Faithful (19-01-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Faithful (19-01-15)
Εγώ προτιμώ οι παίκτες να αγωνίζονται χωρίς φανέλλες, για να παίρνω μάτι τα μυώδη, γυμνασμένα τους κορμιά. Παρακαλείται το κλουπ, να προκρίνει αυτή την αισθητικά τέλεια λύση, ώστε να την προτείνουμε επισήμως στη διοίκηση*
*θα κάνεις και οικονομία Βαγγέλα... Σκέψου το σοβαρά, ως επιχειρηματίας που είσαι. Από τη μύγα ξύγκι, μεγάλε!
giovanni#10 (19-01-15)
Εμένα πάντως η συγκεκριμένη μ'αρέσει σαν σχέδιο.
Ναι, δε λέω... ένα φανέλι πράσινο, με ένα γατί δεξιά, με μια αλογοτροφή αριστερά, με τη στοιχηματζίδικη του τιγράες στο κέντρο είναι έπος...![]()
There is a Dude in town
Λογικά θα έχουμε νέα φανέλα νωρίτερα από άλλες χρονιές, καθώς λήγει το συμβόλαιο με την Πούμα, οπότε δεν γίνεται να φοράμε το γατί στα φιλικά. Αφήστε που δεν υπάρχει και Γλου στη μέση πλέον, οπότε είναι πιο επαγγελματικά τα πράγματα.
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Γλου δεν υπάρχει εδώ και τρια χρόνια, τύπε...
There is a Dude in town
Aυτό τώρα που βγάλαμε άχρηστο το φανέλι της Αdidas χωρίς να έχουμε καν κλείσει συμφωνία με την Αdidas με ξεπερνάει![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (19-01-15), Faithful (19-01-15)
Bookmarks