"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Σε εθνικό νόμισμα εαν θα γυρίσουμε θα επιστρέψουν σταδιακά και τα χρήματα πίσω. Τώρα δεν θα επιστρέψουν ποτέ διότι ο κίνδυνος grexit θα διαιωνίζεται για πάντα μέσα στους κόλπους της Γερμανικής Ευρώπης.
Αλλά εθνικό νόμισμα είπαμε δεν πάμε. Θα μας διώξουν για να νοιώσουν κάποιοι και την ηδονή της "τιμωρίας".
Και όσον αφορά για τον Κρούγκμαν νομίζω ήταν ξεκάθαρος. Δηλαδή λεει ο νομπελίστας τι περιμένατε να πουν οι Ελληνες? Ναι στην πράξη υποτέλειας?
Εδώ οι Ελληνες είπαν ΟΧΙ κάποτε στον πανίσχυρο ΑΞΟΝΑ, θα μασήσουν τώρα στις μαγκιές του Σόιμπλε και των αλλων φασισταριών?
* Για το κατοχικό δάνειο υπάρχει η αποψη της "αμερόληπτης Bild" υπάρχει όμως και το άρθρο παρέμβαση του έγκριτου νομικού Π. Παυλόπουλου που λεει και αυτός (προφανως και αυτός με μεροληπτική ματιά) ότι το κατοχικό χρέος είναι 170 δις. Ας αποφανθούν οι συμβάσεις δεν ξέρω...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bill_K (17-02-15)
Το εφιαλτικο σεναριο που εχω προβλεψει. Συμφωνια δεν γινεται, επιβαλλονται λυσεις αλα Κυπρου και ο ΣΥΡΙΖΑ πεφτει απο την κυβερνηση.
Την εξουσια την παιρνουν παλι τα λαμογια (εξου και ο Σαμαρας πηρε τηλεφωνο χθες Βενιζελο και Θεοδωρακη να τους εχει ετοιμοπολεμους). Οι ξενοι μας βαζουν να υπογραψουμε μνημονιο και μεσα σε αυτο θα εχει και καναν ευνοικο ορο να χαρουμε λιγο και να πουμε "Ειδατε οτι με τους τσαμπουκαδες δεν γινεται τιποτα"?. Και θα μας κυβερνανε οι προδοτες αιωνια και ζησαν αυτοι καλα και μεις χειροτερα.
VALVERDES_7 (17-02-15)
Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that.
George Carlin
Ασχετο... go on, please...
There is a Dude in town
Δεν είναι και απίθανο, αλλά ο Σαμαράς, έχει τελειώσει από όλους - είναι ζήτημα χρόνου να απομακρυνθεί, ή να απομονωθεί. Για τον Βενιζέλο, δεν ξέρω.
Τα σενάρια περί εκλογών στις 22/3 είναι εκτός Συνταγματικής πραγματικότητας - φυσικά και δεν εννόησες εσύ κάτι τέτοιο.
Εγώ, δεν διακινδυνεύω καμία πρόβλεψη: Ό,τι και να γίνει, είμαι με την παρούσα Κυβέρνηση και δεν πρόκειται να κάνω την παραμικρή κριτική για λάθος χειρισμούς. Ζητήσαν ψήφο, την πήραν, δείχνουν ότι προσπαθούν (όχι όλοι, αλλά αυτοί οι δύο, που πρέπει, είναι εκεί που πρέπει και με το παραπάνω) και για εμένα, αυτό είναι αρκετό. Δεν πιστεύω ότι αυτή την στιγμή, μπορεί κάποιος να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες, στην χώρα, γιατί όλοι οι εναπομείναντες, είναι ακατάλληλοι, ακόμα και ορισμένοι εκ των εταίρων.
Μέσα σε όλη αυτήν την ανάλυση, δεν βάζω το ΚΚΕ, το οποίο έχει εκπεφρασμένη αντίθετη άποψη εξ αρχής και φυσικά δεν έχω καμία απαίτηση να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο στην διαχείριση της παρούσας κατάστασης.
