drizzt (23-10-18)
drizzt (23-10-18)
Paneas (23-10-18)
Paneas (23-10-18)
flessanto (23-10-18)
Τύπε, το ξέρεις πως στον Αθλητισμό δεν κερδίζεις πάντα, ούτε κερδίζει ο καλύτερος πάντα, ούτε έχεις μια στάνταρ απόδοση πάντα. Τον παοκ, τον πάτησες όπως δεν τον είχες ξαναπατήσει ποτέ. Κάθισε η στραβή κι έχασες ένα άχαστο. Με τον Οφεα, έκανες μια πολύ κακή εμφάνιση κι έχασες δίκαια. Συμβαίνει.
There is a Dude in town
Ότι και να λεμε εμεις,στηριζουμε δεν στηρίζουμε τον κοουτς,αποφασεις παιρνει ο Μαρινακης και μονο αυτος.Και αυτος μην νομιζετε ότι το σκεπτικο του διαφερει κατά πολύ του μεσου γαυρου.
Τα ιδια σκατα είναι κι αυτος.
Τωρα να λεμε 20 χαβαλέδες εδώ αν κανει η δεν κανει ο κάθε Μαρτινς,χεστηκε η φοραδα σταλονε.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τι έχει το ύφος μου; Λέω ψέματα ότι τονίζετε εδώ και μέρες το "5οι" χωρίς να λέτε ότι υπάρχει τριπλή ισοβαθμία; Εκτός αν αυτό δεν είναι φάουλ, όταν λέμε στους άλλους να προσέχουν τι λένε και να βάζουν πηγές. Δεν μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις, αν εγώ το βλέπω ότι είμαστε 4οι ή 3οι ας πούμε (παρεμπιπτόντως το google μας δείχνει 4ους) και πεταχτεί κάποιος που δεν ξέρει τη βαθμολογία να μου απαντήσει ότι λέω μαλακίες, τα παίρνω απ' τον Μαρινάκη και τέτοια και δεν λέω τα πράγματα όπως είναι; Επίσης, για το μόνο που ζήτησα απάντηση ήταν που κολλάει με τα αποτελέσματα και την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας ότι "διώκεται" ο ιδιοκτήτης. Με λίγα λόγια για να μην στο γυροφέρνω, να είστε το ίδιο ευαίσθητοι Μένιο και στις περιπτώσεις που μπορεί να προκληθεί κάποιος από κάτι που δεν συμφωνείτε, όπως τώρα.
Σοβαρά, τώρα, το "πού κολλάει το ότι διώκεται ο ιδιοκτήτης", δε το βλέπεις ακόμα και στην αγωνιστική εικόνα των αντιπάλων, σε σύγκριση με το πως αντιμετωπίζουν τους υπόλοιπους;
Βλέπεις εσύ καμία ομοιότητα στον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο που αντιμετώπισαν τους άλλους δύο, με αυτούς που αντιμετωπίσαμε εμείς;;;
Αν διαιτητής στο ΟΑΚΑ δεν οριζόταν κανένας Κριστόφερσεν, θα έφευγε καμία κούλα με ισοπαλία;
Το ότι δεν είναι η ομάδα αυτή που πρέπει, δε σημαίνει ότι το πρωτάθλημα διεξάγεται επί ίσοις όροις, ούτε συζητάμε για το αν οι άλλοι είναι καλύτεροι και σε τί.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (23-10-18)
Εδώ και μια 5ετια η διοίκηση κάνει απίστευτες βλακίες,ξηλώνει κάθε χρόνο την ομάδα,φέρνει τυχάρπαστους ποδοσφαιριστές και παίχτες,αφήνει τη διαιτησία σε άλλους και μετά από τόση προσπάθεια καταστροφής και 5 που είμαστε καλά είναι...
Με το συνδυασμό κόσμο-γήπεδο-έσοδα στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να τα σαρώνει όλα ασταμάτητα.Μονο με αυτοκτονία θα καταφέρναμε το αντίθετο και αυτοκτονούμε κάθε χρόνο εδώ και χρόνια...Ε ήταν αναπόφευκτο...
Όποτε μην τρώγεστε με τα υπολοιπα....
Υ.Γ.Ο βαζελος δείχνει φέτος πως αν έχεις έναν σχετικά καλό προπονητή και πειθαρχημενους παίχτες μπορείς στην Ελλάδα να πάρεις πολλά ματσάκια...
Μπραβο ρε παιδες. Μολις βγαλατε οτι για ολα φταιει ο μεσος γαυρος.
Ο μεσος γαυρος φταιει που η καινουρια ομαδα παραμενει καινουρια εδω και 10 χρονια; Ο μεσος γαυρος φταιει που ηρθαν προπονητες καποιοι εγκληματιες τυπου Χασι ή που εφυγε ο Λεμονης Γεναρη μηνα;
Βασικα, ας το παμε στο πιο απλο: Ο,τι και να λεει ο μεσος γαυρος, οση στηριξη κι αν δειξει ή δε δειξει στον Μαρτινς, αν αυριο-μεθαυριο η διοικηση διωξει τον Πορτογαλο, ο μεσος γαυρος θα τον εχει φαει; Ασε την γκρινια του καθενος, τα αναθεματα του ή τις επευφημιες του. Αποφασεις παιρνει η διοικηση και μονο η διοικηση.
