flessanto (18-09-18)
flessanto (18-09-18)
estai (18-09-18), flessanto (18-09-18), giovanni#10 (18-09-18)
Ευτυχώς, έχουμε και κανένα κορίτσι να μπαίνει να γράφει για να μαζέψει και κανένα ψιλό το κλουπ από τα προστίματα...
Σήμερα διάβασα όλες τις ανωμαλίες σας, στις προηγούμενες δύο σελίδες, που μου προκύψατε και σινεφίλ, ξαφνικά - που οι περισσότεροι μου μάθατε το Μάτριξ από τον Φιλιππίδη στο 50-50...
Όλοι εκτός από τον ΒραζΗλία, τον Τύπο και το Σταύρο, περνάτε πειθαρχικό, αύριο και μην ελπίζετε σε διαγραφές.
(Καλωσόρισες Εύη και καλό κουράγιο, με τις επιθέσεις των ορνίων)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ewim7 (18-09-18)
Δηλαδή, εσύ, τόσο εύκολα θα το κατάπινες ότι ο Πάνος πούλησε το φόρουμ;;;
Aσχετο, αλλά και εμένα μου άρεσε το Ματριξ. Υπάρχει άνθρωπος που δεν του άρεσε;;
Δε νομίζω να περιμένεις εδώ μέσα, τώρα, να βγει κάποιος να το παραδεχτεί...
ewim7 (18-09-18)
Σαν το "Κλασικη Περίπτωση Βλάβης" με Τσάκωνα και Τάσο Κωστή δεν ήταν... Αλλά καλό ταινιάκι και το Μάτριξ για να περνάει η ώρα...
Ε, εντάξει: Μπροστά στο "The Room", τί να κλάσει οτιδήποτε...
Η Μεγάλη Απόφραξη ήταν λίγο πιο περιπετειώδης...
flessanto (18-09-18), giovanni#10 (18-09-18)
flessanto (18-09-18)
Kαλά σου λέει βοσκέ, που όταν εγώ εβλεπα το Fast and Furious 7 στο σινεμα, μαζί με ένα τσούρμο 10 χρονα στα οποία απευθύνοταν κανονικά η ταινία, την είχατε δει όλοι ήδη.![]()
ewim7 (18-09-18)
Εγω ειδα σχετικα προσφατα το ματριξ. Δεν ξερω ποιο απ'ολα. Δεν καταλαβα χριστο, αλλα ειχε φαση η ταινια. Σαν γουεστερν σε μοντερνα εκδοχη. Πρωταγωνιστης που γαμαει και δερνει, ξυλο, πιστολιδι. Μονο τα σπιρουνια ελειπαν.
Ο πρωταγωνιστής του Ματρίκιου δεν είναι αυτός που έμπαινε σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο και πήγαινε βόλτες;! Αυτό ήταν ταινία...
There is a Dude in town
Πείτε όχι στα ναρκωτικά.
Παιδιά, τον γυμναστή του Φορτούνη τον έχετε δει;;
Δεν είναι πολύ κούκλος;;![]()
Παιδιά θέλω να βάλω εικονα αριστερά στο προφίλ.
Αν κάποιος μπορεί να μου πει πωs γίνετε συντομα. Skype που βαζουμε για να τα λέμε πιο live? Έκανα γκάφα με το Μένιο. Sorry. Tuπε, Βοσκέ που είσαι πολύ καλούλης και όποιος θέλει να μου πει για handy Whatsapp. 8 ώρες Όταν είμαι βραδι βαριέμαι πολυ. Πάω για δουλειά. Φιλάκια πολλά.
Bookmarks