Bill_K (19-06-15), celticfrost (19-06-15), pf7 (19-06-15)
Μιαπουταναφέραμε: Ο Δένδιας, δεν ήταν κατά των διαδηλώσεων;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bill_K (19-06-15), celticfrost (19-06-15), pf7 (19-06-15)
Πολύ ξέπλυμα στη Δανία. Έχουν πάει πολλά "μαύρα" από Ελλάδα εκεί...
Έχουν σωστές βάσεις, αλλά λόγω παγκοσμιοποίησης ζουν εις βάρος κάποιων άλλων κρατών (λόγω δυνατότητας παραγωγής κλπ). Μεγάλη κουβέντα το Δανέζικο μοντέλο. Προσωπικά χώρα παγκόσμιο υπόδειγμα θεωρώ την Νορβηγία, η οποία βέβαια έχει ενεργειακή αυτονομία που ουσιαστικά της παρέχει ανεξαρτησία από ΕΕ, USA και λοιπούς "νταβατζήδες". Κάθονται στα αυγά του, κοινώς, και δεν ενοχλούν κανέναν. Αντε, το πολύ πολύ να ψαρεύουν μερικούς τόνους παραπάνω κάνοντας κακό στην θάλασσα, αλλά και αυτό συζητιέται.
dimace (19-06-15)
Κατέβαινες ή δεν κατέβαινες φίλε μου και συνκλουπίτη (ρίξε όνομα, γιατί ουκ έρχεται μόνο του το γαμ...ο) ένα είναι το σίγουρο: Η Ελλάδα γέννησε από τα σπλάχνα της την Ευρώπη και θα παραμείνει σε αυτή, ο κόσμος να χαλάσει. Έξη χρόνια ανείπωτων θυσιών και εξευτελισμών δεν θα πάνε χαμένα. Αυτό θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων (δημοκρατία έχουμε) και αυτό θα γίνει!
kwtsios (20-06-15), Nistisimos (19-06-15)
Πιστευω οτι οταν αποφασιζεις να παραστεις σε μια διαδηλωση, το κανεις γιατι ο λογος της διαδηλωσης σε βρισκει συμφωνο. Το αν αποφασισουν καποιοι ανθρωποι, με τους οποιους μπορει και να διαφωνεις, να ειναι και αυτοι παροντες, δεν πρεπει να σε αποτρεπει απο το να συμμετασχεις.
Και φυσικα ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του, χωρις να "ταμπελοποιειται".
kwtsios (20-06-15), Nistisimos (19-06-15), voskos_7 (19-06-15)
Βασικά, εγώ, δεν έβλεπα ποτέ τον λόγο να διαδηλώσεις για κάτι που ήδη έχεις...
Για να μην πω ότι σε ανεπτυγμένες δημοκρατίες, όπως η δική μας, δεν βρίσκω τον λόγο να διαδηλώσεις ειρηνικά για κάτι που δεν είναι στο χέρι σου.
estai (19-06-15)
dimace (19-06-15)
voskos_7 (19-06-15)
Τι λες αγορίνα μου? Τι λες?
Εδω δεν μιλάμε για διαφωνία τύπου αν στα γεμιστά θα βάλω κύμα η όχι , ούτε αν θα πιω φρεντουτσινο στο Θησείο η την Πλάκα. Εδώ μιλάμε για τύπους οι οποίοι οδήγησαν στην αυτοκτονία και την φτωχια έναν ολόκληρο λαό, μιλάμε για εγκληματίες που έκλεισαν νοσοκομεία, μιλάμε για ψυχικά διαταραγμένους τύπους που έκοψαν συντάξεις και μισθούς, τύποι οι οποίοι έστειλαν στην ανεργία 2εκ. κόσμο.
Αυτά έκαναν αυτοί οι τύποι ΜΑΖΙ με την ευρωπαϊκή ένωση που τόσο αγαπάνε.
Είναι οι απόγονοι αυτων που έστησαν στον εκτελεστικό απόσπασμα αυτούς που πολέμαγαν ενάντια των Γερμανων, αυτών των γερμανοτσολιαδων που ως σύνθημα είχαν και έχουν "πατρίς, θρησκεία, οικογένεια".
Με αυτούς θα είσαι στην ίδια διαδήλωση?
Θα είσαι σε διαδήλωση υπέρ ενός συστήματος που φτωχοποιησε μια ολόκληρη χωρα?
Και μια που μιλαμε για Δημοκρατια ας θυμηθούμε πως ο Δενδιας αντιμετώπιζε τις πορείες. Τις οποίες ο ίδιος ήθελε να καταργήσει.
Bill_K (19-06-15)
Ο Θοδωρής το λέει από άλλη οπτική: Εγώ το λέω από την άποψη ότι καλό είναι να προσέχουμε πού επιλέγουμε να παραβρεθούμε, γιατί συνήθως παίρνουμε μέρος σε παιχνίδια εν αγνοία μας και μετά δεν μπορούμε να συμμαζέψουμε τα τέρατα που θρέψαμε.
celticfrost (19-06-15), pf7 (19-06-15)
Εκτός συστήματος Ε.Ε πάντως οι άνεργοι θα είναι 4 εκ. και οι μισθοί θα έχουν την μισή (στην καλύτερη) αγοραστική δύναμη.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-06-15)
Με προλαβε ο φιλος 2-3 σελιδες πισω με το βιντεο της Τρεμη που κοβει τον Γλεζο.
Και μετα αυτη η κυρια κανει μηνυση επειδη της λενε οτι παρακολουθει σεμιναρια και τα παιρνει απο τους δανειστες....
Bill_K (19-06-15)
Bill_K (19-06-15)
Bill_K (19-06-15)
Bill_K (19-06-15), VALVERDES_7 (21-06-15)
Nistisimos (19-06-15)
Ε δεν είναι και όλες για τους Κομμουνιστές, αφού κάνετε ξεχωριστές πορείες. Για να απαντήσω στη ερώτησή σου δεν πήγα, όχι γιατί δεν υπάρχουν πορείες που συμπαθώ τον σκοπό, αλλά γιατί τα θέματα αυτά δεν λύνονται με πορείες. Και φυσικά όταν γίνεται κάθε μέρα πορεία, νομίζω χάνεται και το νόημα και καταντάει μέτρημα δυνάμεων των μαγαζιών που κάνουν τις πορείες. Χθες η συγκέντρωση είχε σκοπό να δείξει ότι οι Έλληνες είναι υπέρ της παραμονής στο Ευρώ και την Ε.Ε. . Νομίζω ότι πέτυχε τον σκοπό της, αλλά προφανώς αυτή είναι η δική μου άποψη.
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
kwtsios (20-06-15)
Bookmarks