Τώρα θυμήθηκα μάλλον είναι σαν τον Βιλφρεντ Μπουμα της Αϊντχόβεν που έπαιζε και τα τρία.
Ή σαν τον τεράστιο σεντερ μπακ/φορ Σταύρο Λαμπριάκο.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Μπάρκας, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Κουρμπέλης, Μπουχαλάκης, Πέλκας, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης, Δώνης.
Άντε να πάρει κάνα ματς ο Τοροσίδης να δούμε σε τι κατάσταση είναι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ρε παιδιά τι διοργάνωση ειναι αυτή
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Τιμωρημένοι είναι οι Ούγγροι?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τέλος τα φιλικά και θα παίζουν αυτή τη διοργάνωση στη θέση τους. Χωρίζονται σε κατηγορίες, εμάς μας έβαλαν στην 3η και στο τέλος θα δίνει και κάποια εισιτήρια για Euro. Τα προκριματικά του Euro θα γίνουν κανονικά, απλά αντί να αρχίσουν τώρα, θα αρχίσουν τον Μάρτιο. Και μετά τα προκριματικά θα γίνουν τα τελικά του Nations League.
Όποιοι πάρουν εισιτήρια απ' τα προκριματικά, αν βγουν στα εισιτήρια και σ' αυτό θα παραχωρήσουν τη θέση τους στους αμέσως επόμενους, οπότε είναι σαν μια 2η ευκαιρία για μας. Απλά καταργήθηκαν τα μπαράζ στα προκριματικά και τα εισιτήρια πήγαν στο Nation League. Ή κάπως έτσι τέλος πάντων, κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα.
differance (11-09-18), Faithful (11-09-18)
Παραλίγο...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Το ρουφήξαμε![]()
Τι έγινε ρε, η Μπάρτσα είναι;;;
Εν τω μεταξύ το φάγαμε πάνω που έγραφα ότι μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι οι μπουκ μας έδιναν κοντά στο 3,00 για νίκη και πήγα να πω πόσο μαλάκες είναι και κορόιδα. Πάρε να χεις τώρα, τα άτομα είναι γάτες.
Γκοοοοοολ!!
Ευτυχώς δεν έχει VAR γιατί ήταν οφσάιντ!![]()
differance (11-09-18)
Το γκολ που φάγαμε το έπνιξε λίγο ο Μπάρκας. Με την Κούλα ξεκωλώθηκε να βγάζει όμως το πουστράκι.
Αν είναι δυνατόν, ούτε η Μπάρτσα τέτοιο passing game!
Ω ρε γμτ
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οι φιναλίστ του Μουντιάλ, Κροάτες, διασύρονται απ' την Ισπανία με 6-0!
flessanto (11-09-18)
Καλά πήγαμε. Αντε και του χρόνου
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks