αδικο αποτελεσμα καλυτερη ομαδα το βελγιο,σημερα ομως αμα ξεραμε λιγο μπαλα στην επιθεση θα ειχε φαει 2-3 ανετα.Δυσκολα θα περασουμε στο Μουντιαλ η προκριση χαθηκε οχι σε αυτο αλλα στο προηγουμενο ματς οπου επρεπε να ειχαμε μπει καμικαζι.Καλο Euro τωρα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τραγικες και αλλαγες του σκιμπε και στο χρονικο σημειο που τις εκανε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
flessanto (04-09-17)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
flessanto (04-09-17)
—John Lennon
Faithful (03-09-17), flessanto (04-09-17), panahs7 (03-09-17), Red&White-Nick-7 (03-09-17)
Παιξανε οι μουλοι οι εσθονοι λες και παλευαν αυτοι για την προκριση 11 ζωα πισω απο το κεντρο γμτ
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ναι ρε τύποι, η Εσθονία είναι το θέμα των βαθμων, όμως το ίδιο μπορεί να πει και η Βοσνία που κέρδιζε στην Κύπρο και το έχασε. Δώρο πήγαμε να εξαργυρώσουμε και δε τα καταφέραμε. Ο πίνακας αποδίδει δικαιοσύνη, αν και νομίζω πως δε θα χάσουν τόσο εύκολα οι Βέλγοι στη Βοσνία.
There is a Dude in town
Είμαστε λίγο αταλαντοι μπροστά,έλειπε κι ο Μήτρογλου που ξέρει μπαλίτσα και θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο απειλητικοί κόντρα στην Βελγική άμυνα που μου φάνηκε λίγο αστεία.
Πίσω το παλέψαμε αλλά αν δεν κρατάς και λίγο μπάλα στα πόδια δεν γίνεται τίποτα κόντρα σε τόσο επιπεδατους επιθετικούς.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Στο 1-2 του Λουκάκου είχαμε μείνει στους πανηγυρισμούς. 2 παίκτες ήταν πίσω. Το Βέλγιο αν έχει τσίπα ως κορυφαία ομάδα που δεν πρέπει να ρυθμίζει προκρίσεις, αλλά να δίνει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους αντιπάλους, πρέπει να μας δώσει μέσα στη Βοσνία τουλάχιστον το Χ και να μας στείλει μπαράζ (αν κι εμείς κάνουμε το απόλυτο, γιατί είμαστε και μαλάκες).
και τα δευτερα να βαλει παντως θα εχουν κινητρο να παιξουν για να δειξουν το κατι παραπανω.Απλα το θεμα ειναι οτι το κινητρο θα το εχει η Βοσνια και εντος εδρας θα μπουν καμικαζι.
—John Lennon
Η πλάκα είναι πως η Κύπρος δε θα είναι αδιάφορη... κοιτάει να φτάσει στους 13 και περιμένει ήττα της Βοσνίας και να κυνηγήσει τις ελπίδες που της αναλογούν. Δεν είναι εύκολο αλλά αυτό από μόνο του τους κάνει ΜΗ αδιάφορους...
There is a Dude in town
Και τα 3 γκολ (μέσα-έξω) που φάγαμε απ' τους Βέλγους ήταν πολύ φθηνά. Τα 2 και πιο καθοριστικά τα έβαλε αυτό το μαύρο τάνκ, ο οποίος είναι τεράστιο φορ ο καριόλης.
flessanto (04-09-17)
—John Lennon
The Dude (03-09-17)
Ποιες ελπίδες έχει η Κύπρος με τους Βόσνιους στο +4; Να μην κερδίσει ούτε το Γιβραλτάρ; Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο σενάριο. Εδώ εμείς με 3β. περισσότερους και είμαστε στο όριο. Το μόνο που θα καταφέρει η Κύπρος αν χτυπήσει το ματς είναι να μας πετάξει κι εμάς έξω να της κάνουμε παρέα.
Ετσι ρε!!! Ολυμπιακός πάνω και πέρα από όλους και όλα...
Ξεκόλλα και συνρε κωλόπαιδο και κατηφόρισε γαμω το στανιό μου...
There is a Dude in town
flessanto (04-09-17)
Με Εσθονία παίζουν νομίζω.
Κοίτα, μαγκιά σας που υποστηρίζετε την ομάδα της επο, πίσω από τη σημαία της Ελλάδος αλλά εγώ απέχω. Μια επο γεματη φίδια που χρησιμοποιεί την ομάδα όπως και όλους και όλα για να πλήξει τον Ολυμπιακό. Εγω προσωπικά δεν ταιριάζω σε χνώτα με δαυτους. Μόνο Ολυμπιακός. Τίποτε άλλο. Αυτά όμως εγώ ο ανθέλληνας...
There is a Dude in town
Το τσέκαρα... με Εσθονία εντος παίζουν... εμείς παίζουμε το εξωτικό. Αλλωστε απόψε έπαιζαν με το βράχο.
There is a Dude in town
Bookmarks