"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μην βλέπεις που έπαιξε ένα 20λεπτο: Τα ντουμάνια πήραν πολλούς...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
estai (05-09-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-09-15)
Πιο ευχαριστο ηταν, που δε κρατησε τον Μητρογλου ο Μαρινακης, παρα η απομακρυνση του Χαρα.
Μεταξυ των δυο, προτιμω τον Αργεντινο.
*Με Φουντα στα αποδυτηρια, λογικο ειναι να μη μπορουνε να παρουν τα ποδια τους οι διεθνεις, αλλωστε φανηκε και απο τη συνεντευξη Παπασταθοπουλου, η επηρεια του Ταξιαρχη....
Για κάτι τέτοια ανατριχιάζω όταν ακούω περί ελληνοποιησης της ομάδας μας
voskos_7 (05-09-15)
Όλα κι όλα: Αν πάρουν Ισπανό, ή Πορτογάλο, για να δουλεύει στο κυλικείο και εγώ θα κράξω, είναι αλήθεια...
Ειρήσθω εν παρόδω, είδα και τις δηλώσεις του Παπασταθόπουλου και εννοείται ότι το παιδί είχε δίκιο...
Άσχετα και αν κερδίζει, ή χάνει.
SAF-7- (05-09-15)
αυτο το μεσα-εξω απο τα νησια φεροε μονο αρκει...λες ρε πουστη μου και επιτηδες κατσανε και χασανε.Τοσο αχρηστοι.Δηλαδη τα εξωαγωνιστικα προβληματα κατα την γνωμη τους φταινε για αυτο το χαλι.Αν ειναι δυνατον...μεσα-εξω μας πηρε η ποδοσφαιρομανα αυτη και αυτοι λενε φταινε τα εξωαγωνιστικα...μεσα-εξω τα φεροε το επομενο σταδιο δηλαδη ειναι να μαζευομαστε απο τα 5χ5 και να ξεφτιλιζουμε την εθνικη...![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Όταν λένε εξωαγωνιστικά, εννοούν ότι δεν είχαν χειρότερη ομάδα από τους αντιπάλους τους, αλλά για χ-ψ λόγους, ειδικά οι παίκτες, τον παίξανε αγρίως και πιθανώς και όχι από απλή αδιαφορία.
Λογω αναδρομου Ερμη;;
voskos_7 (06-09-15)
Σωκρατάκο αν νευριάζεις εσύ με μια ερώτηση ενός ΑΡΔ,τότε αυτός που σε παρακολουθεί,με την ίδια-δική σου δικαιολογία,μπορεί να σε πάρει στο κυνήγι και με τις κλωτσιές...
Ή παίξτε μπάλα ή σηκωθείτε και φύγετε να παίζουν πιτσιρίκια που έχουν μεγαλύτερο άγχος και τιμή να φέρουν το εθνόσημο στο στήθος...
Εχει χασει αλλο ενα ματς με την αντιπαλη ομαδα να εχει 3 τελικες,
ειναι μεσα στα νευρα και παει ο αλλος και επιμενει σε μια ερωτηση,
που ουτε ξερει, ο Παπασταθοπουλος, ουτε ειναι η αρμοδιοτητα του να ξερει.
Προπονητης ειναι ρε δημοσιογραφακο και θα σου απαντησει γιατι δεν κανει φασεις η ομαδα;
Και ενω βλεπεις οτι ο αλλος ειναι κουρασμενος-νευριασμενος συνεχιζεις ακαθεκτος,
να μαθεις την αληθεια που μας κρυβει ο Σωκρατης.
Χαρα στην υπομονη σου ρε Παπασταθοπουλε. Γαμημενοι ΑΡΔ.
voskos_7 (06-09-15)
Εγω δεν ειδα καποιο λαθος του αρδ στην προκειμενη
Ειπε ο παπασταθοπουλος οτι κανανε φασεις και σωστα επεμεινε ο αρδ αφου δε καναμε ΚΑΜΙΑ κλασσικη ευκαιρια.
Ακου λεει καναμε φασεις μεχρι το 35 που χαμε δυο σουτ ξερω γω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-09-15)
Du3lisT (06-09-15)
voskos_7 (06-09-15)
Ε το θεμα βρε σταθη ειναι αν απειλεις τον αντιπαλο και αν θελουμε να μιλησουμε πιο συγκεκριμενα ο παπασταθοπουλος αναφερθηκε σε ευκαιριες.
Γενικα ειναι fail να προσπαθησεις να βγεις απο πανω μετα απο τετοια ξεφτιλα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-09-15)
Bookmarks