Ποια ποσοστά χρειάζονται για κυβέρνηση τώρα?
Θα έχουμε 2 ή 3 κόμματα?
Ποια ποσοστά χρειάζονται για κυβέρνηση τώρα?
Θα έχουμε 2 ή 3 κόμματα?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
το μουνι ο θεοδωρακης κατερρευσε.ετσι ρε πουστρακο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bill_K (21-09-15)
Για αλλη μια φορα επιβεβαιώθηκε,το 8% των Ελληνων ειναι φασισταρια οσο και να μην θελουμε να το πιστεψουμε.
Περαστικα μας...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
celticfrost (20-09-15), kwtsios (21-09-15)
Δεν τον έχω ψηφίσει ως τώρα (ούτε και σκοπεύω), αλλά δεν έχω καταλάβει από πότε το πρόβλημα της χώρας και του λαού είναι το Ποτάμι. Δεν θυμάμαι να κυβέρνησε μέχρι σήμερα, ούτε να συμμετείχε σε κάποια "διαπραγμάτευση" ή να διαμόρφωσε κάποιο από τα μέτρα στα Μνημόνια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ.
Το πρώτο Μνημόνιο είναι του ΓΑΠ, το δεύτερο των Σαμαρά-Βενιζέλου και το τρίτο των Τσίπρα-Καμμένου. Πού ακριβώς σε προβληματίζει αν ο Σταύρος είναι λίγο πάνω ή λίγο κάτω από τα ποσοστά του? Σε ποιο ακριβώς σημείο και σε ποια ψηφοφορία έπαιξαν οι έδρες του Ποταμιού κάποιον κρίσιμο ρόλο μέχρι σήμερα? Έτσι, από περιέργεια ρωτάω και πάντα φιλικά, μιας και επαναλαμβάνω πως δεν είμαι ψηφοφόρος του και η παρουσία του με αφήνει εντελώς αδιάφορο.
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
Το πρόβλημα του λαού είναι ο κάθε ΚΛΕΦΤΗΣ που για το προσωπικό του και μόνο συμφέρον κατέστρεψαν κάθε υποδομή και αξιοπρέπεια αυτής της χώρας συμπεριλαμβανομένου και του μέλλοντος των νεογέννητων παιδιών
Ο θεοδωράκης κυβέρνησε τόσα χρόνια αυτή την χώρα συμμετέχοντας σε αυτήν την επίλεκτη κάστα της αριστοκρατίας όχι μόνο για να προστατεύσει το προσωπικό του συμφέρον αλλά και ως γρανάζι αυτής της μηχανής που τον κατέστησε στο τέλος και εκτελεστικό όργανο μπας και κόψει την κυβέρνηση ενός κόμματος μη ελεγχόμενους από το διεφθαρμένο και αδίστακτο καθεστώς
Η ζωή του συγκεκριμένου και τα πεπραγμένα του είναι η 200% απόδειξη για τα παραπάνω λεγόμενα και τα εγκλήματα του για την οικονομική καταστροφή
ΥΓ. Μην φοβάσαι η χάρη του φτάνει και εκτός Ελλάδας. Κάνει διεθνή καριέρα καθώς (όπως έχω κάνει σε παλαιότερο ποστ που το δημοσίευσα) ήταν ο ένας από τους 1-2 δημοσιογράφους που είχαν πάρει εργολαβία την Υποστήριξη των Μονικα Λεβινσκι Βομβαρδισμών και την Διάλυσης της Σερβίας
ΥΓ. άνθρωποι σαν τον θεοδωράκη κάνουν τους υποστηρικτές της θανατικής ποινής και των εξτρεμιστικών οργανώσεων να παίρνουν θάρρος
Δεν έχω λόγους να αμφιβάλλω για όσα άσχημα προσάπτετε στο Θεοδωράκη, πάντως υπάρχει πλήθος άλλων πρώην και νυν κυβερνητικών παραγόντων που αποδεδειγμένα έκλεψαν τον ελληνικό λαό και συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι. Υποθέτω πως η δική τους τιμωρία προηγείται και επείγει.
