Eκείνος ο Λαρεντζάκης που πριν 2-3 αγωνιστικές μας είχε αφήσει άφωνους με την απόδοση του τι απέγινε? Τον έφαγε η μαρμάγκα?
Eκείνος ο Λαρεντζάκης που πριν 2-3 αγωνιστικές μας είχε αφήσει άφωνους με την απόδοση του τι απέγινε? Τον έφαγε η μαρμάγκα?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ας νικαει η ομαδα και ας παιζει και ο Φουφουτος
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Α, ρε Σπανουλη! Αδιαβαστοι οι Λιθουανοι. Του αφησαν την κλασικη κινηση ελευθερη.
Ξυπνα κοουτς. Βαλε τον Σλουκα και τον Χασαν
Έτσι. Μια προσπάθεια να χάσουμε πάντα την κάνουμε.
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
differance (22-01-21), Josimar (22-01-21)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
drizzt (22-01-21)
Πέραν της αυτοκτονίας, έχω προσέξει σε πολλά παιχνίδια φέτος πλήρη αδυναμία να εκδηλώσουμε αξιοπρεπή επίθεση σε 14". Και αυτό στοιχίζει.
Να πα να γαμηθεί, δε σχολιάζω άλλο.
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Μεταξύ μας βέβαια και η διαφορά πριν το τέλος δε χτίστηκε με σωστές επιλογές, με γιουρούσι και χύμα 3ποντο έγινε που βγήκε. Και κλασσικά με τον Σπανούλη να θέλει να τελειώσει το ματς με τρίποντο πέραν λογικής το οποίο φυσικά και δε μπήκε. Κι εκεί άρχισε ο κατήφορος.
chainsaw (22-01-21)
Φοβερη ιδεα του κοουτς να τελειωσει το ματς με τους πιο αργους παικτες του ροστερ απεναντι σε μια ομαδα που βγαζει φωτιες. Μας εβγαλαν 2 αιφνιδιασμους μεσα σε 30 δευτερολεπτα. Ημαρτον.
Αυτοκτονια, τι να πεις; Και φυσικα δεν εγινε τυχαια. 7 ποντους μπροστα ημασταν. Μονο αμυνα χρειαζονταν να παιξουμε
drizzt (22-01-21)
Ενταξει, στα τελευταια δευτερολεπτα εγιναν ολες οι επιθεσεις. Με τον Σλουκα να παιζει 20 λεπτα συνεχομενα περαν ενος διαλειμματος 2 λεπτων, τον πεθαμενο Σπανουλη και τον Πριντεζη με 18 συνεχομενα λεπτα, λογικο ειναι να τρως αιφνιδιασμο για πλακα. Την πατησε σαν αρχαριος ο κοουτς. Καθαρα
Mου θυμισε λιγο τον αγωνα απεναντι στη Σιενα τη σεζον 2012/2013 στο σεφ:
Χώρος Σέντερ δεν πας πουθενά.
Χωρίς Σλουκα το χάος
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks