Du3lisT (10-12-15)
Πιστευω πως η παραγκα του Ολυμπιακου πλεον, κανονιζει αποτελεσματα και στην Ευρωπη. Μονο που εκει το στηνουμε, ωστε να χανουμε....
Du3lisT (10-12-15)
Κανείς δεν φταίει: Η ομάδα, μέχρι εδώ ήταν, για αυτόν τον όμιλο...
Απλά, μας έριξε μία ματιά η Μόνικα Μπελούτσι (και αυτό παίζεται, δηλαδή) και τρέξαμε στο φαρμακείο να αγοράσουμε δύο κουτιά καπότες, για να την ξεκωλιάσουμε...
Εντάξει και η Άρσεναλ, μας ξηγήθηκε σπάθι τρεις φορές - μην έχουμε και παράπονα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
voskos_7 (10-12-15)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (10-12-15)
Ποιος γκαντεμοσαυρος ειπε εχθες, καλυτερα να παιξει ο ζιρου σεντερ φορ, παρα κανενας γρηγορος;![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (10-12-15)
Το χειροτερο απ'ολα, ειναι πως δεν ειμασταν τοσο κακοι. Και αυτο δειχνει και τη διαφορα επιπεδου μας με τις τοπ κλας ομαδες. Η αρσεναλ πατησε 4 φορες περιοχη και εβαλε τρια γκολ. Ψεκαστε-Σκουπιστε-Τελειωσαμε.
Μια φορα να κανουμε την γαμημενη την υπερβαση...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ακούω το επιχείρημα "από του χρόνου θα έχουμε προκριματικά άρα κλάφτα" και βγάζω άφθα στο πουτσοκέφαλο. Προκριματικά σημαίνει να παίξεις ως πρωταθλητής με πρωταθλητή αδύναμο χώρας κάτω της δωδέκατης θέσης. Δηλαδή, αν δεν μπορείς να αποκλείσεις την πχ Μίντιλαντ της Ουαλίας ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΣΟΥΛΙ.
Πάμε παρακάτω.
Χθες ήταν μια από τις χειρότερες βραδιές που έχουμε ζήσει έβερ. Οχι μόνο στο τσουλί, έβερ. Χθες ήμασταν ο βάζελος της Ριζούπολης που πηγαίνει για τρία αποτελέσματα και έρχεται το τέταρτο. Με μια διαφορά. Εμείς δεν είχαμε μόνο το μαξιλαράκι μέχρι και της ήττας με 1, αλλά ήματσαν πλήρεις μέσα στην έδρα μας, απέναντι σε μια ΣΟΦΤ, ΑΟΣΜΗ, ΑΓΕΥΣΤΗ και ΜΙΣΗ ομάδα. Οι Αγγλοι έκαναν 4 ευκαιρίες κι έβαλαν 3 γκολ και είχαν ένα δοκάρι. Και απέναντι σε όλα αυτά τα πλεονεκτήματα, τί κάνεις; Πας και χάνεις με κάτω τα σώβρακα. Χωρίς ΜΙΑ ΦΑΣΗ. ΜΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ να έχουμε να λέμε.
Και ζητάμε να συνεχίσουμε; Στο τσαμπιόνι; Με αυτή την άμυνα χωνί; Με τέσσερις ατακαδώρους για αμυντικούς; Αυτοί είναι για σταντ απ κόμεντι... Πήγε ο Κάμπελ και τους χόρευε όποτε ένιωθε την ανάγκη.
Ο Ζιρού σου έβαλε τρία γκολ. Ο Ζιρού. Ο πιο άκαμπτος επιθετικός στον γαλαξία.
Η Αρσεναλ χωρίς να πιέσει, χωρίς να παλέψει, χωρίς καν να το πιστεύει, πήρε μια πρόκριση που της ήρθε ως χριστουγεννιάτικο δώρο. Ποιά; Η Αρσεναλ. Που πήγε στο Ζάγκρεμπ και έχασε. Που μάζεψε 5 και λίγα ήταν από την Μπάγιερν. Και αν δε γινόταν το μαγείρεμα στο Λονδίνο, θα είχε αποκλειστεί από την τρίτη αγωνιστική.
Γιατί τα λέω αυτά; Γιατί δείχνουν το μέγεθος της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ που έδειξε η ομάδα χθες. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ και ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ. Οπως αυτοί μας έφεραν χθες ως εκεί, αυτοί φταίνει που δεν άπλωσαν το χέρι να πάρουν το μήλο.
Αρχίδια. Αρχίδια. Αρχίδια καπαμάς. Αρχίδια φλαμπέ. Αρχίδια μυρωδάτα. Αρχίδια. Ετσι είμαι εδώ και 12 ώρες. Αρχίδια.
Σιχάθηκα ρε τύπε. Σιχάθηκα όλη αυτή τη νοοτροπία του δισταγμού να κάνω ένα βηματάκι παραπάνω.
Και ποτιζόμαστε εδώ και μισή μέρα με αρχιδιές του τύπου, πάμε για γιουρόπα, εκεί έχουμε δυνατότητες μπλα μπλα μπλα. Και ξαναλέω. Αρχίδια. Πολλά καλά ζουμερά αρχίδια. Με αυτή την ίδια νοοτροπία θα πάμε, φυσικά θα πέσουμε με κάμια "του χεριού μας", θα έχουμε τίτλους τύπου "Θρύλε μπορείς!" η οποία θα μας αποκλείσει και μετέπειτα θα φτάσει στον τελικό και μεις θα μείνουμε να μυρίζουμε τα... αρχίδια μας. Αρχίδια...
