drizzt (05-08-20)
drizzt (05-08-20)
Η Αεκαρα του πανισχυρου Τιγρεα μάς πηρε το υπερλαμπρο ταλεντο Αλμοεζ Αλι. Μεσα απο τα χερια μας. Παλι μας πετσοκοψε ο Μελισσανιδης!!!
Ετσι ειναι, αμα σκορπας χρημα...
Ποστάρουν τα παπαγαλάκια του τίγρη σε διάφορα φόρουμ φωτογραφίες της κόμπρας από το Κατάρ για να φανεί πως έχασε ο Ολυμπιακός τον παίκτη επειδή δε μπορούσε να τα βάλει με την πορτοφολάρα του κωλόγερου.
Σας το λέω εκ πείρας πως αυτοί οι τύποι είναι περιορισμένων ικανοτήτων μόνο και μόνο λόγω χρόνου που σπαταλούν για να αγαπούν τον εαυτό τους..
chainsaw (06-08-20)
Χάσαμε την κόμπρα από το Κατάρ. Αποδείχθηκε πως ο Μαρινάκης δε μπορεί να τα βάλει με τον τίγρη.
drizzt (06-08-20)
Τέρμα γύφτος ο Νικολάκη ξαναέλα...
There is a Dude in town
Έχει γέλιο που έχει βάλει φώτο να ξαπλάρει και να παίζει στο λάπτοπ με σχόλιο "Work, work, work" . Προφανώς εννοεί ότι βελτιώνεται στο pro evolution για να παίρνει ιδέες για συστήματα.
Όλα τα λεφτά το ΜιγκελΚαρντοσο. Κοουτς. Έπρεπε να βάλει και ο λυμπε ινσταγραμ. ΝικδεΓκρικΛυμπε.Εξ-φουτμπολπλεϊερ.
chainsaw (06-08-20)
Ο γουρλής μπάρκας εξ αεκτζης και εξ μαν δεν έφερε γούρι στη σελτικ τελικα
τι κακοντυμενος αυτός ο Λυμπερόπουλος
που είναι η Καγιά τωρα που την χρειαζόμαστε
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Rena (10-08-20)
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται μοντέλα και τραγουδιάρες και όχι τη Σούλα του φούρναρη;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
pirateeeeeee (14-08-20)
Παίρνει αυτόν τον χιμπατζη τον Ινσουα το αε6 απ ότι φαίνεται.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Απέρριψαν πρόταση για τον Λιβάγια 4εκ. Ζητούν 8.
Πολύ λίγα χρήματα γι' αυτό τον παικταρά.
Έτσι είναι...Απλά ο Μαρινάκης έχει καλύτερα κονέ με μάνατζερ. Και ξέρετε κάτι?Ο τίγρης δε πουλάει.
Μη ξεχνάμε πως πρόσφατα απέρριψε πρόταση και για τον Μάνταλο 3,5εκ.
Αυτός ο παίκτης κοστίζει πάνω από 80.
Είναι και MVP.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ειναι αλλιως να εισαι κωλοτουμπας.
![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (25-08-20)
Bookmarks