Στα υπόλοιπα της ημέρας:
Αν ποτέ χτυπήσουν τα παιδιά σας, Τουρκόσποροι, μην διανοηθείτε να απαιτήσετε άλλη αντιμετώπιση, από παριστάμενους.Απίστευτο: Δύο διαδοχικά τροχαία με εγκατάλειψη νεκρών στη Λ. Αθηνών και κανένας μάρτυρας δεν καταθέτει
Και τα δύο περιστατικά με εγκατάλειψη έγιναν στην γέφυρα της Λ. Αθηνών στο Περιστέρι. Έκκληση της Τροχαίας στους δεκάδες μάρτυρες που σταμάτησαν να δουν, να μπουν και στον "κόπο" να καταθέσουν!
Θοδωρής Παναγιωτίδης
Φεβρουάριος 17 2015 13:05
Δύο διαδοχικά τροχαία δυστυχήματα με εξίσου διαδοχική εγκληματική συμπεριφορά των οδηγών που τα προκάλεσαν και εγκατέλειψαν αβοήθητα τα θύματά τους, σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην Λ. Αθηνών και συγκεκριμένα στην αερογέφυρα πάνω από την Λ. Κηφισού στο Περιστέρι.
Αρχικά, στις 05:45, ο 25χρονος οδηγός μίας μοτοσικλέτας έχασε την ισορροπία του και συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου αντί να σταματήσει να τον βοηθήσει και παρά τον θανάσιμο τραυματισμό του, ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε. Ενώ σταματούσαν οι διερχόμενοι για να δουν τι είχε συμβεί, 10 λεπτά μετά ένας άλλος οδηγός μοτοσικλέτας 50 ετών και στο ίδιο ακριβώς σημείο προσέκρουσε πάνω στα σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο τελευταίο με το οποίο συγκρούστηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα, επίσης ο οδηγός του μπήκε στο αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Και τα δύο θύματα ήταν κάτοικοι Χαϊδαρίου Αττικής.
Οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας έχουν καταγράψει καρέ-καρέ και τα δύο δυστυχήματα, ωστόσο δεν είναι ευκρινή όλα τα στοιχεία των πινακίδων των δραστών και παρότι στο σημείο βρίσκονταν δεκάδες περαστικοί που είχαν κατέβει για να δουν τι συνέβη, κανείς μα κανείς από αυτούς δεν θέλησε να δώσει τα στοιχεία του στους άντρες της Τροχαίας για να καταθέσει το παραμικρό, παρότι και τα δύο τροχαία και ειδικά το δεύτερο, έγινε κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια τους. Αυτό το ακραία ελληνικό φαινόμενο ωχαδερφισμού ανάγκασε την Τροχαία να προβεί σε ανακοίνωση, εκλιπαρώντας για το αυτονόητο.
Την παροχή δηλαδή πληροφοριών για δύο διαδοχικά τροχαία δυστυχήματα, όπου δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους με αυτόν τον τρόπο και στις δύο διαδοχικές περιπτώσεις σηκώθηκαν και έφυγαν σαν να μην έτρεχε απολύτως τίποτα. Πρόκειται για δύο εν ψυχρώ εγκληματικές ενέργειες και συμπεριφορές που όσοι είδαν με τα μάτια τους και αδιαφορούν διαπράττουν κάτι πολύ χειρότερο.
Διαπράττουν συνέργεια και υπόθαλψη εγκληματιών, αυτό ας το έχουν καλά στο κεφάλι τους, όσοι είδαν με τα μάτια τους και επιμένουν σε αυτή την (επαναλαμβάνουμε) μοναδική παγκοσμίως, «ελληναράδικη» συμπεριφορά. Ακολουθεί η ανακοίνωση-έκκληση της Τροχαίας Αιγάλεω:
«Την Κυριακή 8-2-2015 και ώρα 05:45΄, στη Λεωφόρο Αθηνών, στο Περιστέρι 300μ. από την αρχή της αερογέφυρας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόρινθο, σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες και δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των οδηγών των μοτοσικλετών. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Αιγάλεω στα τηλέφωνα 210-5326670 και 210-5326680».
Αυτοί γίναμε - όσο και αν μας χαλάει και ακόμα περισσότερο με εξοργίζει ότι ο άλλος σκότωσε τον άνθρωπο για να ικανοποιήσει την περιέργειά του. Αυτός είναι ο πολιτισμός μας. Το τομάρι μας μην ιδρώσει και όλοι, να πάνε να γαμηθούν.
Η τρολιά πάει σύννεφο: Ιδού ο νέος υποψήφιος ΠτΔ.
