FanisJK7 (07-10-22)
Να τον πάρουν στις δομές της ΕΛΕΠΑΠ μπας και βελτιωθεί
FanisJK7 (07-10-22)
θα παρει σειρα ο πασχαλακης τωρα ας μεινουμε ηρεμοι![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
δεν εφταιγε ιδιαιτερα αλλα δεν εβγαζε καμια εμπιστοσυνη. γενικ αδεν κανει για βασικος.
hang your demons
Αμα δεν φτιαξει αμυνα οποιον και να βαλει τερμα ειδικα στην ευρωπη θα μαζευει πολλα.Ειναι δυνατον να κανει τετοιο πραγμα ο σισε μπροστα στην αμυνα?Στο 3ο γκολ παιρνει την μπαλα 5 παιχτες γυρω του και μπορει και σουταρει βολιδα?Τι στον πουτσο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Αλλαξε επαγγελμα μαν
voskos_7 (07-10-22)
Δεν κάνει το παιδί, ό,τι και να λέτε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ο τζολακης του σημερα συνεχιζει.. Και οχι απλα Συνεχιζει αλλα τα εφερε ετσι και παιζει κ στον ολυμπιακο πρωτος,
γλυτωσαμε απο τον αομματο και πεσαμε στον αμπαλο ενω στο βαθος ερχεται ο βαψομαλλιας κλοουν..
Μου ερχεται να βαλω τα κλαμματα
μπα τωρα θα δουμε πασχαλακη.Απλα ασχετα με το ποσο ικανος ειναι ενας τ/φ με τετοια αμυνα δυσκολο να στεριωσει σε εμας.
—John Lennon
Καμία εμπιστοσύνη με αυτόν κάτω απ' τα γκολπόστ...ούτε για τρίτος δεν κάνει κατά τη γνώμη μου
Send from my S20+ using Tapatalk
Faithful (07-10-22)
Έπρεπε να είχε παει κάπου δανεικός να παίρνει παιχνίδια. Δεν κερδίζει τίποτα ουτε η ομάδα ουτε ο ίδιος με αυτό που γίνεται τώρα.
Κερδίζει όμως η ομάδα που δεν τον έχει.
jonk (19-10-22), Nikolaos_Kokkinos (07-10-22)
Καμμια αμυνα δε φταιει.Δηλαδη με Μελμπεργκ μπροστα του,θα τα επιανε τα σουτ;Για την εξοδο α λα Βατσλικ στο ακυρωθεν γκολ,δε μιλαω.
Nikolaos_Kokkinos (07-10-22), voskos_7 (07-10-22)
Δύο θεωρητικά δύσκολες επεμβάσεις έκανε. Αλλά θυμηθείτε λίγο με ποιόν άλλον, τελευταία, είχατε την εντύπωση ότι δεν υπήρχε καν τερματοφύλακας...
Γανιεσαι, αλλαξε επαγγελμα, γινε οδοντοτεχνιτης
"Ας βαλει τα παιδια απ'τις ακαδημιες,ποσο χειροτερα να πανε;;" Να τα παιδια απ'τις ακαδημιες.
Λέγαμε να δοκιμαστεί, είναι νέος να εξελιχθεί, οκ φτάνει...
Τι στον πουτσο βλέπουν σ αυτό το παιδί και επιμένουν δεν θα καταλάβω ποτε,ότι πάει μέσα γράφει,εξόδους δεν κάνει,φοβάται την μπάλα,τι διαολο ρε μαλακες.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
jonk (19-10-22)
Όταν ο Ρεαμπτσιουκ μετά από όλα αυτά παίζει ακόμα στον Ολυμπιακό δεν μπορούμε να λέμε τίποτα για κάποιον που έκανε 1 ή ή 2 ή 5 κακά παιχνίδια..
Οχι,μπορουμε.Επειδη εχουμε ενα ταγαρι στην ομαδα,δε σημαινει οτι πρεπει να ανεχομαστε τους υπολοιπους αμπαλους.
Bookmarks