Και κόκκινη σε παίκτη του Αστέρα και όλοι ψάχνονται τι έγινε. Η υπόδειξη λέει ήταν του 4ου διαιτητή. Όλα καθαρά μην ακούω μαλακίες. Πάμε στο γαύρο να βρούμε κάνα ανάποδο πλάγιο...
To 50-50 που ήθελε ο Φαπαθεοδώρου.
Και κόκκινη σε παίκτη του Αστέρα και όλοι ψάχνονται τι έγινε. Η υπόδειξη λέει ήταν του 4ου διαιτητή. Όλα καθαρά μην ακούω μαλακίες. Πάμε στο γαύρο να βρούμε κάνα ανάποδο πλάγιο...
The Dude (02-10-16)
γαμιουνται οι εξυγιαντες του κωλου
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εσυ αυτο λες που δεν είδαμε τι έγινε ? Γράφτηκε ότι έφτυσε τον κουτρου....το ότι ο Καλογερόπουλος δεν πρέπει να ξανασφυριξει γιατι είναι επικίνδυνος? 3 πέναλτι που ΚΑΝΕΝΑ δεν ήταν... Ειναι επικίνδυνος ο άνθρωπος αυτός...Δεν νιώθει ...
send from my cave using smoke signals
Βαζέλένιε, πλύσου, σκουπίσου και στήσου... ερχεται και το δικό σου μερεμέτι.
There is a Dude in town
2 ανυπαρκτα πεναλτι και αποβολη υπερ τους. θα δειτε τη εξυγιανση εχει να γινει στο καραισκακης μουνοπανα. εεε συγνωμη ~~~~~~~~~.
The Purge. Karaiskakis day.
There is a Dude in town
Gtakis (03-10-16)
Έλα μωρή μπανάθα! Κορυφή λέει μετά από... 4,5 χρόνια!!! Αυτά είναι! Φέρτε τις σαμπάνιες να το γιορτάσουμε μωρέ!
Αυτοί οι βάζελοι, δεν την παλεύουν.
Γράφει ο άλλος.."Καφενείο τελικά η Θέλτα"{λόγω της χθεσινής νίκης επί της Μπάρτσα}μόνο και μόνο για να δικαιολογήσουν την ηττα τους..
Του απάντησα εγώ βέβαια όπως έπρεπε..
για πρωτη φορα μονος πρωτος μετα απο 5 χρονια(οπου ειχε μεινει για μια μονο αγωνιστικη)...αυτα ειναι![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (06-10-16), SAF-7- (07-10-16)
Θυμάμαι μια χρονιά που πανηγύριζαν γιατί ήταν για μια μέρα πρώτοι με έξι βαθμούς διαφορά και 8 μέρες μετά ήταν με 3 πίσω... πωτς γκένεν αυτό; Επαιζε ο Ολυμπιακός την επόμενη, κέρδισε, πήγε στο -3. Εκρεμμούσε η απόφαση αφαίρεσης 3 βαθμών, βγήκε, πάμε στο 0. Την επόμενη Κυριακή έχασε ο ζελεδένιος,νίκησε ο θρυλέων, άντε γειά...![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (09-10-16)
Καλά αυτοί έχουν χαζέψει τελείως
Αν δεν γινόταν λένε η "κλοπή" στο Αγρίνιο θα κέρδιζαν, άρα θα είχαν 4 νίκες
4 νίκες= 12 βαθμοί
Τους 13 βαθμούς που λένε πως τους υπολόγισαν;;;
Καλα ρε παιδια τοσα ψεμματα λενε, εκει κολλησατε;![]()
Επισης μετρανε τα γκολ για να καθορισουν την καταταξη.Δηλαδη αν εχουν βαλει 30 γκολ και εχουν φαει 100 μεχρι το τελος της χρονιας και ο Ολυμπιακος εχει βαλει 20 και εχει φαει 5,αυτοί είναι οι πραγματικοι πρωταθλητες,μιας και έχουν βαλει περισσοτερα γκολ και τα 100 γκολ τα εβαλαν οι αλλοι με τη βοηθεια διαιτησιας.Συν τα 200 που θα ειχαν βαλει αν ειχαν καλυτερους παικτες,που θα ειχαν αγορασει αν δεν τους εκλεβε τα λεφτα του Cl o ολυμπιακος (δεδομενου οτι αυτοι δε θα εχαναν απο την μπυρα.),συν τα 60 που θα ειχαν βαλει αν δεν τους ειχαν βγαλει οφ σαιντ οι διαιτητες.
Κοινως αυτοι και η αεκ ειναι ηθικοι πρωταθλητες.
Κι ο ΜΠΑΟΚ τιποτα;;;
giovanni#10 (07-10-16), Gtakis (07-10-16)
Τον φαγατε τον ανθρωποΣοκ στον Παναθηναϊκό με Τζέιμς!
Χειρότερα δεν μπορούσαν να γίνουν τα πράγματα για τον Αργύρη Πεδουλάκη, αφού τραυματίστηκε στο χέρι ο Μάικ Τζέιμς! Χειρουργείο για τον Αμερικάνο γκαρντ που δεν προλαβαίνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Τελ. ανανέωση : Οκτώβριος 08 2016 20:59
Νοκ άουτ για τον Παναθηναϊκό ο Μάικ Τζέιμς! Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Αμερικάνος γκαρντ υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο του δεξιού του χεριού και άμεσα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου ν' αποκατασταθεί η ζημιά.
Το ακριβές διάστημα της αποθεραπείας θα εκτιμηθεί την Κυριακή, εκτιμάται ωστόσο πως θ' απουσιάσει για περισσότερες από τρεις εβδομάδες!
Εφόσον ο Τζέιμς δεν είναι σε θέση να προλάβει το ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, κάτι που φαντάζει το πιθανότερο σενάριο, δεν αποκλείεται ο Αργύρης Πεδουλάκης να προχωρήσει άμεσα σε αλλαγή που θα φέρει τον Τζέιμς Φελντέιν στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Ούτως ή άλλως οι λύσεις των "πράσινων" στην περιφέρεια ήταν περιορισμένες.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ποιος είναι πάλι αυτός?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ενας μαυρος τυπος ειναι που θα μεινει αγαμητος για οκτωβρη.....
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
differance (08-10-16), Rena (09-10-16), voskos_7 (09-10-16)
Bookmarks