Ανοίγετε με δική σας ευθύνη και προσοχή γιατί αν σηκωθεί, την γαμήσατε και από εκεί που είστε...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Το ένα κακό φέρνει το άλλο. Πάντα έτσι είναι...
voskos_7 (17-02-15)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Kλάιν μάιν. Γλάστρα θεσμός να έχουμε να λέμε. Ας βάλουν και τον Μητσοτάκη - the count Dracula - άμα θέλουν.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και προσπαθουσα να θυμηθω τι καλο εκανε ο παυλοπουλος...
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
O Π.Παυλόπουλος είναι άριστος γνώστης του θέματος του Κατοχικού Δανείου*. Συμβολική η κίνηση...
Είτε Παύλοπουλο επέλεγε είτε Αβραμόπουλο το κρυο ντουζ δεν θα άλλαζε. Ολοι αυτοί είναι αποτυχημένοι στα μάτια της κοινωνίας.
* Εαν και δεν υπάρχει περίπτωση να φέρουμε τώρα τέτοιο θέμα προς συζήτηση.
Ο άνθρωπος που καθόταν ανέκφραστος και έβλεπε την ναζίστρια κλασιδιαρα να πετάει νερά στο στέλεχος του αριστερού κόμματός του και να πλακώνει στις φάπες την κομμουνιστρια Λιανα, πρόεδρος της δημοκρατίας. Και καθόταν ατάραχος ούτε γιατι μασησε, ουτε γιατι σαστισε, ουτε γιατι φοβοταν ....... το έκανε γιατί τις έτρωγαν αριστεροί-κομμουνιστες.
Αλεξ ......τον νου σου......... Να ξέρεις ότι εσύ θα πληρώσεις όλα τα σπασμένα.
Mένιο για μένα όποιον και να εβαζαν από την ΝΔ το ίδιο χάλια θα ήταν. Δηλαδή εάν βάζαμε τον φανατικό υποστηρικτή του μνημονίου(και αντιπρόεδρο της ΝΔ) τον Αβραμόπουλο θα ήταν καλύτερα?
Εγώ συμφωνώ με την επιλογή για ΠΤΔ από την ΝΔ. Ναι μεν εάν γινόταν εκλογές αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπαιρνε 60%, αλλά οφείλει ο ΣΥΡΙΖΑ να σεβαστεί και τους άλλους ψηφοφόρους.
Κίνηση ενωτική και έξυπνη.
Ενωτική κίνηση? Και? Νομίζεις ότι παίρνουν χαμπάρι από τέτοια? Μόλις σήμερα άκουσα με τα αυτιά μου τον μπουμπουκο να αποκαλεί μαντάμ Σουσου τον Ελληνικό λαό.
Και γιατί βάζεις στην μέση τον Αβραμόπουλο? Όλοι αυτοί της δεξιάς ψηφίσαν με χέρια και με πόδια υπέρ των μνημονίων. Χάθηκαν δηλαδή άνθρωποι από την αριστερά?
Και να σεβαστεί ποιους? Τους ψηφοφόρους της νέας τρομοκρατίας? Του σκατοκ? Αυτούς, δηλαδή, που θέλουν την συνέχιση των μνημονίων και την εξόντωση του Ελληνικού λαού?
Τους ψηφοφόρους του ποδονιφτη του Μπομπολα?
Τους νάζι?
Πες μου ποιους?
Ρε δεν πάνε να γαμηθούν λέω εγώ?
Ψ-Ο-Φ-Ο-Σ
Για όσους δεν το έχουν υπόψιν τους, ο μέλλον Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ήταν αυτός που έβγαλε την Ελληνική σημαία από το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας.
Μπορεί και για τους περισσότερους, να μην σημαίνει απολύτως τίποτα, αλλά για εμένα, είναι μία επαρκής ένδειξη για το ποιόν του συγκεκριμένου.
Και τον Τράκη να έβαζαν, κίνηση ενωτική κι έξυπνη θα ήταν...
There is a Dude in town
voskos_7 (17-02-15)
Ο ρόλος του ΠΤΔ ήταν, είναι, και θα είναι διακοσμητικός. Είχαμε τώρα ενα σωρό προβλήματα δεν χρειάζεται να προσθέτουμε και άλλα.
Ενας μαιντανος είναι ο ΠΤΔ και όποιος και να ήταν δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα για την Ελλάδα
Και οσον αφορά για το κατέβασμα σημαίας ο προηγούμενος πρωθυπουργίσκος ήταν ο μετρ του είδους.
Bookmarks