Θα βγάλουνε, μωρέ... Στην αιτιολογία θα κολλήσουμε, ή στο σκορ;
ξέρει κανένας αν βγάλανε καμιά ανακοίνωση για διαιτησία?
Θα βγάλουνε, μωρέ... Στην αιτιολογία θα κολλήσουμε, ή στο σκορ;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Άλλοι πρωταθλητές από εδώ... Η διαιτησία σας φταίει και εσάς,να φανταστώ,ε;![]()
voskos_7 (18-12-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
calavero (18-12-14)
Καράφλα και όραμα
BrazHlias (18-12-14), celticfrost (18-12-14), chainsaw (18-12-14), vasilis-thrylos7 (19-12-14)
πουτσα και οραμα
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
differance (18-12-14)
ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!![]()
και που σαι καραφλοπουστα....μην ξεχασεις να ανανεωσεις το συμβολαιο του αναστασιου
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Καταγγέλω το Red-Dna που προωθεί τσόντες με λαγούς και γύφτους και κρύβει τις υπόλοιπες!![]()
BrazHlias (19-12-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-12-14), SOLID (19-12-14), The Dude (19-12-14)
Και όπως θα έλεγε και ο Τάκης, "Ποια τρία-πέντε πηγάδια; Έντεκα ήτανε τα πηγάδια σήμερα. Και ένα του Αναστασίου, δώδεκα. Να κάτι πηγάδια. Άαντε γειά".![]()
—John Lennon
panahs7 (19-12-14)
—John Lennon
Α, τώρα καταλαβαν όλοι οτι ο βασιλεύς ήτο γυμνός.
Όταν προσπαθούν με νύχια και με δόντια, με συκοφαντίες, λάσπες και τηλεοπτικές δίκες να αναστήσουνε τα πτώματα από την έναρξη του πρωταθλήματος, δε γνωρίζουν ότι είναι αναπόφευκτη η ώρα της αληθείας;
Δεν γνωρίζουν ότι το πρωτάθλημα σε κάθε χώρα το κερδίζει αυτός που έχει πάγκο και εναλλακτικές λύσεις;
Τα εβδομήντα (70) εκατομμύρια αξίας ρόστερ του Ολυμπιακού δεν γνωρίζουν ότι είναι οι ανάσες του;
Όταν ο Μίτσελ κάνει ροτέισον με 5 παίχτες και ρίχνει και μια 5αρα δε βλέπουνε που πάει το πράγμα; Σε μια χρονιά που ο Ολυμπιακός παίζεται πολύ σκληρά από τους αντιπάλους του.
Παοπαοκ σκάσανε καποια στιγμή από την υπερθέρμανση. Είναι ανθρώπινο. Ασε που οι διπλές υποχρεώσεις γιαυτούς ευρώπη και εμβόλιμες ήταν υπερβολικό βάρος.
Και εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι και κάνουμε κριτική - δικαίως- στην Ομάδα μας γιατί οι στόχοι είναι διαφορετικοί.
Γιατί οι διαφορές είναι μεγάλες μεταξύ μας, γιατί ΔΕΝ έχουν δικαίωμα αυτοί να μας κρίνουν και να μας κοιτάξουν στα μάτια.
Κάνουμε κριτική σε μια ομάδα που πήρε 9 βαθμούς στο ΤΣΛ, που αδικήθηκε στο μάλμε και ανέτρεψε σκόρ στο τορίνο και έκανε αθλέτικο και γιούβε να παίζουνε πασούλες στο κέντρο.
Γιατί εμείς βλέπουμε ένα ανοιχτό ορίζοντα κε Θωμαίδη και λοιποί ορκισμένοι εχθροί μας.
Εσείς κλεισμένοι όλοι σε ενα μουχλιασμένο δωμάτιο πνιγήκατε στη μπόχα των χνώτων σας.
Άντε παλληκάρια μου πιείτε το πικρό καφέ της παρηγοριάς και φέτος, διότι ακόμα ένα καλόκαιρο ραγιάδες του δυνάστη σας θα είστε κι η λευτεριά σας αργεί πολύ ακόμη...
είναι πολύ λίγο να ελπίζεις και είναι τίποτα να ζείς χωρίς το Θρύλο
The Dude (19-12-14)
Αφιερωμένο στους αιώνιους δευτερότριτους
.................................................. .....................................
Μὲς στὴν ὑπόγεια τὴν ταβέρνα,
μὲς σὲ καπνοὺς καὶ σὲ βρισιές,
(ἀπάνου ἐστρίγγλιζε ἡ λατέρνα)
ὅλη ἡ παρέα πίναμε ἐψές,
ἐψές, σὰν ὅλα τὰ βραδάκια,
νὰ πᾶνε κάτου τὰ φαρμάκια.
Σφιγγόταν ὁ ἕνας πλάι στὸν ἄλλο
καὶ κάπου ἐφτυοῦσε καταγῆς,
ὤ! πόσο βάσανο μεγάλο
τὸ βάσανο εἶναι τῆς ζωῆς!
Ὅσο κι ὁ νοῦς ἂν τυραννιέται
ἄσπρην ἡμέρα δὲ θυμιέται!
...
Ἔτσι, στὴν σκοτεινὴ ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί,
σὰν τὰ σκουλήκια κάθε φτέρνα
ὅπου μᾶς εὕρει, μᾶς πατεῖ:
δειλοί, μοιραῖοι κι ἄβουλοι ἀντάμα!
προσμένουμε, ἴσως, κάποιο θάμα!
Κώστας Βάρναλης
chainsaw (19-12-14)
Πάρε και ένα δικό μου πρωινό στο πόδι
Κι άν τουτα σου τα χρόνια
βγήκανε δίσεκτα πολύ
μη ψάξεις στα ελαττώματα των άλλων
τη μαύρη αλήθεια που πονεί.
Αν θες και σύ να ξεχωρίσεις
χαρές όπως του Γαυρου για να δείς
ο μόνος τροπος που υπάρχει
τις χίλιες σου ελλείψεις να ζητείς.
Polixenios
εμεις ποτε παιζουμε με την ξανθη; Θελω να δω κατι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
differance (19-12-14)
Ενα κι από μενα γραμμένο στο τρίτο πόδι.
Τρία ποδάρια έχει ο οκτάβια,
Το ένα πιο μακρύ απ’τα αλλα
Έβαλε κάτω τον Γιάνναρο
Τον Γιάννη τον λεβέντη
Τέσσερις τον βάτεψε
Δεν έβγαλε ούτε σάλιο
Τον πήρε και τον σήκωσε
Και του πε και κουράγιο
Οχι σαν τον άλλονε
Τον μέγα αρχιερέα
Που νόμιζε πως νίκησε
Μέσα στον Περαία