Ουτε πωλησεις παικτων κανει καθε χρονο ο γαυρος, ουτε απολυσεις προπονητων, ουτε μεταγραφες. Αν η διοικηση ειχε (ή εχει) ενα σταθερο πλανο και επιμεινει σε αυτο γιατι πιστευει οτι θα της βγει, ασε τους γαυρους να γκρινιαζουν. Δεν πα' να θελουμε και τον Θεο τον ιδιο για προπονητη εμεις οι μεσοι γαυροι, η διοικηση ειναι το θεμα τι κανει.
Αντε παλι.
Ελα ρε παιδια τωρα, με το ψεμα του βαζελου. Ποια ματς πηρε δηλαδη; Λαμιες και Λιβαδειες εντος εδρας και ενα διπλο στη Λαρισα. Μας εχουν ζαλισει με τον υπερηχητικο ζελα, τον προπονηταρα Δωνη και τα τετοια μου κουνιουνται.
Ηταν καν προπονητης ο Δωνης οταν ηταν στον μπαοκ ή στην Κυπρο ή στη Σαουδικη Αραβια; Παπαρια προπονητης ειναι κι αυτος, που εγινε και Γκουαρντιολα. Ματσακια της πλακας εχει καθαρισει εως τωρα και μαλιστα ολα τα πηρε δυσκολα. Περιμενετε λιγο να δειτε τωρα που αρχιζει το ζορικο προγραμμα.
Σορι δηλαδη αλλά με τρελαινει ολο αυτο με τον ζελα. Καποιος χθες (ειλικρινα δε θυμαμαι ποιος) ελεγε οτι αξιζουν και ρισπεκτ.
Ρισπεκτ στον βαζελο ρε τυποι; Στον αποπατο του ελληνικου αθλητισμου; Ρισπεκτ ποτέ σε αυτους. Γαμω και τον Δωνη και τον λαγο και τη λεωφορο.
Ξεθυμανα λιγο, συνεχιστε.
Όχι για όλες τις μαλακίες που έγιναν φταίει η διοίκηση, ξεκάθαρα. Ο οπαδός φταίει γιατί δεν αφήνει ανεπηρέαστη την κατάσταση. Και ναι όταν υπάρχει γενικευμένη γκρίνια, αρχίζει να μην πατάει στο γήπεδο ο μέσος γαύρος και όπου σταθεί κι όπου βρεθεί του φταίνε όλα, σαφώς και έχει μερίδιο στις αποφάσεις, αυτός είναι ο πελάτης και γι' αυτόν γίνονται πολλές φορές παράλογες ή ανούσιες κινήσεις (απολύσεις προπονητών, μεταγραφές τύπου Τουρέ κτλ).
Είναι εύκολο να λέμε ότι ο κόσμος δεν επηρεάζει και για όλα φταίει μια διοίκηση, αφού έτσι είμαστε καλυμμένοι σε κάθε περίπτωση. Το ζουμί είναι στην τελευταία σου παράγραφο και είναι αντιφατικό. Αν αποφασίσουν να πάνε μέχρι τέλος με το πλάνο που έφτιαξαν φέτος και όλοι τους βρίζουν, γιατί διαφωνείς με την άποψη ότι φταίει ο μέσος γαύρος που δεν έχει υπομονή; Στην αντίθετη περίπτωση όμως, ενώ οι περισσότεροι συμφωνούν (όπως πέρσι), μετά θα το πιάσουν απ' την αρχή και θα προσθέσουν έναν ακόμη χρόνο όσων λες, ότι δεν χτίζονται έτσι οι ομάδες με ράβε-ξήλωνε. Go figure.
με τις αστειες επιλογες της διοικησης σε ολα τα μετωπα παμε για νεα πετρινα.
και θα μεγαλωσει το σερι των χαμενων πρωταθληματων πριν καν το παρει κανενας χαμπαρι.
ηδη μετραμε 2...μην το κανουμε σαν την λιβερπουλ....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (23-10-18)
Aσ' τους να βριζουν λοιπον. Η οργανωμενη διοικηση, οταν πιστευει στο πλανο της, δεν ακουει κανεναν τριτο. Εσυ κυριε γαυρε εισαι ο πελατης αλλά εγω ως διοικηση αυτο εχω να σου προσφερω και πιστευω οτι θα φερει αποτελεσματα.
Αντιθετα, εγω βλεπω τη διοικηση να λεει, αυτο εχω να σας προσφερω και οσο παει καλα η ομαδα σιγονταρει και η διοικηση. "νεα ομαδα που ρολαρισε γρηγορα και σας θελουμε ολους διπλα μας και νεα προσπαθεια" κλπ κλπ. Οταν ομως στραβωσουν τα αποτελεσματα η διοικηση ειναι η πρωτη που τα φορτωνει αλλου (πχ. στον προπονητη τον οποιον διωχνει) ή εμμεσα (ισως οχι ηθελημενα) στον κοσμο (πχ. διωξαμε τον κοουτς γιατι γκρινιαζε ο κοσμος). Ετσι πλανο δεν υπαρχει. Γι' αυτο καθε χρονο ειμαστε φτου κι απ' την αρχη.
Rena (23-10-18)
flessanto (23-10-18)
Bookmarks