Μετά το ΣΚ ή κάλαντα ή κόλυβα, τύπε πέπα...
Xαρούμενη ποιητική διάθεση βλέπω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μετά το ΣΚ ή κάλαντα ή κόλυβα, τύπε πέπα...
There is a Dude in town
Ενα πουλάκι, τι πουλάκι, πούλαρος, μου ψέλλισε πως έρχεται μεγάλη φαπα στο μπάσκετ, τύπε...
There is a Dude in town
Ο προημιτελικός άλλαξε νικητή!
Ανατροπή δεδομένων! Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Ολυμπιακός και ο προημιτελικός κόντρα στον Παναθηναϊκό κατακυρώνεται υπέρ των «ερυθρόλευκων».
vasilis-thrylos7 (19-12-14)
Αντικειμενικοτατο site το gazetta όπως μας έχει συνηθίσει..Θυμάμαι που είχαν βγάλει και ένα άρθρο που υποστήριζε πως θα ακολουθήσουν αυστηρή γραμμή στα σχόλια,αποκλείοντας χρήστες με ειρωνικά username και σχόλια..Εκτός άμα το παράγκας 7 και το πρόβατο 13 θεωρούνται οκ..
Aim for the sky and you'll reach the ceiling. Aim for the ceiling and you'll stay on the floor.
- Bill Shankly
Μιλάμε για το site που είχε βγάλει ως κεντρικό θέμα, είδηση του aek365.com (!!!) στην οποία οι "ερχόμαστε" πετούσαν λάσπη και άφηναν ξεκάθαρα υποννούμενα για παράγκες. Είδηση που κατέβηκε μετά από 20 λεπτά. Εδώ και μήνες φωνάζω, ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΛΙΚ. Ούτε καν για χαβαλέ, κάντε block το url, ναι τόσο πολύ!
ΥΓ. Τώρα περιμένω και τους "ηθικούς" να βγουν στις εκπομπές και να ρίξουν στο τρυπάκι εκατομμύρια Ολυμπιακών που θα ντρέπονται πάλι για την ομάδα τους. Story of my life...
giovanni#10 (19-12-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-12-14), pirateeeeeee (19-12-14)
"Φιλαράκ' εγώ είμαι αρσενικός γαύρος... δε μου αρέσουν αυτά... θέλω να κερδάω στο παρκέ, όχι στα χαρτιά... ντρέπομαι... " Μιλημένος ραπανάκης....
There is a Dude in town
Βασικα ακομα εχει ζουμι η υποθεση. Το θεμα γυρισε στον αθλητικο δικαστη αλλα δεν υπαρχει καμια αποφαση σχετικα με το μελλον του παιχνιδιου.
Μακαρι να μερδισουμε μονο κ μονο για σπασιμο στον Ζακια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο δικαστής το έπαιζε αναρμόδιος, γι'αυτό, τύπισσα. Τώρα όμως θα αναγκαστεί να δικάσει και θα πάει βάσει κανονισμών. Δηλαδή, αντί ζωή ο ζάκης.
There is a Dude in town
Αν παρουμε αυτο το ματς με αυτον τον τροπο ειναι μεγαλο πραγμα. Προσωπικα πιστευω πως ειναι σημαντικοτερο απο το να κερδιζαμε το παιχνιδι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (19-12-14), Faithful (19-12-14), gre470 (19-12-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-12-14), kwtsios (19-12-14), pirateeeeeee (19-12-14), polixenios (19-12-14), The Dude (19-12-14), vasilis-thrylos7 (19-12-14)
Γουστάρω σε απίστευτο βαθμό. Όπως λέει κι ο Ηλίας. Έτσι !
Πως τοπε ο γαζέτας; "πλήττεται" το μπάσκετ; Και γαμό τις ατάκες.
Θα μάθω να το λέω και γώ : "πλήττεται το μπασκετ".
Απίθανο!!!!!
είναι πολύ λίγο να ελπίζεις και είναι τίποτα να ζείς χωρίς το Θρύλο
pf7 (19-12-14), pirateeeeeee (19-12-14)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΒΕΒΑΟΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ.
Πουλο ο τρακης
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
"Το ΑΣΕΑΔ με σημερινή απόφασή του έκανε δεκτή την προσφυγή της Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός και, ανατρέποντας την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, κατακύρωσε αμετάκλητα τον από 09.10.2014 αγώνα Κυπέλλου υπέρ του Ολυμπιακού, λόγω της παράνομης παρουσίας του τότε Προέδρου της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός Δ. Γιαννακόπουλου στο γήπεδο. Η ατιμωρησία έλαβε τέλος".
Μεγάλη Νίκη για τους Αγγελόπουλους που δεν ξέφυγαν ποτέ από τα όρια της Νομιμότητας και της Ηθικής. Τελικά πάντα οι Καλοί κερδίζουν .
χοχοχοχοχο (το πιάσατε το υπονοούμενο).
είναι πολύ λίγο να ελπίζεις και είναι τίποτα να ζείς χωρίς το Θρύλο
Βεντούζα! Γιατί έτσι σας αρέσει!
jojo (19-12-14), polixenios (19-12-14)
Δηλαδή υπάρχουν άτομα στην Ελλάδα που πιστεύουν ότι οι νόμοι πρέπει και να εφαρμόζονται;
Πρόοδος!!!
chainsaw (19-12-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-12-14), jojo (19-12-14), pf7 (19-12-14), polixenios (19-12-14)
Bookmarks