Ο μονος λογος που αλλαξε η εδρα της εθνικης, ειναι επειδη στα αποδυτηρια του γηπεδου υπηρχαν αφισες των Τζολε, Ζιοβανι, Ριβαλντο, Τουρε, Καρεμπε. Αυτων δηλαδη, που πηδαγαν τον γραμμενο επι πολλα χρονια. Δεν αντεχε αλλο να τους βλεπει και αλλαξε εδρα.
Ολα τα υπολοιπα ειναι να ειχαμε να λεγαμε. Και ναι, υπηρχε πυρηνας χρυσαυγιτων στο καραισκακης, ανεβαζαν "περιεργα" πανο και συμβολα στα παιχνιδια της εθνικης, εκαναν φασαριες σε καποια ματς (νομιζω τα πιο σοβαρα ηταν καποτε με την κροατια). Αλλα αυτος ο πυρηνας, θα αλλαξει και θα παει στη νεα εδρα της εθνικης. Απλα οταν αυτα γινουν στην τουμπα ή στο οακα, δεν θα το σχολιαζει κανενας "εγκριτος".
Αφορμες εψαχναν, αφορμες βρηκαν. Οπως μια αλλη αφορμη ηταν και ο πανιβλακας που πηγε με φανελα του βαζελου στο πεταλο.
Προσωπικα, στα τρυφερα μου το που θα παιζει ο συρφετος της εθνικης. Να πανε να γαμηθουν απο εμενα και καλες πουτσες τους ευχομαι.
υ.γ. Χωρις να θελω να παρεξηγηθω απο τα υπολοιπα παιδια, που στηριζουν την εθνικη και καλα κανουν. Δεν εχω προβλημα γενικα με την εθνικη, καταλαβαινετε τι εννοω.
υ.γ.2 Το οτι υπαρχουν χρυσαυγιτες στον Ολυμπιακο, ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. Υπαρχουν, οπως υπαρχουν και σε αλλες ομαδες. Κατα τη γνωμη μου, κακως υπαρχουν, αλλα δεν εχει σχεση με το θεμα της εθνικης.
Ειδικα για Ολυμπιακο-Παναθηναικο-ΑΕΚ που δεν εχουν, στην ουσια, συγκεκριμενη οπαδικη βαση,
δηλαδη δεν ειναι οτι αντιπροσωπευουν μια πολη ακριβως,
αλλα εχουν πανω κατω τα ιδια ποσοστα σε ολη την Ελλαδα και ολες τις κοινωνικες ομαδες,
ειναι εντελως λογικο να υπαρχουν ολες οι πολιτικες εκφρασεις.
Ασχετο με αυτο που λες,
για τα πανο, εχω δει στον Παναθηναικο μεανδρο πως λεγεται αυτο της ΧΑ,
στο ματς με τη κουλα ειχαν ενα τεραστιο πανο που ελεγε "ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ,"
στη κουλα εχω δει "Παλι με χρονια και καιρους..." και εικονα της Αγιας Σοφιας,
στον ΠΑΟΚ εχω δει "Ελλας σημαινει Ορθοδοσξια" κλπ.
Ειναι ευκολο να περασεις μυνηματα απο τη κερκιδα,
και πολιτικα ενεργοι πολιτες την χρησιμοποιουν.
BrazHlias (28-11-17)
drizzt (28-11-17)
BrazHlias (28-11-17)
που εισαι χαμενος εσυ ρε. Γιατι εξαφανιστηκες; Βρηκες γκομενα;
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
panahs7 (28-11-17)
εδώ έχεις μπερδευτεί λίγο. Το να έχεις την ελληνική σημαία ή κάποιο ελληνικό σύμβολο δεν συνιστά κάτι περίεργο
το να σηκώνεις σημαία πολεμικού σχηματισμού που φημίζεται για την κτηνωδία του, αυτό είναι αίσχος. Ειδικά αν ευαγγελίζεσαι και τον νο πολιτικα. Είναι επιλογή, δεν είναι ότι έτυχε... Επίσης στο διαδίκτυο από φωτογραφίες το έχω δει και απο ΑΕΚτζήδες και ΠΑΟΚτζήδες. Ολοι έτυχε να έχουν αυτό το σύμβολο...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Μα δεν μιλαω για μια Ελληνικη σημαια,
το "ΤΟΥΡΚΟΙ ΨΕΥΤΕΣ" ειναι ακρως ρατσιστικο ειτε απο την πλευρα του Ελληνα ειτε απο την πλευρα του Τουρκου,
το "παλι με χρονια με καιρους," ειναι σαν να λεει οτι ετοιμαζουμε εκστρατια,
και το "Ελλας σημαινει Ορθοδοξια" αν και το πιο light απο αυτα που ανεφερα,
ουσιαστικα λεει οτι αν καποιος δεν ειναι ορθοδοξος δεν ειναι και Ελληνας.
Ελληνικη σημαια προφανως υπαρχει και σε καθε ματς,
και δεν νομιζω οτι ενοχλει ή προκαλει κανεναν.
Οπως και δεν θα ηταν ρατσιστικο αν ειχε,
εναν κιτρινομαυρο πινοκιο μονο το πανο,
ή αλυτρωτικο αν ειχε μονο την Αγια Σοφια κλπ.
BrazHlias (29-11-17)
Τα φιλικά της Εθνικής τα έδωσε η επο του Γραμμένου στο Εψιλον του Σαββίδη.
Οοοοοχι ρε σεις... ποιά διαπλοκή...
There is a Dude in town
Και θα γινουν στην Τουμπα, ξεχασες να πεις.
Πέφτω από τα σύννεφα
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Με Μένιο Φουρθιώτη να μεταδίδει.![]()
Ωραίο το γκολ του σταφυλιδη. Κρίμα που ακυρώθηκε.
Κάθεσαι και το βλέπεις? Εγώ δε μπορώ. Έχω ξεπεράσει προ πολλού τα γραφικά (εικόνα) τύπου world cup
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (27-03-18)
Χαχα!! Όχι μόνο τις καλύτερες φάσεις κοίταζα.![]()
Χθες λέγαμε για Έλληνες και ξένους διαιτητές και έρχεται σήμερα ένας Ισπανός να με βγάλει αληθινό, στο φιλικό της Εθνικής τώρα. Βγαίνει τετ-α-τετ ένας Σαουδάραβας, τον σταματάει πεντακάθαρα ο μικρός ο Γιαννούλης (δεν χρειάστηκε καν ριπλέι) και όχι μόνο δίνει φάουλ, αποβάλει και τον παίκτη, ενώ εδώ και μερικούς μήνες έχει αλλάξει επίσημα ο κανονισμός για τον τελευταίο παίκτη και δεν βγαίνει κόκκινη πλέον σε τέτοια περίπτωση. Να τον χαίρονται στη Λα Λιγκα.
Bookmarks