BrazHlias (21-01-15), Du3lisT (21-01-15), giovanni#10 (23-01-15), voskos_7 (24-01-15)
Παίζεις μαλακίες τύπε; Χειρονάκτης κι εσύ ε; Δικός μου είσαι, να κάνουμε κι εμείς κλουμπ...![]()
There is a Dude in town
BrazHlias (21-01-15), Du3lisT (21-01-15), giovanni#10 (23-01-15), voskos_7 (24-01-15)
Το φανελι της λατσιο
Η Λάτσιο έβαλε τον αετό στη φανέλα της!
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
αθλιο![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Σάπια...
voskos_7 (24-01-15)
Το έχει κάνει και η ΑΕΚάρα παλαιότερα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
πήγα στο ρεδ-στορε και μου είπαν ότι δεν ξέρουν ακόμα τι θα φοράει η ομάδα του χρόνου. δε με ενδιαφέρει να τις δείχνουν από τον προηγούμενο χειμώνα τις φανέλες, καλοκαίρι μια χαρά είναι.
επίσης οι φανέλες της ζέλας που ποστάρατε είναι φτιαγμένες από οπαδό σε κάποιος σαιτ με φανέλες και σε καμμία περίπτωση οι επίσημες, τουλάχιστον όχι ακόμα.
-------------
η εφημερίδα "Sport", να αποκαλύπτει τις εμφανίσεις των "μπλαουγκράνα" για την περίοδο 2015-16.
Με οριζόντιες τις ρίγες και σπάζοντας την παράδοση των καθέτων, αλλά και την έντονη επιρροή της "Σενιέρα", οι νέες εμφανίσεις τις Μπαρτσελόνα, έχουν αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δεύτερη φανέλα των "μπλαουγκράνα" θα είναι πορτοκαλί (όπως και τη σεζόν 2012-2013) και θα έχει κάθετες ρίγες, όπως φαίνεται από την παρακάτω φωτογραφία.
Στόχος της Μπαρτσελόνα και της Nike είναι, σύμφωνα πάντα με την "Sport", με αυτή τη ριζική αλλαγή να αυξηθούν οι πωλήσεις των εμφανίσεων και οι οποίες έχουν παρουσιάσει μία μείωση τους τελευταίους μήνες.
http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/h-nea-fanela-ths-mpartselona.3264034.html
σαν πυτζαμες ειναι της μπαρτσα![]()
—John Lennon
χείριστες
There is a Dude in town
μάγκες στοίχημα ότι έχουμε ξεμείνει από φανέλες ερυθρόλευκες....στα τρία τελευταία ματς παίζουμε με μπλε και με λευκή......βλέπω τους παίχτες να πηγαίνουν να τις αγοράζουν από τις μπουτίκ!!!!και άντε πες με το Τύρναβο δικαιολογείται...με τον ΟΦΗ ποιος λόγος υπήρχε???
ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!!!!!
Εδω περυσι παιξαμε με τα μπλε στη Λεωφωρο.....
Ποιος εγκεφαλος το σκεφτηκε κατι τετοιο;;;
Να και κάτι ενθαρρυντικό από αντίντας...
αν μπορούσε κάποιος να την προσαρμόσει σε ερυθρόλευκη θα ήταν πολύ καλό...
![]()
γαμεί κούκο..
Βέβαια για τη συγκεκριμένη οι τύποι της Μιλανέζας έσκουξαν κάργα για το σηματέτο...
There is a Dude in town
Ε δε φταίει η Αντίντα γι' αυτό. Αν και θα ήταν καλή ιδέα να αλλάξουμε κι εμείς σήμα μιας και το μπουρδελέτο που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό μόνο Ολυμπιακός δεν είναι.
Real Madrid 2015-2016
FC Bayern Munich 15-16
οι νέες κοψιές της αδιδας θα είναι αυτές λογικά. της μίλαν καλή φάνηκε από μπροστά αλλά το θέμα είναι να είναι κι από πίσω καλή με ρίγες, όχι κενή.
η νικε θα παίξει έτσι φέτος:
Inter Milan 15-16
Κι εγώ νομίζω έτσι έγινε. Πρόταση της adidas ήταν απ' οτι ξέρω. Κι όχι μόνο για την εντός έδρας φανέλα κι είχε να κάνει με τα χρώματα του σήματος και της κάθε φανέλας.
Στην εντός, βάλανε τον άσπρο σταυρό στην φανέλα, ενώ αφήσανε το κλασικό σήμα στο σορτσάκι που είναι άσπρο.
Στην εκτός, που είναι άσπρη, βάλανε σήμα που είναι κόκκινο-μαύρο (Casa Milan), αλλά καμία σχέση με το κλασικό!
Ενώ η 3η φανέλα έχει το κλασικό σήμα και τα χρώματα της Βραζιλίας, λόγω του Μουντιάλ! Τραγικό...
Ας είναι puma, puima, adidas, abidas, nike ή mike ή ό,τι σκατά κινέζικο κυκλοφορεί. Ας είναι και ΤΟΥΟΤΑ. Να είναι ερυθρόλευκη, χωρίς πλάσιο μπροστά για το γαμημένο τον χορηγό και χωρίς πλάσιο πίσω! Η φανέλα του 2011-12 ήταν ΤΕΛΕΙΑ.
Η ας είναι κάτι τέτοιο όπως της Φενέρ. Ζουπάνε, φτιάχτο λίγο ρε παιδάκι μου να το δούμε στα χρώματα μας...
Bookmarks