Μια μαλακια και μισή είναι το ματριξ.
Σιγά την παπατζα
Ποιο Μάτριξ παιδιά; My style rocks βλέπετε;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
flessanto (18-09-18)
Rena (18-09-18)
Κάποιες προτάσεις καλών ταινιών:
Στο τρένο θα στον σφυρίξω δυο φορές 2.Πρωκτικό ένστικτο 3.Ξεκωλοθρευτής 4.Τα κανόνια του Bυζαρόνε 5.Χίλιες και μια π**ες
Ωραια χαζομαρα κι αυτη!! 5-6 φορες πρεπει να το εχω δει.
Το 3 μου φανηκε ψιλομαλακιουλα. Τα δυο πρωτα πολυ δυνατα.
Λιγα για το the room!!!! Η πιο ηλιθια ταινια ολων των εποχωνε!!! Δεν ειναι ασημαντο επιτευγμα!!!
Ενταξει, κι η Μεγαλη Αποφραξη μου αρεσε. Βασικα τη θεωρω ταινιαρα απο τις λιγες. Πολυ αστεια μεσα στην απεραντη γελοιοτητα της.
Τελικα δε σου συμβαινει μονο με τα παιχνιδια του Ολυμπιακου, ετσι;![]()
Όταν είχες πάει να δεις το matrix, εγώ έβγαζα το λύκειο στη Θεσσαλονίκη και στα Γρεβενά, δε ξέρω αν είχαν ανακαλύψει το φως και κατ' επέκταση τη σκιά (μη βλέπετε Γρεβενά και ξεψαρώνετε).
Πλάκα μας κάνεις και εσύ; Εγώ τις είδα όλες μαζεμένες φέτος (δηλαδή το "1", το "2", το "3" και το "8") και μόνος μου - που είναι ακόμα πιο δύσκολο (σσ: ατάκα Τσάκωνα, για συλλέκτες).
Δε ξέρω αν σας το έχω αναφέρει κάπου, αλλά δε βλέπω ούτε σινεμά, ούτε τηλεόραση εν γένει και τώρα, τελευταία άρχισα να ξαναβλέπω Ολυμπιακό (λογικά στα τελευταία μου είμαι και δε μου το λένε).
Εύη, εγώ βόσκαγα τα πρόβατα και μπήκα στο φόρουμ - αν κατάλαβα καλά, θέλεις να βάλεις φωτογραφία άβαταρ από κινητό και να συνδέσεις εφαρμογές - ο Ζουπανάκος (panahs7) και ο Κοσμάς είναι οι άνθρωποί σου...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
- Πας πανω δεξια "settings".
- Μετα αριστερα εκει που λεει "Επεξεργασια Avatar"
- κανεις επιλογη εκει που λεει "Χρησιμοποίησε προσαρμοσμένο Avatar"
Υστερα εχεις τρεις επιλογες:
1. Ή διαλεγεις μια εικονα απο το ιντερνετ (θα δυσκολευτεις λιγο δεν τις δεχεται ευκολα ο σερβερ)
2. Διαλεγεις μια εικονα απο τον υπολογιστη σου (Πατας επιλογη αρχειου -> διαλεγεις την εικονα που θες)
3. Διαλεγεις μια απο τις ετοιμες εικονες που εχει το φορουμ (το πιο απλο απ'ολα)
Στο κατω μερος πατας "αποθηκευση αλλαγων"
Τελος.
voskos_7 (18-09-18)
flessanto (18-09-18)
flessanto (18-09-18)
ewim7 (18-09-18)
Bookmarks