Παντως περα απο την πλακα κι εγω σουβλακι εφαγα και ειμαι μια χαρα.Πανο στο συνιστω.![]()
Παντως περα απο την πλακα κι εγω σουβλακι εφαγα και ειμαι μια χαρα.Πανο στο συνιστω.![]()
Rena (09-12-15)
celticfrost (09-12-15), panahs7 (09-12-15)
Φέρτε μας τη Λίβερπουλ!![]()
Μ' αρέσει που συζητάμε για μαλακίες τόση ώρα κι η Μαργαρίτα αναλύει ακόμα τον Φινμπόγκασον, τον Τσόρι και τον Σαλίνο![]()
celticfrost (09-12-15), dtakis80 (09-12-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-12-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
iakov7 (10-12-15)
Θα ειναι ομως η αληθινη Μαργαριτα ανα μας πει οτι φταιει ο σπανουλης και οτι "φυσικα και χασαμε αφου θα μας εκανε ο σαντσεζ του παναθηναικου."![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη του αναμενομένου και οι παίκτες αδίκησαν τους εαυτούς τους με την σημερινή κακή εμφάνιση.
Έχουμε ψωμιά για να γίνουμε Άρσεναλ, Λίβερπουλ ή ακόμα και Ντόρτμουντ. Η πρόοδος που έχουμε κάνει στην Ευρώπη στην πενταετία Μαρινάκη είναι μεγάλη, αλλά απ' ότι είδα απόψε ο δρόμος προς τη μόνιμη καταξίωση στα τοπ κλαμπς της Ευρώπης είναι μακρύς.
Πάντως κάτι φοβερό ή κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί δεν έγινε. Η ομάδα δεν είναι πρώτη φορά που δεν κατεβαίνει στο γήπεδο σε κρίσιμο παιχνίδι και αυτό είναι θέμα ψυχολόγου και όχι προπονητή.
Κριτική ατομική δεν θα κάνω, καθώς ΟΛΟΙ οι παίκτες ήταν ανύπαρκτοι απόψε. Αυτό που τώρα χρειάζεται είναι να ηρεμήσουμε ως ομάδα και να δούμε πως μπορούμε να πάμε καλά στην δεύτερη μεγάλη ευρωπαική διοργάνωση, πράγμα που θα είναι επιτυχία.
*η ανυπαρξία συναγωνισμού στην Ελλάδα, μας σκοτώνει στην Ευρώπη. Έχουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι από το Εμιρέιτς, αν θυμάμαι καλά. Δεν μπορεί να κερδίζεις περπατώντας ΟΛΑ τα παιχνίδια σου στην Ελλάδα και να θέλεις να γίνεις ξαφινικά Μπολντ στην Ευρώπη. Αν δεν ανέβει κάπως το επίπεδο του πρωταθλήματος, δεν έχουμε μεγάλη τύχη στην Ευρώπη, τους καλύτερους παίκτες να φέρουμε. Όταν δεν έχεις δυνατά παιχνίδια στα πόδια σου, κλάψε Χαράλαμπε.
κατωτερη των περιστασεων η ομαδα σημερα. Δεν πειραζει, ετσι ειναι η μπαλα, παμε παρακατω.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
4η φορά που παμε για τρια αποτελεσματα και παιρνουμε ενα αρχιδι.
Επισης μετα απο καμποσες νικες κόντρα σε τεραστιες ομαδες το να τρως 3 στην εδρα σου ψιλοσβηστα κιολας απο μια λειψη Αρσεναλ,δεν το λες και προοδο.
Εντωμεταξυ 13 γκολ παθητικο για μια ομαδα που κυριως ειναι στημενη πισω και παιζει κοντρα,καπως πολλα δεν ειναι;
Τελος παντων,απ την φετινη μας παρουσια γενικά,ικανοποιημένος ειμαι,τον στοχο της τριτης θέσης τον πιασαμε,τα σκατωσαμε λιγο στο τελος,αλλα οκ.
Ευχομαι να γινουν κανα δυο ποιοτικες μεταγραφες σε θεσεις που ποναμε και βλεπουμε για το Γιουροπα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ρε panea; δεν ειπαμε να κατσεις να δεις το ματς; γιατι δεν το ειδες;![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Με 3 λέξεις έχω να πω: Για τον πούτσο.
Ρένα, τελείωσε το ημίχρονο;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (10-12-15)
Bookmarks