Το τι σκουπιδότοπος είμαστε το βλέπεις εύκολα στα social media όπου παρόμοιο παράδειγμα με αυτό που λες, διαφημίζεται μια ταινία που ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να βγει και γράφουν πολλοί στα σχόλια "φοβερή ταινία" χωρίς κανένας να την έχει δει φυσικά, επίσης όταν διαφημίζεται ένα προϊόν μπορεί να γράφει με μεγάλα γράμματα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ή ΔΩΡΕΑΝ και από κάτω βλεπεις σχόλια "τιμούλα;". Επίσης επειδή πηγαίνω συχνά σε δημόσιες υπηρεσίες τελευταία έχει τύχει πολλές φορές να ρωτάνε κάποιον τί αριθμό προτεραιότητας έχει και να απαντάει "πού να ξέρω;" ενώ τον γράφει το χαρτάκι που κρατάει στα χέρια του που μόλις πήρε απ' το μηχάνημα. Για τόσο ηλίθια χώρα με πανίβλακες ψηφοφόρους σχετικά καλά τα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής.
Εδώ, τύπε καλλιτεχνικέ, ο άλλος έγραφε ότι χαρίζονται σκυλάκια από γέννα και οι άνιωθοι ρωτούσαν τιμούλα...
There is a Dude in town
Όρεξη να υπάρχει, παίδες: Και αν πεις και καμία κουβέντα, επειδή άθρωπας είσαι και πόσο να αντέξεις, θα βρεθεί κανένα φυτό να σου κάνει και μήνυση για εκφοβισμό - και να την κερδίσει...
Αντί να είναι αναπηρία και να προστατεύεται και ο ίδιος ο μαλάκας από αετονύχηδες, η μαλακία έγινε συνταγματικό δικαίωμα και υποχρέωση των υπολοίπων να τηνε τρώνε στη μάπα.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Protassov (21-03-18)
Όχι - εκεί τους ξυπνάει η Πολιτεία του Πλάτωνα, το κυριλίκι, το savoire vivre, όλη η κλασσική τους παιδεία και σου αρχίζουν τα "για ποιά με πέρασες;" (λες και δε ξέρεις τί πήρες, ούτε αυτή ως τί προσφέρθηκε)...
The Dude (20-03-18)
Η Έλλη Παπαγγελή διεγράφη από μέλος της Νέας Δημοκρατίας μετά τα όσα δήλωσε για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και παρά τη διαδικτυακή "απολογία" της σήμερα το πρωί.
Με ανακοίνωσή της η Διοικούσα Επιτροπή Ν.Δ. Θεσσαλονίκης, αναφέρει τα εξής:
"Με απόφαση του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. κ. Λευτέρη Αυγενάκη διαγράφεται το μέλος του κόμματος, η Κα Αγγελική - Έλλη Παπαγγελή. Είναι αυτονόητο ότι τέτοιου είδους διχαστικές δηλώσεις, προσβάλλουν όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας στη Βόρεια Ελλάδα. Επιπλέον, οι θέσεις αυτές δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της Παράταξής μας".
Το μοντέλο ανάρτησε χθες ένα άρθρο για το δημοψήφισμα των οπαδών του ΠΑΟΚ, το οποίο ανέφερε: "Αν τιμωρηθούμε, δεν...πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης".
"Θα πάνε, αλλά με το βουλγάρικο στρατόπεδο", σχολίασε η Παπαγγελή, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι της επιτέθηκαν στα κοινωνικά δίκτυα. Η ίδια επανήλθε, κάνοντας λόγο για "παρερμηνεία".]Πηγή news 24![]()
Θεωρώ σωστή τη διαγραφή διότι δεν είναι ωραίο να γίνονται τέτοια σχόλια απο πολιτικά πρόσωπα (αν και οι άλλοι έκαναν καφενείο τη βουλή τις προάλλες), αλλά ωραίο χιουμορ.
ποιο ειναι το πολιτικο πρόσωπο?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
voskos_7 (21-03-18)
Εννοούσα μέλος πολιτικού κόμματος. Όπως και να έχει οι απόψεις της επηρεάζουν την εικόνα του κόμματος (αν και ήδη έχει μια κακή εικόνα, αλλά άλλο θέμα αυτό για άλλα φορουμ).
