Ωραία ωρα για ματσάκι
Sent from my iPad using Tapatalk
Tην Δευτερα στις 17:30 παιζουμε εκτος εδρας με την κυμη για την 13η Αγωνιστικη της Basket League..Ο αγωνας θα μεταδοθει απο το novasports 2...
Ωραία ωρα για ματσάκι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο δήμος Κύμης- Αλιβερίου λόγω του χιονιά. Θα καταφέρει η ομάδα να πάει ως εκεί?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτο δε το σκέφτηκα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αυτο σκεφτομουν και εγω εδω και κανα 2-3 μερες...2,5 με 3 μετρα χιονι λεει εχει...Με αεροπλανο θα πανε η με λεωφορειο? Και στις 2 περιπτωσεις θα ειναι πολυ δυσκολα...
Επρεπε ν αναβληθει
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χαλκιδα λεει παιζουν
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τύποι, η Κύμη παίζει στα τρελά νερά μπακετάκιον γιατί δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα το κλειστο στην πόλη.
There is a Dude in town
Φαντάζεστε λέει να παίξουμε σε ανοιχτό γήπεδο?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
ttg_red (09-01-17)
δεν θα κουραστουν να βρουν και μπαλα, το χρωμα το'χουμε...!!!![]()
![]()
![]()
Κακό ημίχρονο, 0 αμυνα. Κάποιος ψηλός τους έχει βάλει 20π
45π απο την Κύμη
Ε αυτό δεν είναι το ζητούμενο? Να κρατήσουμε το 0 στην άμυνα?![]()
giovanni#10 (09-01-17), ttg_red (09-01-17)
20 ποντάκια τελικά και τελειώσαμε τον 1ο γύρο πρώτοι και αήττητοι![]()
"Υποχώρησε λόγω χιονιού η οροφή στο κλειστό της Κύμης"
Η οροφή της παραδοσιακής έδρας της Κύμης, του κλειστού "Νίκος Μαρίνιος", δεν άντεξε το βάρος από το χιόνι που είχε συγκεντρωθεί το βράδυ της Δευτέρας και κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο.
Η υποχώρηση της οροφής προκάλεσε τεράστιες ζημιές στις εγκαταστάσεις, που δύσκολα θα χρησιμοποιηθούν ξανά.
Σημειώνεται ότι η ομάδα μπάσκετ ανδρών της Κύμης έχει μετακομίσει από αυτό το γήπεδο εδώ και μήνες και δίνει τους αγώνες της στη Χαλκίδα.
"Μεγάλη στενοχώρια και θλίψη στην ψυχή όλων εκείνων που δώσαμε όλο μας το 'είναι' τα τελευταία χρόνια μέσα στο κλειστό 'σπίτι' μας, για το μεγαλείο του κουμιώτικου μπάσκετ και γενικότερα του ευβοϊκού αθλητισμού", έγραψε στο facebook ο προπονητής της Κύμης, Βασίλης Μπρατσιάκος.
ΠΗΓΗ: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Bookmarks