flessanto (07-09-19)
Μιας και δεν υπάρχει νήμα...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (07-09-19)
Καλός...
There is a Dude in town
flessanto (07-09-19)
Κορυφή
Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flessanto (08-09-19)
Θα είναι ο "μόνος που προσπάθησε" της επόμενης σεζόν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Νέος Σωκράτης Κοψαχείλης...
που τους ξεθαβετε ρε αυτους
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (05-07-20)
Τους αναφερει η Ρενα καπου-καπου σε πμ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Rena (05-07-20)
Πολύ ελπιδοφόρα εμφάνιση, μακάρι να δουλέψει και να γίνει ο νο1 μας για πολλά χρόνια.
drizzt (12-09-20)
Εντάξει δεν είναι και τσιντώτας.
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (13-09-20), giovanni#10 (13-09-20), thelastbaron (12-09-20)
Απλα δεν εκανε καμια μεγαλη πατατα. Ή μαλλον εκανε στα πρωτα λεπτα, αλλα δεν την πληρωσαμε.
Προφανως ειναι πολυ μικρος, αλλα προφανως τετοιες εμφανισεις δεν αρκουν. Και παλι προφανως δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα για το αν μπορει να φτασει στο επιπεδο να γινει ο επομενος τφ του Ολυμπιακου.
Στην ιδια ηλικια ο Ντουγερογλου και ο Γιαννου ετσι επαιζαν. Το οτι δεν ειχαμε καμια σοβαρη απαιτηση και ειχαμε χαμηλα τον πηχη, δεν καταλαβαινω γιατι γεννα τοση αισιοδοξια. Δεν του εκατσε και καμια δυσκολη φαση. Στις τρεις καλες αποκρουσεις του η μπαλα πηγε πανω του.
Δεν λεω να το κραξουμε το παιδι, αλλα να του λεμε και μπραβο επειδη δεν εφαγε απευθειας κορνερ παει πολυ για μενα.
Αν πανε με βασικο αυτον φετος, θα παλευουν για την τριτη θεση με τον βαζελο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Oberon (13-09-20)
Ο τερματοφύλακας πρέπει να παίζει, για αρχή: Δε βλέπω το λόγο να ενθουσιαζόμαστε.
Και γενικα μεχρι τα 25 του, να κανει πολλες γκαφες, μεχρι να μαθει απο αυτες και να μην τις κανει απο εκει και περα.
Εκτος αν μιλαμε για φαινομενα οπως ο Νοιερ, ο Κασιγιας, ο Ντε Χεα, που ισως εκαναν γκαφες, αλλα ηταν τοσο καλοι που δεν μπορουσες να τους πεις και κατι.
Ο Καπινο στην ηλικια του Τζολακη εκανε ασυλληπτα πραγματα και ειχε τρομερα προσοντα, αλλο που δεν προχωρησε εξαιτιας του μυαλου του. Αυτος μακαρι να βγει το παιδι, αλλα βλεπω μια παρανοια στα σοσιαλ και απο τους αρδ και μια σιγουρια πως θα ειναι ο επομενος μεγαλος ΤΦ της ομαδας.
Νταξει, τσαμπα ειναι, ποιος θα θυμαται τι ελεγε ο ταδε σε πεντε χρονια; Ενω τωρα τα κλικ και τα λαικ που μαζευουν ειναι δεδομενα.
Oberon (13-09-20)
Ο επομενος μεγαλος ΤΦ της ομαδας.
Τουλάχιστον εδώ μιλάμε για Νο 2, υπάρχοντος Νο 1. Κάτι άλλοι έχουν ψηθεί ότι ο Κουρμπέλης και ο Δώνης τρώγανε τη θέση του Σερπέζη και του Αλεξανδρόπουλου...
drizzt (14-09-20)
Καλά τα λέει και σε τρία χρόνια κατάκτηση Γιουρόπα - πες του να το παίξει ό,τι έχει και δεν έχει, να κονομήσει.
drizzt (14-09-20)
voskos_7 (14-09-20)
Καμιά φορά τους τρολλάρω και πιο απαλά, σε φάση "Καλά μου τα λες αλλά σιγά μη σε αφήσει ο τίγρης και ο ιβάν να πάρεις πρωτάθλημα".
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Rena (14-09-20)
Bookmarks