Woe to You Oh Earth and Sea
for the Devil sends the beast with wrath
because he knows the time is short
Let him who hath understanding
reckon the number of the beast
for it is a human number
its number is six hundred and sixty six
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (09-11-13)
αφου δεν ειπαν οτι θα το λενε "αγια σοφια";Μίνιμουμ 10 εκατ. ευρώ περιμένουν στην ΑΕΚ να εισπράξουν από την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου της ομάδας. Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου για μετοχές. «Μπαίνει» και ο Πέτρος Στάθης.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ο "ΕΡΧΟΜΑCTE" ξέρει τι κάνει: πουλάει παπατζιλίκι και συγκίνηση με το "αγιασοφιά" και μετά θα αρχίσει να παντελονιάζει! Παλιά του τέχνη κόσκινο... Δεν έχει ιερό και όσιο ο τύπος... Το καλό είναι ότι δεν τον έχουν καταλάβει και τσιμπάνε τα αεκάκια!!!
Δυο είναι οι πιθανότητες: ή θα δώσει το Πατριαρχείο τα 10εκ για την ονοματοδοσία και θα το λένε "αγιασοφιά" ή θα συμφωνήσει με καμιά εταιρία (π.χ. την YINGLI) και θα το λένε "YINGLI-αγιασοφιά"...![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sadi (10-11-13)
Αληθευει οτι σε καθε γκολ θα ηχουν καμπανες?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Rena (09-11-13)
Μπιρ Αλλαχ !!!
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Μιρ Αλας
Το όνομα του γηπέδου θα είναι:
![]()
Οταν και αν επιτελους το κτισουν να παιζουν μονο Κυριακες που ειναι η μερα του Θεου.![]()
sirkostas (09-11-13)
nbqgr αυτό σημαίνει το τουρκ χαβά γιολάρι που έγραψες? Πού να το ξέρω ρε φίλε? Αεκτζής είμαι να ξέρω τούρκικα??![]()
Ναι είναι το Turkish Airlines και Hagia Sofia είναι όπως το γράφουν οι τούρκοι
ΥΓ Νίκος
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
8PYLOS (09-11-13)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
ΥΓ. Σε πρωτοβυζαντινά και μεταπειτα βυζαντινά για να μην παρεξηγηθεί κανείς και τρέξουν να διαλύσουν κανένα ίκαρο, πανιώνιο, απόλλωνα...
το θεμα της βυζαντινης αρχοντισσας παρακαλω να κλειδωθει στην 666η σελιδα και να συνεχισουμε σε καινουργιο θεμα τα της αεκ, αναμενοντας τον ερχομο Της
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Rena (09-11-13)
Oχι δεν θα κλειδωθει...θα αρχισουν να πηγαινουν αντιστροφα πλεον οι σελιδες ωστε να μηδενιστουν συγχρονως με την επιστροφη της μανας αεκ στην σουπερ λιγκα. Εκεινη την μερα θα διαγραφουν απο μονα τους ολα τα θρεντ του φορουμ και θα υπαρχει μονο αυτο, το οποιο θα μετραει πλεον κανονικα. Μετανοειτε.
*****8.23*****
Bookmarks