Θα την ξεσκόνιζα ακόμα και διεγραμμένη την τύπισσα. Καλά αμορτισέρ έχει...
There is a Dude in town
dimace (21-03-18), pirateeeeeee (20-03-18), Protassov (21-03-18), Red&White-Nick-7 (20-03-18)
Και επειδή βαρέθηκα (δεν παίζει και ο Ολυμπιακός σήμερα) επανέρχομαι στο θέμα με ηλίθιους και προσθέτω και μερικούς καταλανούς.
Εδώ ο άλλος έβαλε τον τζουρτζεβιτς στο 85 όταν κερδίζαμε το βάζελο για να μας τζουρτζελεψει και να τα κάνει όλα σ@@@, τί να λέμε τώρα;
Protassov (21-03-18)
Protassov (21-03-18)
dimace (21-03-18)
Protassov (21-03-18)
Δε τολμάει κανείς να λείψει από το φόρουμ, να μη χάσετε ευκαιρία για τις ανωμαλίες σας...
Κανονίστε να δω καμία ανάρτηση από το Δημήτρη, να ανεβάζει τον κώλο καμίας ψόφιας: Στις Επιτροπές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων θα σας τρέχω μέχρι να πάρει ο μΠαοκ πρωτάθλημα στη μπάλα...
Έλλη Παπαγγέλη και λοιπά πτηνά, δεν έχουν καμία σχέση με πολιτική και εν γένει με οτιδήποτε προϋποθέτει τη διατύπωση λόγου, επί παντός θέματος.
Πρέπει κάποια στιγμή, να συνειδητοποιήσουμε, ότι αυτοί που ασχολούνται και τουλάχιστον καλούνται να αρθρώσουν πολιτικό λόγο, εκπροσωπώντας έστω και έμμεσα, έναν ολόκληρο πολιτικό φορέα, δεν είναι και τόσο απαραίτητο να ανήκουν στους "ανθρώπους της πιάτσας", στους "ένας από εμάς", ή να αντλούν αυτή τη δυνατότητά από την εξωτερική τους εμφάνιση και μόνο.
Φαινόμενα Παπαγγέλη, Ψωμιάδη, Ανατολάκη και να μην αναφέρω και ενεργούς, που δεν είναι και λίγοι, δεν έχουν καμία θέση στην πολιτική. Δεν είναι ότι ζητάνε την ψήφο σου και εσύ, σα μαλάκας τσιμπάς - τους βλέπεις να πιάνουνε και υπεύθυνα πόστα μετά και αλοίμονο σε όποια πληθυσμιακή κατηγορία βρεθεί στο έλεος των αποφάσεων τους.
Η πολιτική, πρέπει να ξαναγίνει σοβαρή ενασχόληση και να εκλείψουν φαινόμενα μαϊντανών που το μόνο που προσφέρουν είναι να δημιουργούν κατευθυνόμενους αντιπερισπασμούς, ή ανίκανων που γίνονται υποχείρια αετονύχηδων λόγω της δικής τους ανεπάρκειας να ελέγξουν τί υπογράφουν.
Εγώ δεν φταίω, ο τύπος ο Dude μίλησε για αμορτισσέρ και εγώ έκανα τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Το έγραψα άλλωστε πως έχει δίκαιο ο τύπος. Το αμάξι φοράει μπροστά σκληρά αμορτισσέρ, για καλύτερα κρατήματα, μόνο που δεν χρειάζονται ξεσκόνισμα, αλλά ίσως ρεγουλάρισμα, αφού σηκώσουμε πρώτα με έμβολο το αμάξι.
Αυτήνη η πατρίδα δε λευτερώθη με παραμύθια, λευτερώθη με άρματα και θυσίες.
Ιωάννης Μακρυγιάννης
dimace (21-03-18)
Καλά λέω εγώ κλειδώστε το θέμα "ΓΥΝΑΙΚΕΣ".
Μόνο εκεί δεν ανεβάζετε τίποτα και μας αναγκάζετε να φέρνουμε βόλτα όλο το forum κάθε φορά...
flessanto (21-03-18)
Rena (21-03-18)
Bookmarks