There is a Dude in town
Du3lisT (10-12-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-12-15), Paneas (10-12-15), Rena (10-12-15), sabar77 (10-12-15), vasilis-thrylos7 (10-12-15), voskos_7 (10-12-15)
BrazHlias (10-12-15)
Αυτό ακριβώς... Χεσμενοι μια ζωή. Παίχτες χωρίς τσαμπουκά. Χωρίς νεύρο. Χωρίς εγωισμό. Ρε μάγκα ένα παιχνίδι να μπεις και να πεις εδώ είναι το σπίτι μου θα πάρετε αποτέλεσμα πάνω από το πτώμα μου. Καλά μας κάνουν και μας δουλευουν οι βαζελοι. Μπορεί να μην υπάρχουν στον χάρτη τώρα αλλά θυμάμαι παιχνίδια τους με Μπάρτσα και γιουβε να παίζουν σαν σκυλια.
Εμείς δεν μπορέσαμε να παίξουμε δυνατά την πιο σοφτ ομάδα στον πλανητη χωρίς σοβαρό αμυντικό χαφ και με έναν σέντερ φορ αργό αλλά και αδύναμο σχετικά που μας πήρε και στην ταχύτητα και στην δύναμη. Φαντάσου να ήταν ο Σοαρες δηλαδή...
Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
VALVERDES_7 (12-12-15)
Μας εστειλε και τον Καμπελ που απο οτι φαινεται θα καθιερωθει σαν πρωτη εναλλακτικη λυση στην Αρσεναλ.
Και ο Λιουμπεργκ σαν αλλαγη πηγε στην Αρσεναλ και εγινε οτι εγινε.
Γενικα μη μαυριζουμε τις ψυχες μας ρε παιδια για ενα αποτελεσμα τετοιο.
Μιλαμε για υποδειγμα ομαδας. Η λειτουργεια της και το επιπεδο δουλειας συγκρινεται με Ρεαλ, Μπαρτσα, Μπαγερν.
Εχουν το καλυτερο δεκαρι του κοσμου και ισως το καλυτερο εξτρεμ του κοσμου(που δεν επαιζε εχτες αλλα οκ.)
Ε στην Ελλαδα βγαλαμε αχρηστο και τον Βενγκερ. Το ακουσαμε και αυτο.
Μια απο τις μεγαλυτερες προσωπικοτητες του ποδοσφαιρου, δεν θα επαιρνε τη προκριση απεναντι στον Σιοβα.
Ας ειμαστε ρεαλιστες. Για αλλη μια φορα κοιταξαμε μεγαθηρια στα ματια.
Αυτο απο μονο του ειναι θετικο.
voskos_7 (10-12-15)
Η Αρσεναλ με τον Ολυμπιακο εχουν διαφορα επιπεδου παρομοια με τη διαφορα που εχει ο Ολυμπιακος με τον Πανθρακικο.
Το 2-3 ηταν η εκπληξη, οχι το 0-3.
Σοφτ και αοσμη;
Για πρωταθλημα παει στην Αγγλια και φετος δεν εχει σκοραρει μονο σε 1 παιχνιδι,
με τη Τσελσι εκτος.
Ο ζιρου εχει 13 γκολ σε 23 ματς.
Γενικα δεν ξερω απο που προκυπτει αυτη η αποδομηση και η περιφρονηση προς την Αρσεναλ.
Εχθες ειδα μια πολυ ανωτερη ομαδα ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. Δεν ηταν στο χερι των παικτων.
Ανικανοτητα να κερδισουν την Αρσεναλ σε τελικο ναι την εχουν οι παικτες. Αυτο ειναι αληθεια.
Ανευθηνοτητα ουτε καν. Και 4 Μαλντινι να ειχες πισω, μια καλη συνεργασια θα την εβγαζε η Αρσεναλ.
Επιθετικα ειναι απιαστη πως να το κανουμε;
Ειναι ανευθυνοι οι παικτες που δεν μπορουν να κερδισουν την Αρσεναλ σε τελικο;
Ας ηρεμησουμε λιγο ρε παιδια.
Χθες ήμουν σχετικά χαλαρός. Σήμερα έχω τα νεύρα μου. Να δούμε ποιος θα είναι ο "τυχερός" που θα ξεσπάσω απάνω του (και δε μιλάω ιντερνετικά). Το πρωί την πλήρωσαν μόνο το iPod του γιου μου και η ηλεκτρική μου κιθάρα. Μέχρι το βράδι παίζει και να πλακώσω κάνα παοκι για ξεκαύλωμα
Κατά τα άλλα για μένα δεν υπάρχει κανένα europa, καμία Ευρώπη και καμία συνέχεια. Δυστυχώς αναστήσαμε κάθε πικραμένο βάζελο/χανούμι/μπαόκι για να έχουν να μιλάνε και να μου σπάνε τα νεύρα και φυσικά πικράναμε τα εκατομμύρια των οπαδών μας γαμώ τη λουζεροσύνη μου γαμώ.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
voskos_7 (10-12-15)
Bookmarks