με τα δευτερα για να ξεκουρασουμε παιχτες και πενταρα.
ελατε και εσεις με τον κωλο...θα περασουμε καλα.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
με τα δευτερα για να ξεκουρασουμε παιχτες και πενταρα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (09-02-15)
voskos_7 (09-02-15)
Ο Τύρναβος, τύπε...![]()
There is a Dude in town
Πφ, 1-0. Σιγά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Eνώ κάνανε καλές μεταγραφές με Ινγκλς, Μπονσού, Χέρστον κλπ, τώρα πάνε να πάρουνε τον Άλεξ Μάριτς. Γιατί ρε μπετόβλακες; Αν θέλετε ντε και καλά έναν παλαίμαχο, παρτε τον Σαμπόνις...
BrazHlias (12-02-15)
Νομίζω ότι για την 3η θέση στην Α1 Ελλάδος μια χαρά είναι ο Μάριτς. Αν έχεις λεφτά για πέταμα πάντα.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τελευταίοι ήταν πριν κάνουν τις καλές προσθήκες και έκαναν δυνατή επιστροφή. ΠΑΟΚ και Άρης (που έχει πάρει τον αέρα του ΠΑΟΚ) μαζί με την ΑΕΚ θα δώσουν μάχη για την 3η θέση. Πάντως, δεδομένου ότι παίζουν αντιμέτωποι ο 4ος με τον 5ο, η 3η θέση στην κανονική περίοδος δίνει μεγάλο προβάδισμα. Η τρίτη θέση φαινόταν να κλειδώνει για τον ΠΑΟΚ, αλλά με τις ήττες του από τον Άρη άλλαξαν τα πράγματα. Θα έχει ενδιαφέρον.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Λιάκο σταμάτα το τρόλινγκ
― Bertrand Russell
Να παίξουμε και το Πάσχα, αλλά να το βάλουμε σε καμία ώρα που προσεύχεστε προς την ανατολή...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Εχω να προσθεσω οτι δε θα γελαει το παρδαλο κατσικι αν παιξουμε Κυριακη του πασχα.![]()
Έλα να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους...
Διακόψατε αγώνα πουλάκια μου? Είχατε νευράκια μήπως? Μηδενισμός, αφαίρεση 3 βαθμών, βαρβάτη τιμωρία και εξοντωτικό πρόστιμο. Άντε γιατί πολύ τσουρέκια μας τα έχετε κάνει.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Όταν ο Μαρινάκης είπε "διδάξαμε ήθος" οι περισσότεροι τον κράζαμε και ντρεπόμασταν για τις δηλώσεις αυτές. Οι "αντικειμενικοί" και προφανώς οι αλλόθρησκοι ξεκίνησαν εκστρατεία κατά του Ολυμπιακού και μας υπενθύμιζαν τι βρώμικη ομάδα είμαστε. Τώρα, οι δηλώσεις Μελισανίδη πέρασαν στο ντούκου. Κανείς δεν είδε, κανείς δεν άκουσε. Εντάξει, μας πείσατε, θα το καθαρίσει το ποδόσφαιρο... Εεεε ρε Κόκκαλη που θέλετε βαζελοχανούμισσες... Κι έναν Τζόλε να σας καρφώνει μέσα στο γήπεδο με όλους τους τρόπους.
― Bertrand Russell
pirateeeeeee (12-03-15), voskos_7 (12-03-15)
Βγαίνει ο τίγρης και ο κάθε τίγρης και μιλάνε για διαιτησίες και προκλήσεις σε πανηγυρισμούς μετά από τέτοια περιστατικά που απειλούνται ζωές... Ρίξτου δύο εκατομμύρια πρόστιμο και δέκα αγωνιστικές κεκλεισμένων να τον στείλεις στο διάολο να δούμε αν θα ρίξει αλλού τις ευθύνες την επόμενη φορά ή θα συμμαζέψει το μπουρδέλο του... Μεγάλη κατάντια το ελληνικό ποδόσφαιρο...
Bookmarks