Rena (29-09-15)
Rena (29-09-15)
Rena (29-09-15)
Nατες οι προτασεις!Εμ ετσι βρισκεις αντρα.Κατι ηξεραν και τα looney tunes.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Σε λιγο θα μπει και ο Μπιμπερ και θα συστηθει με τον τροπο που εχει μαθει να επικοινωνει με γυναικες
Τυπε .......Έχεις την εντύπωση οτι εγώ συμφωνώ με όλα όσα λέτε? Νομίζεις οτι δεν μου γυρνάνε τα άντερα με πολλά? Αλλα δεν έχω κανένα δικαίωμα να έρθω σε προσωπική αντιπαράθεση με κανένα εδώ. Ούτε εγώ ούτε κανένας .......
Οι παλιότεροι το γνωρίζουν...... Αυτό το θρεντ μονίμως ακροβατεί, και επειδή ακροβατεί δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το γαμήσει ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΟΛΛΑ.
differance (29-09-15), voskos_7 (30-09-15)
Ρενα, αν φτιαχνεις και μουσακα, σε παντρευομαι εγω.
Rena (29-09-15)
Τύπισσα μανταΡένα, αν τους παντρευτείς και θες να τους απατήσεις, εδώ είμαστε, αρκεί να φτιάχνεις τζατζίκι...![]()
There is a Dude in town
Kαι πεταγεται τωρα ο αλλος τρυφωνας ή ο dimace που τα κανει αυτα,και γραφει: "Καλε με τοσες προτασεις εγω καθε μερα τετοιο τραπεζι θα σας εχω
![]()
Rena (29-09-15)
Οπως λεω παντα.Δεν εχετε ιδεα ποσο δυσκολο ειναι να εχεις μια καλη σιλουετα
Ξερεις ποσα λεφτα χρειαζονται για να τα διατηρησεις?Οπως ελεγε και ο πατερας μου "Καλυτερα να σε ντυνω απο το να σε ταιζω."![]()
Το γιουβετσι το φτιαχνεις με μοσχαρι ή με αλσατο τεχνικο;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Rena (29-09-15)
Δεν ξέρω εσείς τί λέτε αλλά τέτοια νίκη...
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ (με κυβέρνηση) ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!
![]()
There is a Dude in town
BrazHlias (29-09-15)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
kwtsios (30-09-15)
Μένιο, θα προτιμούσα, αντί για απέχθεια, να βγάζαμε εμείς, προς τα έξω, μία προσπάθεια συνεννόησης: Είναι κρίμα, να μας διαφεύγει η ουσία και να ασχολούμαστε με την διατύπωση, ή το ύφος...
Αδικούμε, πρώτα την άποψή μας και "οχυρώνουμε" περισσότερο τους διαφωνούντες στη δική τους.
Και όχι τίποτε άλλο, αλλά πραγματικά σκοτώνονται οι λαοί, για τ'αφέντη το φαΐ - και ακόμα περισσότερο κρίμα, γιατί σκοτώνονται τμήματα του ίδιου του λαού μεταξύ τους και ο αφέντης, κάνει τη δουλειά του ανεπηρέαστος, γελώντας με τα καμώματά μας.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
pirateeeeeee (30-09-15)
Εγω το χω ξαναγραψει και ειναι και συμβουλη μου προς ολους συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου μου. Και δεν αναφερομαι σε κανεναν συγκεκριμενα.
Μη δινετε σημασια σε διαδικτυακα σχολια. Οταν επηρεαζεται καποιος υπερβολικα απο τετοια σχολια αυτο καταδεικνυει και το ευθραυστο του χαρακτηρος.
voskos_7 (30-09-15)
Αν δεν τολμάμε, δεν είναι επειδή τα πράγματα είναι δύσκολα. Τα πράγματα είναι δύσκολα επειδή δεν τολμάμε.
Ωραίο μωρό καθηγήτρια πανεπιστημίου
Πως γίνεται οι γυναίκες και οι συγγενείς πολιτικών να γίνονται οι εκπαιδευτές αυτού του πάνσοφου λαού στις ανώτατες και δημόσιες βαθμίδες μόλις μπαίνουν στα πράγματα πραγματικά με ξεπερνά... Επιφοίτηση
Δημόσιο foreva
Και μετά αυτοί οι άνθρωποι θα μας σώσουν
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bookmarks