Ξανααρχίζει το αστείο με τα δημοψηφίσματα: Αν θέλαμε έξοδο, ψηφίζαμε ΚΚΕ...
Για το άλλο, με τις νέες εκλογές, δεν νομίζω ότι πρέπει να σχολιάζω.
Δεν εκλεγήκατε για να κρυφτείτε πίσω από τον κόσμο: Ηγέτες θέλουμε, όχι αφηγητές και παρουσιαστές...
Ξανααρχίζει το αστείο με τα δημοψηφίσματα: Αν θέλαμε έξοδο, ψηφίζαμε ΚΚΕ...
Για το άλλο, με τις νέες εκλογές, δεν νομίζω ότι πρέπει να σχολιάζω.
Δεν εκλεγήκατε για να κρυφτείτε πίσω από τον κόσμο: Ηγέτες θέλουμε, όχι αφηγητές και παρουσιαστές...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (20-02-15)
Φτάσαμε στο σημείο μηδέν.
Ωστόσο έξοδος από το ευρώ και χρεοκωπία δεν παίζει γιατί πολύ απλά δεν γίνεται να καταστραφεί το ευρώ. Η Ελλάδα θα παραμείνει το πειραματόζωο και το θύμα.
Δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα σε εξαιρετικό βαθμό πέρα από το να πάρουμε κάποια πιο ελαφριά μορφή στην άσκηση της λιτότητας, μικρότερα πρωτογενή πλεονάσματα και ίσως περισσότερη ελευθερία στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής.
Μάχη εντυπώσεων για σήμερα γίνεται. Από την μια ο κακός Σόιμπλε και από την άλλη η καλή Μέρκελ που πάει και καλά να τον συμμαζέψει. Ενας πολιτικός εγωισμός ενώ όλοι ξέρουν ότι στο τέλος θα συμφωνήσουν. Εμείς ως Ελλάδα μέσα στην πραγματικότητα της καταστροφής κάτι έστω λίγο θα έχουμε κερδίσει:
Να μην γίνει νόμος του κράτος το email Χαρδούβελη το οποίο θα ήταν και η ταφόπλακα του έθνους.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Το 65% του ελληνικου πληθυσμου ειναι στα ορια η κατω απο τα ορια της φτωχειας και οι κινησεις μιας κυβερνησης για την αντιμετωπιση αυτου θεωρειται - απο την ΕΕ - μονομερής ενέργεια.
Τοσο μπουρδελο.
Bill_K (20-02-15)
Το μόνο θετικό είναι πως ΣΥΣΩΜΗ η αντιπολίτευση σήμερα (και το 90% των ΜΜΕ) πιέζει τον Σόιμπλε να βρει μια συμβιβαστική λύση με την Ελλάδα, την στιγμή που αυτή (η Ελλάδα) δεσμεύεται για την αποπληρωμή του χρέους της, θέμα το οποίο είναι το ΜΟΝΟ που ενδιαφέρει τον γερμανικό λαό. Δεν υφίσταται πρόβλημα να αργήσει μια αποπληρωμή, προκειμένου να ανακουφιστεί ο ελληνικός λαός. (ακούστηκαν και πολλές φωνές από την αριστερά, πως η νέα ηγεμονία της Γερμανίας, θα τινάξει τα πάντα στον αέρα και καλό είναι να σταματήσει ΑΜΕΣΑ, για το καλό της ίδιας της Γερμανίας. Οι μαγκιές και απειλές στραγγαλισμού, όταν ο άλλος ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ να σε πληρώσει, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ και επικίνδυνα. Δεν θα πάθει κανένας τίποτα αν πχ. το χρέος μας αποπληρωθεί 5 ή 10 χρόνια αργότερα, τη στιγμή που έτσι δημιουργούνται προυποθέσεις ανάπτυξης για της Ελλάδα (γεγονός που θα ωφελήσει τις γερμανικές εξαγωγές) και η Γερμανία σταματάει να παίζει τον άχαρο ρόλο του Βελιγκέκα της Ευρώπης)
Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Μεγάλη νίκη ΔΕΝ θα έχουμε, αλλά μια κάποια επιτυχία ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ. Και θα είναι η πρώτη μετά από τόσα σκληρά χρόνια εξαθλίωσης και γονυκλησίας.
Όταν η Ελλάδα χάριζε χρέη προς τη δυτική Γερμανία στη συνδιάσκεψη του Λονδίνου πριν 60 χρόνια
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bill_K (20-02-15)
Για όλα θα φταίει ο Βαρουφάκης στο τέλος...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bill_K (21-02-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
The Dude (20-02-15)
Δε μπορώ να μη σου πω thanks για το παραπάνω, τύπε κορλεόνε...
There is a Dude in town
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-02-15)
—John Lennon
The Dude (20-02-15)
Με ρωτάει κάποιος γνωστός σχετικά με κάτι κωδικούς που δίνει το ΘΕΜΑ για να βλέπεις αγώνες. Μου λέει ότι δεν του παίζει τίποτα, έχει κάποιος προσωπική γνώμη να μου πει για να τον ενημερώσω;
Τι εννοει δεν παιζουν?ΟΙ κωδικοι ειναι για λαπτοπ,αν δοκιμασε σε desktop οντως δεν παιζουν.
Εγω ειχα κανει το λαθος να συνδεσω με τηλεοραση το λαπτοπ μεσω hdmi ().
Αυτο που κανω εγω ειναι να παιρνω τους κωδικους μεσω μηνυματος,να μπαινω στο novago και να παταω στο novasports1.Μου ζηταει τους κωδικους και τελειωσε.Εχω βεβαια ηδη βαλει το plugin που χρειαζεται.
Σε ευχαριστώ με βοήθησες πάρα πολύ.Βρε συ! Ποιο plugin, ποιους κωδικούς;
Αφού σου λέω δεν έχω ασχοληθεί με τη διαδικασία, εξήγησε μου λίγο πιο αναλυτικά.
NovaGO χρησιμοποιώ κι εγώ στο tablet αλλά εκεί έχει εφαρμογή, στο λάπτοπ τι κάνεις; Δηλαδή δίνει το περιοδικό κωδικούς για να μπαίνεις στο NovaGO?
ΥΓ. Κι αν συνδέσεις το λάπτοπ με την τηλεόραση δεν σε αφήνει;
Βρε για να τα μεταφερεις στο φιλο σου τα ειπα ετσι συνοπτικα.Αυτος θα καταλαβει τι εννοω.
Με την εφημεριδα παιρνεις ενα κουπονι με εναν αριθμο..Επισης εχει οδηγιες για το πως θα στειλεις μηνυμα -μεσω κινητου- με τον αριθμο,για να σου στειλει η Νοβα κωδικους -user name και password.Mετα-μεσω λαπτοπ - πας στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και πατας το novago.θα σου βγαλει ολα τα καναλια.Θα πατησει ενα καναλι και θα του ζητησει να βαλει ενα plugin για λαπτοπ.Αφου εγκαταστησει το plugin,θα ξαναπατησει ενα καναλι και τοτε θα του ζητησει τους κωδικους.
Ειναι πολυ απλη διαδικασια,γι αυτο δε μπορω να καταλαβω που ακριβως ειναι το προβλημα για να βοηθησω περισσοτερο.Αν θες ρωτησε τον τι ακριβως εχει κανει για να καταλαβω που κολλαει.
Αν προσπαθησεις να συνδεσεις το λαπτοπ με αλλη συσκευη τοτε δεν παιζει η εικονα.Ειναι κωδικος μονο για μια συσκευη.Επισης για να λειτουργησει χρειαζεται να εχει καποιες προυποθεσεις το λαπτοπ.
Eδω [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] εχει περισσοτερες πληροφοριες.
panahs7 (20-02-15)
Rena (20-02-15)
Επαιρνα την προσφορα που ειχε το redstore καθε χρονο.
Το καλοκαιρι λοιπον αποφασισα να βαλω κανονικη συνδρομη-θυμασαι που σου ειχα στειλει και πμ-,για να παρω και δωρο ταμπλετα.Επειδη ομως δε δικαιομουν την ταμπλετα,αντι να το μου το ξεκαθαρισουν απο την αρχη οτι δε γινεται,μου ελεγαν "θα δουμε τι μπορουμε να κανουμε,θα σας παρουμε τηλεφωνο..".Φυσικα δε με πηραν ποτε τηλεφωνο και ανανεωσα τον Οτε.
Μετα βγηκαν και τα κουπονακια και σκεφτηκα "Καλα τη βολεψαμε για φετος."![]()
panahs7 (20-02-15)
Μωρέ ωραία δεν θα πει τίποτα, αφού υπάρχει αυτό το σύστημα θα με βολέψει κι εμένα που θα τους ρίξω ένα μεγαλοπρεπέστατο άκυρο το Σεπτέμβριο για να επιστρέψω στον ΟΤΕ. Πόσο κάνει κάθε κουπόνι; Θα βλέπουμε έτσι τη SL μια χαρά...
Α ναι; Ω ρε μπούστη..
Rena (20-02-15)
Bookmarks