BrazHlias (26-05-19)
BrazHlias (26-05-19)
Ο Μπιρτς ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα, καλεσμένος του Αγραβάνη, λογικά θα παραμείνει στο ΝΒΑ. Υπάρχει δημοσίευμα ότι ο Μπλατ θέλει τον Όστιν Χόλινς, δεν ξέρω αν ισχύει, μονάχα ο βόθρος το έχει αναδημοσιεύσει
Πηγή [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Ο T.J. Bray, συμπαίκτης του Χόλινς, εμένα μου αρέσει περισσότερο, ακούγεται ότι θα τον τσιμπήσει η Σαύρα. Κρατήστε ένα όνομα, Σίβα Πέιτον, αν δεν κάτσει του Σλούκα πιστεύω ότι αυτόν θα ζητήσει ο Μπλατ
αν ειναι ντε και καλα να παρουμε καποιον nbaερ, ας παρουμε τον ντουραντ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Είναι καλός, τύπε;
There is a Dude in town
Εκλεισε ο κονιαρης.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (31-05-19)
Η παραμονή μαντζαρη που ακούγεται είναι αδιανόητη
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οι αρδ βγάζουν πως έγινε πρόταση 5 εκ για 3ετές στο Σλούκα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Τούρκικες λίρες?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αφού έχει συμβόλαιο ρε παιδιά δεν γίνεται αυτό που λέτε.
Θα του πουν δηλαδή φυγε και θα πει, οκ χάρισμα σας τα λεφτά; Ή θα του προτείνουμε μειωση και θα την δεχτεί;
Λενε οτι φετος ειχε δεχτει ηδη καποια μειωση. Υποτιθεται οτι η σχεση μεταξυ των προεδρων και των Ελληνων παικτων ειναι κατι παραπανω απο επαγγελματικη. Δε νοειται παικτης με σχεδον μηδενικη συμμετοχη να αμειβεται τοσο, το γνωριζει και ο ιδιος ο Μαντζαρης.
Για να ειμαι ειλικρινης, θα ηθελα να μεινει περισσοτερο για συναισθηματικους λογους και για να υπαρχει αυριο συνδεση με την ομαδα που κατεκτησε τις 2 ευρωλιγκες. Αγωνιστικα δεν προσφερει κατι περισσοτερο απο τον καθε Κονιαρη, ο οποιος κιολας εχει περισσοτερο ζηλο περιθωρια βελτιωσης
Τι να πω δεν ξερω. Εγω σαν λυση θα εβλεπα μονο να του κανουν ταυτοχρονα και επεκταση συμβολαιου.
Δηλαδη φετος ειναι να παρει 900 και ληγει το συμβολαιο του. Να του πουν, ωραια, ελα να κανουμε μια αναπροσαρμογη και παρε αλλα 500 για δυο επιπλεον χρονια. Να γινει σαν ενα νεο τριετες συμβολαιο με απολαβες 1,5 για τρια χρονια.
Τυχαια τα νουμερα.
Θεέ μου νέο τριετές ακούω και θέλω να πηδήξω από τον τρίτο
Λυπήσου μας ρε!
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να τον δωσουν δανεικο να παρει παιχνιδια! Αλλα ξεχασα, δεν υπαρχει καμια ομαδα στον πλανητη διατεθειμενη να καλυψει το συμβολαιο του.![]()
Mια χαρά είναι ο Μάντζαρης, δεν καταλαβαίνω γιατί τον απαξιώνουμε και φέρνουμε αμερικάνους μούτσους από τα καράβια του Μαρινάκη.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks