Ο Τζιολης νόμιζα ότι έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο ρε παίδες,που παιζει;
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
celticfrost (03-09-17)
Μαυρε σε γαμαει ο τζαβελλας
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η Κύπρος κάνει ότι μπορεί να μας στείλει Μουντιάλ κι εμείς πετάξαμε την ευκαιρία στα σκουπίδια. Αφού κέρδισαν τους Βόσνιους με τρομερή ανατροπή, έχασαν σήμερα απ' την Εσθονία 1-0 και δεν θα χτυπήσουν το μεταξύ μας σε 1 μήνα.
Faithful (03-09-17)
πολυ καλα παιξαμε στο α'μερος παρα πολυ μαχητικος ο δωνης εχουν μπει πολυ υποτιμητικα οι βελγοι(ουτε αζαρ βασικος) και ισως το πληρωσουν στο τελος.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sabar77 (03-09-17)
Ελλαδάρα βάλε ένα γκολ...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπεεεες
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μας το δίνουν οι Βέλγοι και δεν το παίρνουμε ρε
Αυτό το Δώνη δεν μπορούσαμε να τον πάρουμε;;; τους έχει κάνει πουτάνα.....
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τρελό παιχτούρι ο Δώνης.
Gtakis (03-09-17)
Ε καλά, άμα το δεις, 10/11 Έλληνες διεθνείς αγωνίζονται στο εξωτερικό.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΟΡΑΚΙ!!!!!!!
celticfrost (03-09-17)
Bookmarks