Ξέρετε κάτι???Μου προκαλει πολύ γέλιο αυτή η ομάδα.
estai (11-09-20)
Δινει όντως ο τιγρούλης δύο εκατομμύρια για αυτόν τον λιβάις στράους???
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
estai (13-09-20)
Αδικήθηκαν από τη διαιτησια.
drizzt (13-09-20)
Το ειπε ενας αρδ, αλλα δεν συγκρατησα το ονομα του. Ειπε κατι σε στυλ "δεν θελω να μιλαω για διαιτησια".
Σε φαση "Αδικηθηκαμε καταφορα, αλλα δεν ειμαστε σαν τους γαυρους που ψαχνουν αλλοθι". Που την συζητηση περι διαιτησιας την εχουν παρει μονοπωλιο εδω και 25 χρονια.
Ποια φαση ειχε στο μυαλο του τωρα, αντε βγαλε ακρη...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (13-09-20)
drizzt (13-09-20)
Αυτός ο Λιβάγια μόνο οταν παιζει με καμια Λαμια ειναι καλός. Με ψωλαράδες στόπερ λερώνεται το σορτς.
Είσαι αηδιαστικός τύπε. Το έκανα εικόνα...
There is a Dude in town
Παιχταραδες λενε ο Ολιβειρα, ο Μανταλος, ο Λιβαγια. Εχουν χαμηλωσει τον πηχη πολυ.
Καποτε για παιχταραδες ειχαν Τσαρτα, Ντεμη, Σαβεφσκι, Κατσουρανη, Σκοκο, Τζεμπουρ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το ενδιαφέρον είναι ότι αν ξαναφέρεις τους ίδιους για παίκτες, θα τσιμπήσουν....
Τους έχει γίνει συνήθεια το σκύψιμο.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ε τι να πει?Σιχαινομαι τον εαυτο μου??![]()
Kαλά έκανε ο Καρίμ. Διάβασα οτι ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό. Ίσως να μην έγινε πρόταση, πήγε τελικά αεκ. Απλά έχω μείνει λίγο σε μια ρομαντική εποχή που είχαμε έναν παίκτη για μεγάλο διάστημα. Μου κάνει εντύπωση οταν φεύγουν παίκτες και ιδίως οταν πανε σε αντίπαλη ομάδα. Αλλά έτσι είναι το σύγχρονο ποδοσφαιρο.
estai (18-09-20)
Δεν ξερω αν ειδε κανεις σημερα αυτο το καταπτυστο πρωτοσελιδο της κιτρινομαυρης φυλλαδας που καθε νορμαλ ανθρωπος θα πρεπει να την ειχε για σκ@τοχαρτο στην τουαλετα του...!!! Οι ανθρωποι απο το τοσο μεγαλο μαμησι που εφαγαν φετος δεν εχουν χασει απλα το μυαλο τους, αλλα πλεον το εχουν παει σε αλλο επιπεδο...!!! Μπουρδελο ειναι παντου, οπως ηταν, ειναι και θα ειναι για μια ζωη και πλεον το εχουν ριξει και στο χαντμπολ, εγω να ευχηθω κι εις ανωτερα...!! Αντε και στο πινγκ-πονγκ...!!!
Μπουρδελα ολκης, οχι αστεια...!!!
![]()
Αυτοι ειναι που συντηρουν τη βια σα καλά πουτανακια υποχειρια των αφεντικων των ομάδων.
Δε πα να δουλεψουν καμια οικοδομη τα μουνοπανα να προσφερουν στην κοινωνια.
Δεν είναι για να τσαντιζεστε με αυτά τα πρωτοσελιδα, όσο πιο ακραία είναι, τόσο περισσότερο αποδεικνύουν ποσο κόμπλεξ έχουν.
Κι εμείς έχουμε βγάλει αντίστοιχα πρωτοσελιδα δυστυχώς.
Σε τέτοιο ακραίο σημείο όχι φυσικά. Αυτοί που δουλεύουν σε τέτοιες εφημερίδες δεν είναι δημοσιογράφοι, ο καλύτερος τους έχει μυαλό Τσουκαλά, ο χειρότερος δεν το συζητάω καν.
Και φυσικά δεν ζουν από τις πωλησεις αλλά επειδή τους τα ακουμπάει ο γατούλης.
Οι... 'πρωταθλητές" που πήραν με το έτσι θέλω το πρωτάθλημα ενώ ηταν... ισόβαθμοι με τον Ολυμπιακό και χωρίς να παιχτεί αγώνας πλέι οφ... αυτοί οι "πρωταθλητές" που είναι διαφορετικό να είσαι αεξάρα...
Είπαμε. Θα έρθουν νίκες θα έρθουν και ήττες. Αλλά το ντί εν έϊ της κούλας είναι και θα παραμείνει σαπίλα.
There is a Dude in town
"...και η ψωλή", θα προσέθετα, αν και δεν υιοθετώ τη συγκεκριμένη ρητορική...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks