differance (08-04-19)
Πάμε για μια γεμάτη καλοκαιρινή σεζον![]()
differance (08-04-19)
[YOUTUBE]6u6Jj8AXyYA[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]I1TcBmdUoh4[/YOUTUBE]
Νομιζω οτι με 4,5, αντε το πολυ 6 κινησεις και θα'μαστε πληρεις...!!!![]()
![]()
![]()
Αααα καλά..... Άνοιξε θρεντ ο Στάθης για να χαίρεται μόνος του. Θα γράφει εδώ για τους νέους Χάινς και τους νέους Λο κι η διοίκηση θα φέρνει νέους Πάουελ και νέους Πέρκινς
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Χαχχαχαχχαχαχα
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (08-04-19)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
flessanto (13-04-19)
χιχιχιιχιχιχιχιχιχιιχιχιι
με 10 μαυρους μονο θα σωθουμε μου φαινεται
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Du3lisT (09-04-19)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ετσι![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (13-04-19)
Χαίρομαι που είστε στο σωστό κλίμα
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
flessanto (13-04-19)
Συμφωνα με το Φως των Σπορ, φερομενος ως στοχος του Ολυμπιακου για την θεση του σεντερ την νεα σεζον ειναι ο Γουιλι, ο μαυρος θερμαστης, απο το Τζιμπουτι. Του εχει γινει ηδη προταση απο την ομαδα και θα απαντησει οταν απ'τη βαρδια την βραδινη σχολασει.
Eλεύθεροι από τοπ ομάδες & ΝΒΑ το καλοκαίρι που μας έρχεται
Έρικ Γκριν, Σινάν Γκιουλέρ, Κώστας Σλούκας (option +1), Ντε Κολό, Χίγκινς, Τεόντοσιτς, Ντιλέινι
Κλάιμπερν
Οθέλο Χάντερ, Κάιλ Χάινς, Μπράιν Ντάνστον, Τάρικ Μπλακ, Έκπε Γιούντο(απλησίαστος)
Με Σλουκα, Ντε Κολο, Χαινς και Χαντερ ειμαστε καλα ή να παρω αλλους;;
Διαλέγω Σλουκα Ντιλεινι Χαντερ
Sent from my iPad using Tapatalk
Ναι εντάξει. Και ο κεβιν ντουραντ ελεύθερος μένει...
flessanto (13-04-19)
drizzt (10-04-19), giovanni#10 (09-04-19)
flessanto (13-04-19)
Bookmarks