Ποιοι είναι οι "νομίζετε"? Μονο εγω το λέω.
Στα αρχίδια μου αν υπάρχει ακόμα και 10πλη ισοβάθμια. Ο Ολυμπιακός είναι 5ος, θες 4ος? 4ος.
Αν εχεις απωθημένα από παλιά και κρατάς κάτι που ειχα πει στον πειρατή παλιότερα για να το χρησιμοποιήσεις ως επιχείρημα και για να προκαλέσεις εντυπώσεις, τότε αυτό ειναι τουλάχιστον μικροπρέπεια. Και να είχες ιδέα γιατι το είχα πει τότε να πω " πάει στο διάολο", άλλα εσυ δεν έχεις ιδέα γιατί το είχα γράψει. Και ούτε πρόκειται να σου πω γιατί πολυ απλά δεν είμαι υποχρεωμένος.
Σου ειπε κανείς οτι τα παίρνεις απο το Μαρινακη? Κάνεις δεν σου είπε κατι τέτοιο. Έχεις μύγα μήπως?
Θες να το τραβήξω και άλλο?
Σου είπα μάζεψέ το γιατί δεν θα σου αρέσει η απάντηση. Και αντί να το μαζέψεις το τραβάς και άλλο.
Και ο Πριγιοβιτς καλος είναι. Αν και ο Βουκοβιτς σκοραρει πιο θεαματικα.
Και δεν καθεσαι να σκεφτείς οτι για να σου λέω κάτι παει να πει οτι κατι με ενόχλησε. Παρά περνάς στην επίθεση.
Λες και σου έχω δείξει, εσένα ιδιαίτερα, οτι θέλω να στη "μπω" ή αλλες τέτοιες παπαριες.
Ή οτι έχεις το αλάθητο του Πάπα
Κι εγώ, όπως και Αγγελόπουλους θα γούσταρα στο ποδόσφαιρο., αλλά σε σχέση με τους υπόλοιπους δείχνει πολύ καλύτερος.
Τόσα πρωταθλήματα, τόσοι καλοί παίκτες περάσαν, τόσοι προπονηταράδες.
Απλά δε κρατάει όσο θα έπρεπε για να χαρούμε κι εμείς αυτούς που πρέπει. Από το να είχαμε όμως γάτο και να παίζαμε με Μπακασέτα για σούπερ σταρ, όχι ευχαριστώ.
Παιδιά βγάλτε μια απόφαση για να την μεταφέρω στην διοίκηση. Τελικά τι αποφασίσαμε ως φόρουμ, τον στηρίζουμε ή όχι τον μαρτινς;
flessanto (23-10-18), giovanni#10 (23-10-18)
Τον Μαρτινς ναι, τον Μαρινακη οχι προς το παρον. Αν και δεν υπαρχει αλλος καλυτερος, οποτε τον ανεχομαστε.
Μπορει να αλλαξουμε γνωμη αργοτερα.
ΥΓ: Προσωπικα, δε θελω να φυγει ο χοντρος, αν και εχει κανει πολλές λαλακίες, επειδή αν και δεν κραταει τους παικταραδες που φερνει, χαίρομαι που τους ειχαμε στην ομάδα.
flessanto (23-10-18)
Δεν κατάλαβα τίποτα απ' τα υπονοούμενα. Αυτό τώρα τι είναι απειλή, δεν κατάλαβα. Παραβίασα κάποιον κανόνα; Αλλιώς προς τι ότι "το τραβάω"; Αυτά που είπες τώρα συμβαδίζουν με τους κανόνες του φόρουμ δηλαδή; Εγώ τη γνώμη μου είπα πάνω σε συγκεκριμένο πράγμα, ότι έχετε εδώ και μέρες που τονίζετε το "5οι" χωρίς να τα λέτε όλα. Αυτό εγώ το θεωρώ προκλητικό όταν γίνεται και ίδιο με τις περιπτώσεις που τονίζεις να προσέχουμε τι λέμε. Τώρα όμως δεν γίνεται σύσταση και δεν σε ενδιαφέρει αν προκαλείται κάποιο μέλος, τώρα έχουμε τη μύγα.
Καμία απειλή δεν υπαρχει για μπαν. Αυτο κατάλαβες εσύ? Τι να σου πω.......
Σου γράφω οτι κάτι με ενόχλησε σε προσωπικό επίπεδο και εσύ 1ον καταλαβαίνεις ότι θες. 2ον Δεν το μαζεύεις, αλλα το τραβάς και άλλο 3ον Κρινεις με 2 μέτρα και δυο σταθμά, κατά πως σε βολεύει. Εγω οταν λεω πρόσεχε τι λες το λέω πάντα οταν βλέπω οτι δεν θα βγει σε κάλο για το φόρουμ. Γιατι εχω την "μεγαλη" εικόνα του φορουμ. Σε αντίθεση με εσένα που (και πάλι) χρησιμοποιείς πρακτικές μου για τις μικρότητες σου.
Και στην τελική δεν υπονόησα τίποτα ούτε είπα ψέμματα.
Και για να το τραβήξω και άλλο γιατί μυαλό δεν βάζεις....... Η αλήθεια που έγραψα είναι οτι ο Ολυμπιακος είναι 5ος, 4ος, έχει χάσει απο ΟΦΗ και υπαίτιοι είναι αυτοί που εσυ υποστηρίζεις
Τον Σωκράτη Κόκκαλη λες, τύπε;! Αυτό που το 2010 αποφάσισε να κατεβάσει ομάδα με νέους και προπονητή τον Αλεξανδρή, βάζοντας τον Ολυμπιακό σε μνημόνιο; Αν δε βρισκόταν ο χοντρός, αντί για την κούλα, ο θρυλέοντας θα είχε γευτεί τη φιλοξενία της Ραφήνας.
Ευχαριστούμε τον Σωκράτη για ό τι έκανε αλλά άφησε χρέη 90 μύρια και την έκανε.
Αυτόν σίγουρα θα λες...
There is a Dude in town
voskos_7 (23-10-18)
Μητσο υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος.
Ναι μιλάμε για τον Σωκο, αυτον που αναμόρφωσε την ομάδα, πηρε στις πλάτες του ΚΑΙ το μπασκετικο τμήμα (όπου εκει διέπρεψε η ομάδα επι προεδρίας του), αυτόν που ξεφτίλιζε με κάθε τρόπο τους βαζελες μην ξεχνιόμαστε αυτοί είναι ο αντίπαλος μας), αυτόν που έφερε παιχταραδες, αυτόν που έχτισε το Καραισκακης, αυτόν που έκανε το προπονητικό κέντρο και αυτόν που ίσως να άφησε 90 μυρια χρέη (ξέρεις, βολεύει πολύ τον επόμενο ο προηγούμενος να έχει αφήσει χρεη).
Faithful (23-10-18), flessanto (23-10-18), giovanni#10 (23-10-18), Rena (23-10-18)
Μαλάκες, όταν δε πάει καλά η ομάδα αποχωρούν μέλη, λόγω των εντάσεων.
Κακή πρακτική γενικώς. Αυτοσυγκράτηση.
Μπορει να θελει να φυγει για να αποκτησει bmw.
Παναγη αστη bmw και κοιτα το sunset που εβαλε ο πανεας στο off topic.
Bookmarks