drizzt (11-10-20)
Καλυτερα, να παρουν και ανασες ο φορτουνης με τον Μπουχα, γιατι ερχεται δυσκολο προγραμμα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (11-10-20)
Ωραία θα ναι να φάνε κανα τριμπλο.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αρχηγός της εθνικής ο μπακασέτας.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Δηλαδή ο πρωταθλητής Ελλάδας δεν έχει ούτε έναν παίκτη στην εθνική;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Σοβαρά τώρα δεν έχει Τσιμίκα και Μασούρα ούτε 18αδα;;;
Α ρε ξεφτιλισμένοι.....
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το αστείο ειναι οτι Τσιμικας, Μασουρας, Φορτουνης, συνεχίζουν να πηγαίνουν εθνική.
Λίγη αξιοπρέπεια, δεν...?
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μασούρας και Τσιμίκας έχουν τραυματισμό νομίζω.
voskos_7 (12-10-20)
Ο ανεκδιήγητος Ολλανδός, σε ερώτηση γιατί δεν ξεκινάει ο Φορτούνης, απάντησε "επειδή δεν είναι βασικός στην ομάδα του" !!! Μιλάμε για τσίρκο όχι αστεία.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panahs7 : 12-10-20 στις 00:00
Χαρά στο κουράγιο σας όσοι βλέπετε εθνική, εγώ το έκοψα ως ανθυγιεινή συνήθεια (υπάρχουν πολλές καλύτερες τέτοιες).
Στάλθηκε από τα αποδυτήρια χρησιμοποιώντας Τζιντόνικ
Josimar (12-10-20)
Για μένα καλύτερα που δεν παίζουν οι παίκτες μας πάντως, έχουμε καεί από Εθνική με τραυματισμούς. Χθες ο Φορτούνης έπαιξε 20 λεπτά και πρόλαβε να φάει 3 καλές, ειδικά προς το τέλος ένας Μολδαβός πήγε σαν χασάπης από πίσω και τον ξάπλωσε και δεν ήθελε πολύ πέφτοντας να γίνει καμιά ζημιά. Χίλιες φορές στον πάγκο με τα μπουρδέλα που δεν έχουν τίποτα να χάσουν. Ακόμη καλύτερα να κάνουν και καμιά δήλωση σαν θιγμένοι και να τους διώξει εντελώς, μιας και το είπε ότι όποιος μιλάει θα φεύγει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Θα ηταν ωραια μια "βαλτη" ερωτηση στον Φορτουνη, του στυλ: "Πιστευεις πως πρεπει να παιζεις βασικος" και να απαντησει: "Δεν θελω να πω την αποψη μου, γιατι θα με διωξει ο Φαν Σιπ".![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (12-10-20)
Ήδη αρχιζει να αφήνει το στιγμα του. Δεν ειναι τυχαια η δουλεια που έκανε στην Μέλμπουρν Βικτορι.
Μεχρι στιγμης, ειναι εκτος ομαδας οι τρεις καλυτεροι στοπερ της και εκτος εντεκαδας ο καλυτερος επιθετικος της μεσος και ο καλυτερος αριστερος μπακ.
Μαλλον επειδη αυτοι ειναι οι πιο ακριβοπληρωμενοι, δεν θελει να χαλασει το κλιμα στα αποδυτηρια.
Μονο με ανακατανομη του πλουτου θα ξαναδουν εντεκαδα οι πεντε αυτοι παιχτες.
drizzt (12-10-20)
Ο Τσιμικας δεν έχει αναρρώσει από κοροναϊό και ο Μασούρας έχει θλάση.
Όχι ότι αν ήταν έτοιμοι θα παίζανε, αλλά να χρησιμοποιούμε σωστά παραδείγματα για να μη μας αντιμετωπίζουν εύκολα οι υπόλοιποι.
Το γιατί παρακολουθείτε ακόμα Εθνική δε μου πέφτει λόγος, αν και ανησυχώ για την ψυχική σας υγεία, είναι αλήθεια.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ότι είναι κρατικοδίαιτο είναι ένας ωραίος τρόπος να βγάλεις χρήμα χωρίς κίνδυνο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ο Τσιμικας ειναι αλλαγη του Γιαννουλη Νικο, δεν εχει σχεση ο κορονοιος. Τρεις συμμετοχες εχει και βλεπω στο τρανσφερμαρκτ το 2019 ειχε μια συμμετοχη σε καμια δεκαρια ματς.
Για τον Μασουρα εχεις δικιο, αυτη τη στιγμη ειναι τραυματιας και να μην ηταν δεν μπορω να δωσω αδικο στον Φαν Σιπ. Καλος παιχτης, αλλα δεν ειναι κανενα "εγκλημα" να μην παιζει βασικος στην εθνικη.
Bookmarks