celticfrost (09-12-15)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-12-15)
Χαλαρά παίδες.
Η ομάδα όταν δείχνει να μπορεί το κάτι παραπάνω στραβώνει το σύστημα...
Δεν είμαστε για μεγάλα πράγματα...όχι ακόμα.
Σεβίλλη, Σαχτάρ, Βαλένθια, Γαλατασαράι, Σεντ Ετιέν...κάποιοι απ' τους πιθανούς αντιπάλους μας! Παίζουν και οι Μαρσέιγ, Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ, Τότεναμ, Άγιαξ, Σάλκε, Φιορεντίνα, Σπόρτινγκ και Βιγιαρεάλ, μεταξύ άλλων!
Σεντ ετιεν θελω
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
celticfrost (09-12-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-12-15), Rena (09-12-15)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-12-15)
Du3lisT (10-12-15)
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (09-12-15)
Rena (09-12-15)
Aσχετο,οπως παντα,αλλα δεν ανοιγετε ενα θεμα "πικραμενοι" να μπαινουν μεσα βαζελοχανουμοπαοκτζηδες μετα απο καποια ηττα του ολυμπιακου στην ευρωπη να βγαζουν τάπωθημενα τους?Να'ανοιξουμε και λογαριασμο Paypal να πληρωνουν οσοι γραφουν,να κανουν τη ψυχαναλυση τους φτηνα.Τον καναπε τον εχουν σπιτι τους μια και απο εκει βλεπουν ευρωπη,ονα ξαπλωνουν με το laptop αγκαλια και να γραφουν τα προβληματα τους.
"Γιατρε μου εχω κριση ταυτοτητας.Εχω αλλαξει 20 ομαδες για να πεσω σε αυτην που θα νικησει τον Ολυμπιακο.."
celticfrost (09-12-15), differance (09-12-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-12-15)
Και μέσα σε όλα αυτά έχεις και τους βάζελους στο fb να κάνουν καζούρα....γαμώ τα πάντα δηλαδή....τα νεύρα μου...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μάγκες χαλαρώστε!! Σας τα είπα και πριν. Βάλτε λίγη μουσικούλα κι όλα cool... Μην τσακωθείτε για ένα γαμωπαίχνιδο.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Καλα ρε οργια και οι δυο, μετα απο τοσα χρονια, τωρα θα μαθει ο ενας τον αλλο?
Φαε ρε παπαρα και εσυ κάνα σουβλακι ......δεν είδες τον άλλο? Εχει φαει σαν ~~~~~~~ και μιλάει κιόλας!!!!!
Εγω άμα ειχα φαει τέτοια ώρα αυτά που χλαπακιασε αυτό το βόδι θα με πηγαίναν νοσοκομείο ....... Αρε γαμημένα νιατα!!!!!
Bookmarks