drizzt (07-11-18)
Μα δεν είναι και όχι γιατί δε τους θεωρείς εσύ, αλλά γιατί έχεις κοινή λογική και δεν έχεις καμία ανάγκη να υπάρχει κανείς που αν το γράφει συνέχεια, κάποια στιγμή θα σε πείσει.
Για εμένα, η ουσιαστική διαφορά του ενός από τον άλλον, είναι ότι ο Κούτρης, βγάζει περισσότερο νεύρο και έχει καλύτερη τελική μεταβίβαση, σε αντίθεση με τον Τσιμίκα, που μας έχει βγάλει τα συκώτια, να τελειώσει μία κίνησή του - και ούτε πρόκειται.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 06-11-18 στις 19:49
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
drizzt (07-11-18)
Αυτο το πραγμα, να ξεκιναει μια σελιδα με ποστ του Βοσκου και να μην καταλαβαινω τιποτα αν δε διαβασω και το αμεσως προηγουμενο στην προηγουμενη σελιδα, με εχει στοιχειωσει....
BrazHlias (06-11-18), captain-cook (07-11-18), drizzt (07-11-18), flessanto (06-11-18), voskos_7 (06-11-18)
Κι ετσι ακομα, παλι θα τυχει και θα πεσω σε σελιδα με πρωτο ποστ του Βοσκου.
Ο Βοσκος, για να αντιληφθουμε τι γραφει χωρις να διαβασουμε τα προηγουμενα, πρεπει πριν καθε ποστ να μας κανει εισαγωγη.
Previously on red-dna...
voskos_7 (06-11-18)
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 06-11-18 στις 22:35
flessanto (06-11-18), giovanni#10 (06-11-18)
Αυτο που γράφω ένα ποστι και μετά πίνω μια γουλιά, είναι εξίσου εκνευριστικό. Και δεν έχει και ιγκνορ ναουμ...
There is a Dude in town
flessanto (06-11-18)
Eμένα με στοιχειώνει που δε μπορεί να βρεθεί κάποιο αναρχικό μοντέλο να συνδυάσει το vintage με το futuristic.
voskos_7 (06-11-18)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
BrazHlias (06-11-18), flessanto (06-11-18), giovanni#10 (06-11-18), voskos_7 (06-11-18)
Συνεχεια ειμαι μεθυσμενος ρε τυπε!!! Γι' αυτο βγαζω νοημα.
Κι οταν δε βγαζω νοημα, ολο και καποιο νοημα θα βγαλω! Αλλιως θα τον ειχα κανει ιγκνορ τον Βοσκο![]()
Γιατί γράφετε όλοι σαν αδερφές τον τελευταίο καιρό???
The Dude (06-11-18)
Γιατί στο φόρουμ γίνονται πραγματάκια...
chainsaw (07-11-18), estai (06-11-18), giovanni#10 (06-11-18), The Dude (06-11-18)
Ο Ντιμέις θα τρίβει τα χέρια του.
Όλοι κλάψατε σα γκομενάκια για να γυρίσει ο Ντιουντ και για τον ευγενέστατο φίλο από την Γερμανία, κανείς.
Μας το απαγορεύει το Καταστατικό.
O πιο κουλ είναι ο jonk αλλά γράφει όποτε του καπνίσει.
estai (06-11-18)
To κατανοώ, αλλά οφείλω να σου υπενθυμίσω πως ανέφερα και το φουτουριστικ στοιχείο. Κρατώ ως δεδομένο πως το μπλουζάκι τον σλέιερ πλέον θεωρείται βίντατζ. Ελπίζω να μη διαφωνήσεις.
Αν φορούσε και ψηλοτάκουνο με στρασάκι θα συμφωνήσω πως έριξε γροθιά στο κατεστημένο των κριτών.
Ρε μάγκες μοντς βρείτε μια φόρμουλα να μην μπορεί να γράφει ο εσται σε αυτό το θέμα. Το έχει βιάσει
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Που όταν γράφαμε για το Χάσι δηλαδή, ήμασταν κομπλέ...
![]()
flessanto (06-11-18)
Bookmarks