απαντησε ο αδερφος παραπανω...ο θεοδωρακης ειναι οτι πιο σιχαμενο υπαρχει στην πολιτικη.
φουλ μνημονιακο κομμα με γερμανικη αβανταγια την καταστροφη της χωρας.
στελεχη καταπτυστα κοσμουν τα ψηφοδελτια του οπως ο θεοχαρης.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bill_K (21-09-15)
Bill_K (21-09-15)
Ολοι αυτοί ανήκουν σε αυτές τις λίγες ομάδες (λατ. fasces) της αριστοκρατίας κυρίως που κυβερνούν την Ελλάδα από το 1950 και μετά κατά τον Ρωμαικό τρόπο (μιας που ως πολίτευμα έχουμε ρωμαικά ήθη και έθιμα) και έχουν κατάκάψει τον κόσμο. Ο θεωδοράκης είναι στην πρώτη γραμμή επίθεσης, καταδρομέας δηλαδή αυτών των ομάδων
οι πρωην παράγοντες και κυβερνώντες που δρουν ελεύθεροι: είναι συμπολεμιστές του ή ανταγωνιστές του από τις άλλες ομάδες, που έχουν κοινά συμφέροντα εν ώρα πολέμου
Επειδή πχ. δεν πιάσαμε και τον Λάκυ Λουτσιάνο τότε είναι φρονιμότερο να αφήσουμε τον Αλ Καπόνε? Ε?
Bill_K (21-09-15)
Φέτος εμφανίστηκε ο Θεοχάρης στην ελληνική πολιτική σκηνή και στη δημόσια διοίκηση? Εγώ γιατί τον θυμάμαι από το 2011 στα Πληροφοριακά Συστήματα και στα Δημόσια Έσοδα? (με άλλα κόμματα, προφανώς).
Τέσπα, το τελευταίο που έχω διάθεση απόψε είναι να πιαστώ στα λόγια για το παντελώς αδιάφορο Ποτάμι. Έχω να αναφέρω πολύ πιο εμετικά, μνημονιακά κόμματα που πρόδωσαν το λαό και τη χώρα. Οι 10-15 έδρες του Ποταμιού είναι σαν να μην υπάρχουν αυτά τα 5 "μνημονιακά" χρόνια.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
estai (20-09-15)
Bill_K (21-09-15)
όχι καθόλου ό,τι να ναι, αν έχουμε φτάσει ως εδώ που έχουμε φτάσει είναι επειδή μας λείπει το βασικότερο: η (ταξική πάντα) συνείδηση του τι είμαστε, το πάθος να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν και το μίσος για όσους μας τα στερούν.
οπότε ναι, το να βρίζεις το αφεντικό στη δουλειά σου είναι μια καλή αρχή, ή μάλλον ένα καλό δείγμα για αρχή, που έχει πολλά να κάνει μέχρι να φτάσει στο τέλος.
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
Τελικά ο Άλεξ πήρε από τον λαό μια δεύτερη ευκαιρία. Αν το άξιζε θα το δούμε στο μέλλον.
Αυτό που με ικανοποίησε στα εκλογικά αποτελέσματα είναι η μη είσοδος στη βουλή του Λαφαζάνη, της Κωνσταντοπούλου και των άλλων τραγικών και παραφρόνων, οι οποίοι ευθύνονται για την άσχημη περιπέτεια των μηνών Φεβρουαρίου - Ιουλίου και τα πολλά δις με τα οποία ως οικονομία επιβαρυνθήκαμε.
Επίσης καλό είναι πως τα κόμματα που δεν θέλουν Ευρώπη και Ευρω΄βρίσκονται πλέον μόνο στο 12,5 %. Ο λαός δείχνει να καταλαβαίνει πού είναι το μέλλον και το συμφέρον του: Στη μεγάλη ευρωπαική οικογένεια, χωρίς «μα», «αλλά» και «ίσως».
Από αύριο δουλειά, δουλειά, δουλειά και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! Έτσι (και με τη βοήθεια των φίλων - εταίρων μας) σε 2 χρονάκια θα δούμε άσπρη μέρα. Διαφορετικά θα μας πάρει ο διάολος...
Bookmarks