Θα γράψει κανα άρθρο γι αυτο ο Τσάρλυ Τσάπλιν;
τους εκοψε με ανυπαρκτο οφσαιντ.για να δουμε τι θα λενε αυριο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θα γράψει κανα άρθρο γι αυτο ο Τσάρλυ Τσάπλιν;
ανουσιο παιχνιδι παντως
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μια χαρα τα πανε τα πιτσιρίκια του βάζελου. Θα ήθελα και η δική μας β' ομάδα να παίζει τουλαχιστον με τέτοιο παθος. Δεν αναφέρομαι στον αγώνα με τον Παοκ συγκεκριμένα αλλά γενικότερα. Πέρα από την κλαψομουνίασή τους και το βαζελισμό τους αναφέρομαι ξεκάθαρα στο γεγονός οτι παιζουν με μικτή νέων παύλα ξένων δεντουσξερειμανατους.
Κάποιος ή κατι τους δίνει το κίνητρο να υπερβάλλουν εαυτούς.
Ακόμα και στην Ευρώπη για τα "κυβικά" τους έχουν αποδώσει καλά.
Αυτά τα ολίγα ποδοσφαιρικά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
κατα τα αλλα παει καλα ο ζελας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πέρα από την οπαδική πλάκα Στάθη, έχουν κι αυτοί την ιστορία τους στην Ευρώπη. Ξεχνάω όσα δεν εχω προλάβει, μιλάω για οσα εχω δει. Και ημιτελικά έχουν φτασει ,και καλες πορείες έχουν κάνει. Ο φετινός βάζελος έχει αποδώσει καλα για τα κυβικά του στην Ευρώπη, ξαναλέω, οχι απο αποψης βαθμών (θα ηταν τεραστια επιτυχία να κερδισει βαθμούς ή να προκριθεί, αφου δεν εχει την ομαδα να το κανει, παιζει με παιδάκια) αλλά από άποψης του πως "στάθηκε" στο γήπεδο με σαφέστατα ανώτερους αντιπάλους. Ναι ακόμα και η Εστορίλ για τα "παιδάκια" και τους αγνωστους που παιζουν στο βάζελο είναι "ιστορία" , μην ξεχνάμε τα "πρώτα" δικά μας χουνέρια στο Τσουλι, οταν έλεγα οτι ακόμα και η Μολντε ειναι βουνο για μας, μη βριζετε παικτες και προπονητή.
Και φυσικα οπως παντα δικαιώθηκα, λάθη δεν κάνω ποτέ , πως να το κανουμε.
Αυτό που θελω να πω ειναι οτι ο μπαζελ εχει μια αξιοπρεπεστατη παρουσια αν σκεφτει κανεις οτι παιζει με τον φιτσουλα και τον μιτσουλα βασικούς.
Ανύπαρκτο οφσάιντ και για τον ΠΑΟΚ, ισοφαρίζονται τα φαλτσοσημαιάκια.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sadi, η μπαουγκάρα έχει περισσότερα πιτσιρίκια από τον βαζελίνο!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
διαχρονικα ειναι για γελια.τωρα απλα ειναι για να τους λυπασαι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και περισσότερα λεφτα και περισσότερη οργάνωση, και πιο "γνωστα" πιτσιρίκια. Δεν εχει το διοικητικο χαλι του βαζελου.
Στα @@ μας τα διαιτητικά λάθη Στάθη, αυτά είναι για να ασχολούνται τα ΑΡΔάκια και οι διοικήσεις των ομάδων. Θυμίζω όμως ότι η αμφιβολία σε περίπτωση οφσάιντ είναι πάντα (ή θα έπρεπε να είναι) υπέρ του επιθετικού.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-11-14), sadi (09-11-14)
0-0 ημιχρονο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έλα καλά το πας βαζελίνε, θα κόψεις βαθμούς απόψε!
Να καταργηθεί το οφσάιντ? Μα, αυτό κάνει ενδιαφέρον το ποδόσφαιρο! Αν δεν υπήρχε οφσάιντ, θα κατασκήνωνε ο κάθε βαρύμαγκας στο σημείο του πέναλτυ και θα έβγαινε πρώτος σκόρερ χωρίς κανένα πρόβλημα... Σκορ 8-5 θα ήταν το πιο συνηθισμένο...
Αν μια αλλαγή θα μπορούσε να εξετάσει ο Μισέλ ο Πλατινής, αυτή θα ήταν ενδεχομένως να υπάρχει οφσάιντ ΜΟΝΟ στα τελευταία 25 μέτρα του γηπέδου. Έτσι οι επόπτες θα έτρεχαν λιγότερο και τα λάθη θα περιορίζονταν. Επιπλέον, έναν παίχτη που είναι λίγο πιο μπροστά στο ημικύκλιο του κέντρου, οι αμυνόμενοι έχουν τον χρόνο να τον προλάβουν όσο αυτός τρέχει με την μπάλα. Δεν αποκτάει αθέμιτο πλεονέκτημα.
{κουβέντα να γίνεται...}
Και για να αποφύγω το οφ-τόπικ φίλτερ του Παγωμένου Κέλτη: βαζελίνε, νίκη 0-1 με πέτσινο πέναλτυ στο 92' απόψε!!!![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
οσο για το ντερμπι, εγω πιστευω θα κερδισει ο μπαοκ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks