21), Josimar (21-01-21)
Κι αν σας σκασω το μυστικο οτι σημερα θα κερδισουμε;;
pirateeeeeee (22-01-21)
Να πούμε ότι η Βιλερμπαν έριξε 10 ποντάκια στη Βαλενθια χθες. Θα γίνουν πολλά ακόμα στην κανονική περίοδο
Βρέχει τρίποντα.
Γυρίσαμε το παιχνίδι με καλή άμυνα χωρίς φάουλ και 3 τεσσάρια στην πεντάδα. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε από τον δικό τους ρυθμό και τα τρίποντα. Τους σπάμε την άμυνα και τους φορτώνουμε με φάουλ με τα ντράιβ.
Kατι πρεπει να κανει ο Πριντεζης με τις βολες. Δεν ειναι ποσοστο αυτο που εχει. 51%. Τραγικο
Ειναι πολυ ανταγωνιστικη ομαδα αποψε. Δεν το περιμενα
Τις μεγάλες ομάδες τις κάνουν οι μεγάλοι παίχτες και η "ξοφλημένη" Φενέρμπαχτσέ έχει πολύ μεγάλους παίχτες. Άλωσε τη Μόσχα και πλέον βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για την οκτάδα. Κάτι που δε μας συμφέρει αλλά πολύ τη γούσταρα την πούτσα που έφαγε το σίχαμα ο Ηττούδης.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν καταλαβαινω γιατι ξεικιναμε παντα στο δευτερο ημιχρονο με την ιδια πενταδα, οσο δυσλειτουργικη κι αν ειναι. Χωρις Ζαν σαρλ ή Χασαν, Βεζενκοφ και Μακ Κισικ. Γιατι να κανουμε ευκολα τα πραγματα για τον αντιπαλο; Δε νομιζω οτι υφισταται θεμα κουρασης
Bookmarks