Και ό,τι θέλουμε εννοούμε και μετά σας λέμε ότι δε καταλάβατε εσείς, αφού εμείς άλλο θέλαμε να πούμε αλλά μπλέξαμε τα μπούτια μας μετά...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Το κεφάλι μου!Γέρασα πχια για τέτοια.
![]()
Σ' αγαπάμε ρε!
Tελικά ο Γκιγιέρμε ήταν άρχοντας του πάγκου; Επίσης εσείς που ζείτε Γερμανίες και Αυστρίες κλπ είστε λίγο ντράμα κουήνς εκεί πάνω ή μου φαίνεται; Σιγά μην ζήτησε κανένας αφμ και αμκα και blood sample για να βάλετε ένα thanks.
flessanto (19-09-18), Red&White-Nick-7 (19-09-18), voskos_7 (19-09-18)
Τι Σιάτλ, τι Σινούρη... Για το δεύτερο, λίγο ακόμη θέλουμε και πάμε οικειοθελώς... Στο άλλο δε νομίζω να μας δέχονται στην παρούσα φάση.
BrazHlias (19-09-18), panahs7 (19-09-18), Red&White-Nick-7 (19-09-18)
Παναή στο ράδιο ο Μίχος μιλάει για το γυμναστή του Φορτούνη τώρα...
flessanto (19-09-18)
Και όχι μόνο: Γράφει κιόλας - Ο Σταύρος είναι...
Ρε εισθε μαλακες;;;;; Σε ποσα θεματα θα μεταφερετε την κοντρα σας για το αν ειναι ετοιμος ο Γκιγιερμες;;;
Δε μας ενδιαφερει πχια, κυριοι!!! Σταματηστε, εχετε καπηλευτει ολα τα θεματα του φορουμ για να διατηρησετε μια παραλογη μεταξυ σας κοντρα.
Αν παραφερθηκα, απολογουμαι
Περα απο την πλακα, ας εξηγησει καποιος στην Εφη (ισως ο Δημητρης στα γερμανικα) οτι δε χρειαζεται να κανει κατι για να πιστοποιηθει η ταυτοτητα της, οτι ολα τα μηνυματα για διπλοεγγραφες δεν αναφερονται σε κεινη, οτι κανεις δε θυμωσε ή βρηκε τον μπελα του λογω της εγγραφης της κι οτι μπορει να παταει οσα thanks γουσταρει.
Και πανω απ' ολα, οτι λεμε ολοι τοσες μ@λακιες στο φορουμ που δε θα μας καταλαβει ποτέ και δεν πρεπει να μας παιρνει στα σοβαρα!!!![]()
voskos_7 (19-09-18)
flessanto (19-09-18)
Έχεις δίκιο, όσο δε πάει: Ο Σταύρος τα ξεκινάει όλα, για χαβαλέ και ο Ζουπανάκος, που δε πίνει, τα συνεχίζει - εγώ, απλά απαντάω και απολαμβάνω που βράζουν στο ζουμί τους...
Για να τον βλέπεις να κάνει το δικηγόρο, να επαναφέρει το θέμα γράφοντας και όλα αυτά - ε, κατάλαβες...
Ignore list...
estai (19-09-18)
Bookmarks