BrazHlias (21-02-15)
giovanni#10 (22-02-15)
δεν πιστευω σημερα να παιξουμε παλι με την δευτερη εμφανιση οπως περσι..![]()
Οχι ρε τύπε... είναι άπλυτη αυτή....
There is a Dude in town
voskos_7 (18-03-15)
σημερα
την εβγαλαν απο το πλυντηριο τυπε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> : 28-02-15 στις 18:55
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εντάξει - μην δίνετε και πολύ σημασία στα καρό και στα υπόλοιπα, καθώς, αυτοί εκεί κάτω, παραείναι κάγκουρες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτη ισως ειναι η καινουργια της Liverpool..Ωραια ειναι, αν και φαιρνει λιγο σε μια παλιοτερη της United.
![]()
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
voskos_7 (08-03-15)
New Balance??? Πρώτη φορά το βλέπω σε ομάδα ποδοσφαίρου. Καλή εμφάνιση πάντως.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
voskos_7 (08-03-15)
Eιναι η "μαμα" εταιρια της Warrior.Στα ταμεια της, θα βαλει 300 εκατομμυρια λιρες απο αυτη τη συμφωνια.
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
voskos_7 (08-03-15)
Πρωτη φορα μπαινει στον χωρο του ποδοσφαιρου η NB.Θα παρει τις ομαδες που ειχαν Warrior σαν χορηγο.(Porto,Stoke,Liverpool,Sevilla)
Αναρωτιεμαι ποσα θα βγαλει ο Ολυμπιακος απο την συμφωνια με την Adidas εφοσον κλεισει.
- Bill Shankly
Αν εξαιρέσουμε το κατά πόσο είχε ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, η πληροφορία για την εξαγορά της warrior είναι ακριβέστατη.
Έχω φορέσει - παίξει με ό,τι ποδοσφαιρικό παπούτσι είχε κυκλοφορήσει - κυκλοφορούσε ήδη, από το 88, μέχρι και το 99, από πάνινο της Αλυσίδα, κοκάλινο Cover, δερμάτινο Patrick, Assics, New Balance, Lotto, Puma, Nike, Umbro, Adidas...
Μόνο το Diadorra μου διέφυγε και δεν το είχα και καημό, είναι η άληθεια.
Για αθλητικές φανέλες το είπα.Φετος πρέπει να είναι η πρώτη της χρόνια
- Bill Shankly
voskos_7 (08-03-15)
Bookmarks