Μετα απο 2-3 χαμενα πρωταθληματα, ισως αποκτησουμε ολοι μας περισσοτερη υπομονη στις ηττες...
giovanni#10 (22-10-18)
Ο Ζαρντιμ παραμενει ελευθερος...
Ή δε μας κανει επειδη;
Καπου πηρε ο ματης μου οτι μιλαει με (τα ρουβλια της) Τσσκα Μοσχας.
flessanto (22-10-18)
Ναι περιμένετε εσείς να ξανάρθει ο Ζαρντίμ μετά απ' το ξεφτίλισμα που του κάναμε.
flessanto (22-10-18)
drizzt (23-10-18)
panahs7 (23-10-18)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
drizzt (23-10-18)
Και ο Ζαρντίμ να ερχόταν πάλι, και ο Ζιντάν και ο θεός ο ίδιος -εγώ δηλαδή-, πάλι μετά από έναν μήνα θα γκρινιάζαμε και θα ζητούσαμε αλλαγή, γιατί πολύ απλά, δεν φταίει ο προπονητής αλλά τα σκατά που έχει στο κεφάλι ο μέσο γκάμπρο. Κι αυτά δεν αλλάζουν. Γίνονται καφέ, πράσινα, τσιρλί, αλλά σκατά παραμένουν...
There is a Dude in town
sabar77 (23-10-18)
Ρε τυπε, εδω ακουγε κραξιμο ο βαλβερδε γιατι "ετρωγε" τους ελληνες παιχτες (γκαλιτσιο, γ.παπαδοπουλο, φετφατζιδη, σοιλεδη, νικλητσιωτη, μητρογλου κ.α.). Απ'ολους αυτους μονο για τον μητρογλου δεν δικαιωθηκε, αλλα βεβαια στην ιδια θεση με τον μητρογλου τα τρια χρονια που ηταν στην ομαδα ειχε Ντιογο, νταρκο, παντελιτς, μιραλας, τζεμπουρ.
flessanto (23-10-18)
Ρε εσδώ κατάφερε ο γκέμπρο και έδιωξε τον Ζαρντίμη γιατί... πανηγύρισε τη νίκη στη Λιβαδειά στο 95... γιατί έμοιαζε με σερβιτόρο, τι να λέμε τώρα. Γιατί εδώ είναι Ολυμπιακός ναουμ, γιατί έχουμε ευρωπαίκό όνειρο ναουμ, παρακολουθούμε 30 χρόνατα μπάλα και δε θα έρθει ένας πορδογάλος να μας πει πως παίζει ο θρυλέοντας...
There is a Dude in town
thelastbaron (23-10-18)
BrazHlias (23-10-18), Red Sting (23-10-18), sabar77 (23-10-18), The Dude (23-10-18), thelastbaron (23-10-18)
Δεν βλέπω να φεύγει σύντομα ο Μαρτίνς. Και πολύ καλά θα κάνει να μείνει τουλάχιστον ένα χρόνο. Έκανε μαζεμένα λάθη τους τελευταίους αγώνες και πλέον πρέπει να έχει μάθει πολλά για τις αδυναμίες του ρόστερ και τη νοοτροπία των παικτών του, για τη δυναμική των αντιπάλων και για τις ιδιαιτερότητες του κάθε αγώνα.Άλλωστε, ακόμα και στις ήττες θεωρώ ότι εντόπισε τις αστοχίες του και απλά δεν είχε διαθέσιμο το κατάλληλο υλικό για να τις διορθώσει. Ελπίζω μόνο να έχει καταλάβει ότι δεν υπάρχει λόγος να παίζουν Τουρέ, Φετφατζίδης και Μιράντα αφού υπάρχουν παίκτες στις θέσεις τους που υπερτερούν σε όλους τους τομείς.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
flessanto (23-10-18)
Bookmarks