Bill_K (16-06-15)
Ο Πανιωνιος του Κολοβου και του Φουντα θα εριχνε 3 στα νησια φεροε.
Bill_K (16-06-15)
Βάλε Παπανδρέου - Παπαδήμο - Σαμαρά, Πρωθυπουργούς με τη σειρά που μας κυβέρνησαν, στα Φερόε και θα σου έλεγα αν είχαν διαθέση να δούνε έστω και ζωγραφιστή, την μπάλα, ή άλλο άθλημα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bill_K (16-06-15)
Καλα παιζουμε σε σχεση μ αλλα ματς. Φορτουνης τρομερος μ εχει κανει να κωλοτουμπιασω
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν πα να κερδίσουμε και 17-0 τι νόημα έχει πλέον; Ούτε καν για γόητρο, όπως τα κάνανε.
Ο αραβιδης παιχτουρα
Φυσικά και έχει νόημα. Να επανέλθουμε είναι το σημαντικό, να ξαναβρούμε ρυθμό κι αυτοπεποίθηση. Οι προκρισεις έπονται.
... there's no such thing as "too much"...
Εντάξει έχουμε 1 χρόνο ακόμη μέχρι να αρχίσουν τα προκριματικά του Μουντιάλ. Ελλάδα είμαστε και ρυθμό να βρούμε, του χρόνου μπορεί να έχουμε διαλυθεί.Πάντως μόλις τώρα άκουσα ότι υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες για την 3η θέση που οδηγεί στα μπαράζ. Αλλά πρέπει να γίνουν καμιά δεκαριά θαύματα...
ΥΓ...αφού κερδίσουμε πρώτα την Φινλανδία, γιατί δεν το βλέπω.
καταντια
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εγω λεω να βγει ο φορτουνης πριν μας τον σακατεψουν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Διαιτητης για μαπες
Καλη φαση φααααπ
Μας έχει γλεντήσει κάθε χωριό της Ευρώπης.
voskos_7 (04-09-15)
Μπραβο μοσχαρι παπαδοπουλε. Απο που κ ως που παιζει το βοδι αντι του μανωλα....
επιτηδες τα κανουν ολα ρε παιδια δεν γινεται τετοια καταντια μεσα σε λιγοτερο απο εναν χρονο....ειναι απιστευτο το ποσο εχει ξεπεσει αυτη η ομαδα σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
voskos_7 (04-09-15)
Καθίστε, μπαίνει ο Φούντας να πει την ατάκα για την Στέλλα..
δεν συμβαινουν αυτα,ειναι οι εξωγηινοι η μονη λογικη εξηγηση.
—John Lennon
Αυτός ο Βύντρα είναι μία απόδειξη για το πόσο άδικη είναι η ζωή...
ποση καταντια πια αυτη η ομαδα ...
οι απουσιες φταινε λενε οι αλλοι![]()
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-09-15)
Bookmarks