Tην κιθάρα την έχω 20 χρόνια. Την είχα πάρει όταν ήμουν φοιτητής σαν μια εύκολη ηλεκτρική κιθάρα, όταν πήγα από κλασική σε ηλεκτρική, για να μάθω και μου έχει μείνει. Όλο λέω να πάρω και μια les Paul και όλο το αναβάλω
Για τον ενισχυτή θα μου δώσεις λίγο χρόνο για να σου πω εντυπώσεις γιατί όπως σου είπα είναι ολοκαίνουριος. Μόνο και μόνο όμως που είναι στέρεο, δίνει άλλη αίσθηση στο σπίτι (παραέξω δε θα βγω να παίξω, μάλλον)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
differance (10-12-15)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Δεν κάνει μπαμ ότι είμαι φαν των Metallica
differance (10-12-15)
Με το πάπλωμα που σκεπάζεται ο σκηνοθέτης;;;
![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ποιος σκηνοθέτης?
Πράσινος τοίχος. οεο?
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Ρε γαύροι, σας δείχνουμε το κιθαρόνι κι ασχολείστε με το πάπλωμα, σας φέρνουμε τον Καμπιάσο κι ασχολείστε αν έχει 3 η 4 κόκκινες ρίγες η φανέλα που φοράει. Τί είστε εσείς ρε![]()
differance (10-12-15)
Γαύροι;;;
Προς Κοσμά: Έλειπε το quote στο δικό σου σχόλιο και φάνηκε κάτω από το σχόλιο του Δημήτρη, σαν να του λες "με αυτό το πλευρό να κοιμάσαι, που έγινες και κυβέρνηση"...
differance (10-12-15)
Βασικά, δεν είναι πράσινος: Θα παρατηρούσε κάποια, γυναίκα...
Έχει αλλάξει και ο τοίχος και το πάπλωμα
![]()
Bookmarks