ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΕΖΙΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΟΥΤΣΑ! ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!
ΠΟΥΤΣΑ ΜΠΛΑΟΥΓΚΡΑΝΕΖΙΚΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΘΘ
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ευτυχώς υπάρχουν παίκτες όπως ο Τάιρις Ράις, ο Μάικ Τζέιμς κι ο Μπόμπι Ντίξον κι ο Θρύλος είναι 3ο φαβορί για Ευρωλίγκα!
chainsaw (12-01-17)
Ναι ρε θρυλεεεεεεεεε!!!!!! Γαμω τα γαμήσια!!!! Η μεγαλύτερη ομάδα στον πλανήτη ειναι αυτή!!!! Τέλεια και παύλα θρυλε εισαι καυλα!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
The Dude (12-01-17)
NAIIIII
Nαι ρε πουστ... η ναι ναι ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ρε ομαδάρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τι ζήσαμε πάλι απόψε ΘΡΥΛΑΡΑ μου ! ! !
ΤΙ ΜΑΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ! ! !
Παντελήθ...
Πούτθα ρε!
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Τι να πεις για αυτήν την ομάδα? Τι να πεις? 64-58 πίσω στο σκορ 3' πριν το τέλος, κι όμως και πάλι, ΚΑΙ ΠΑΛΙ τα παλικάρια μας ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΓΑΜ Ω ΤΗΝ ΠΟΥΝΑΝΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ!
ΝΑΙ ΡΕ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ, ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Faithful (12-01-17), Red&White-Nick-7 (12-01-17), stamatis122 (12-01-17), The Dude (12-01-17)
Πούτθα και τα παπούτθα μέσα, μπινέδες.
There is a Dude in town
voskos_7 (12-01-17)
Ψυχούλα ο Βαγγελάκης.....
Μεγάλη νίκη. Μπράβο σε όλους. Ωστόσο παλι στους 2 πόντους διαφορά στο τέλος ρισκάραμε με άμυνα και όχι με φαουλ. Μπορεί και να το απαιτουσε το ματς(δεν είχαμε φαει και 13 τρίποντα όπως άλλου....)
Μπράβο και πάλι μπράβο!
voskos_7 (12-01-17)
Mε τη σημερινή νίκη ρεφάραμε την εντός έδρας ήττα από την Μακάμπι. Έχασε και η Μπασκόνια, έχασε και η Φενέρ, όλα καλά!
Πολυ σημαντικη νικη που βαζει παρακαταθηκη για μεγαλα πραγματα τη φετινη σεζον! Μπραβο ρε θρυλαρα! Ομολογω δνε περιμενα στο τελος να το γυρισουμε. Φαινοταν να ξεμενουμε απο επιθετικες λυσεις.
Οτι και να πουμε γι αυτη την ομαδα ειναι λιγο ξεχειλίζει το πάθος και η ολυμπιακή ψυχη καθε χρονο οτι και να γινει μας συγκινεί και μας τρελαίνει
Sent from my Redmi 3 using Tapatalk
chainsaw (12-01-17), stamatis122 (12-01-17)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Du3lisT (13-01-17)
Bookmarks