Γενικά, βλέπεις;;;
Αν ναι, ψάξε στο καθιστικό - συνήθως εκεί ήταν.
Γενικά, βλέπεις;;;
Αν ναι, ψάξε στο καθιστικό - συνήθως εκεί ήταν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (07-11-18)
voskos_7 (06-11-18)
flessanto (06-11-18)
The Dude (07-11-18)
Αν κρίνω από τις αντιδράσεις σας, υπολογίζω γύρω στις τρεις...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (07-11-18)
The Dude (07-11-18)
drizzt (07-11-18)
Δεν θυμάμαι αν υπάρχει άλλο τοπικ που κολλάει πιο καλά αυτό το ποστ οπότε....
Έχετε πάρει χαμπάρι πως ο Ζαρντίμ είναι βασικός υποψήφιος πλέον για τον πάγκο της ρεάλ;
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
flessanto (07-11-18)
Οταν εφυγε ο Ζινταν ειχε ακουστει για μιτσελ, τωρα για Ζαρντιμ. Μεγαλο πραγμα και μονο που ακουγονται, ακομα και αν τελικα δεν παει κανεις απο τους δυο.
The Dude (07-11-18)
Ντερμπι Ρεαλα Βαρκα με Ζαρντιμ Βαλβιδα... η εγκληματική οργάνωση στα καλύτερα της... θα σπασουν οι εξυγειαντες τους αποκωδικοποιητες της κοσμοτε...
There is a Dude in town
Έλα μωρε ποιος ζαρντίμ τώρα δεν παίζει μπάλα η ομάδα να φύγει τώρα δεν κάνει για τον ολυμπιακό.
Ευτυχώς που εκεί στη ρεάλ είναι πιο άμπαλοι απο μας και ο φουκαράς ο πορτογάλος θα βρει συμβόλαιο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μενει να παει και ο Σιλβα στην Τσελσι!
Αυτα να βλεπει ο Μαρινακης και να μην ξαναφερει ανυπαρκτους τυπου Χασι και Γκαρσια.
Και να μην δινει σημασια και στον πυρινο οταν απαιτει απολυσεις προπονητων επειδη πανηγυριζουν οταν βαζουμε γκολ με τον πανιωνιο ξερω'γω.
Εχουν περασει τοσα χρονια και ακομα δεν μπορω να χωνεψω αυτο που ειχε γινει με τον ζαρντιμ. Αηττητοι, με τεραστια διαφορα απο τον δευτερο, ειχαμε βγαλει ολα τα ντερμπι ειχαμε την καλυτερη επιθεση και την καλυτερη αμυνα, βγηκαμε τριτοι σε ομιλο με σαλκε, αρσεναλ, μονπελιε, διεκδικουσαμε την προκριση στους 16 του γιουροπα, ειμασταν μεσα στο κυπελλο.
Αυτα, ενω ειχαν φυγει δυο απο τους καλυτερους μας παιχτες την προηγουμενη χρονια (μελμπεργκ, μιραλας) και τους αντικαταστησαμε με τους μασαντο, κοντρερας, μανωλα...
chainsaw (07-11-18), Red&White-Nick-7 (07-11-18)
Bookmarks