Η φαντασίωση με τα στόπερ οφείλεται στο γεγονός πως δεν βλέπουμε ξένο ποδόσφαιρο. Εκεί, όντως, τα στόπερ μας (και άλλα) πάνε καλά αλλά έχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ βοήθειες από τα 5/10 των συναδέλφων τους. Ειδικά σε μας, που τα εξτρέμ δεν μαρκάρουν με τίποτα, το έργο των αμυντικών είναι πιο δύσκολο και πολύ σοφός ο Ρεχάγκελ που έπαιζε σε αργό και πολύ προσεκτικό ρυθμό, για να μην παθαίνουμε αυτά που είδαμε χθες με τους μπεκρήδες...
sirkostas (02-11-14)
Να πάω στις εμπορικές, που αρμόζουν καλύτερα στην περίσταση;
Βγήκανε και οι κλήσεις: Γέκας - Κούλης, μέσα - Σαμαράς έξω...
Ορέστης Καρνέζης, Στέφανος Καπίνο, Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χοσέ Χολέμπας, Νίκος Καράμπελας, Κώστας Σταφυλλίδης, Χάρης Μαυρίας, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Κονέ, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Φάνης Γκέκας .
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο τρισμέγιστος ιταλός κάλεσε Ντίνα στην Εθνική! Και κάποιον Τασουλή του Πανιωνίου, ο οποίος μου είναι τελείως άγνωστος. Μετά τους αστραφτερούς άσους απ' τη Β' εθνική, τον Μαυρία που συμπληρώνει τις προπονήσεις της Σάντερλαντ και τον Φουρτούνα που δεν κρίθηκε ικανός να μπει στην 25άδα του Ολυμπιακού, τώρα ο ασυγκράτητος Θανάσης Ντίνας θα συμπληρώνει αυτόν τον γαλαξία αστέρων.
Faithful (09-11-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-11-14)
Προφανώς πέταξε λευκή πετσέτα για το Euro 2016 και ξεκινάει από το μηδέν ψάχνοντας να κτίσει την ομάδα του επόμενου Μουντιάλ. Το θέμα όμως είναι ότι δεν τον πήραμε για αυτό. Βλέπετε, καλομάθαμε με τις προκρίσεις και τις συμμετοχές σε τελικές φάσεις που θα μας κακοφανεί η απουσία μας από τα γήπεδα της Γαλλίας.
Τώρα όσον αναφορά όλους αυτούς τους απίθανους που καλεί στην εθνική έχω μία απορία: τους έχει δει να αγωνίζονται ή ανοίγει το manager και καλεί ονόματα στην τύχη?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Faithful (09-11-14)
Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να κάνουμε στον Μπακάκη, που προφανώς, είναι μπροστάρης στην ξέφρενη πορεία της Ατσάλινης Βασίλισσας των συγκινήσεων και των ανατροπών, στο πιο ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα του κόσμου.
Σοβαρά, τώρα, θα αποκλειστεί αυτό το πράγμα και εγώ, θα τα βάψω μαύρα;
Τον Μαυρία που να τον δει, ρε Κοσμά? Μας δουλεύεις κι εσύ? Δύο συμμετοχές με σύνολο 154 λεπτών στην U21 Premier League έχει φέτος ο άνθρωπος.
chainsaw (09-11-14)
Ο "προπονητής", έχει τους κατασκόπους του, στις προπονήσεις όλων των ομάδων και δεν τον αφορά η όποια εικόνα του όποιου παίκτη στο γήπεδο...
Τα πρωτογενή δεδομένα, είναι αυτά που αξιοποιεί...
Ποια πρωτογενή δεδομένα? Η απόδοση του παίχτη στο "κορόιδο" που παίζουν στις προπονήσεις?
το ξερω θα γινω κακεντρεχης αλλα θα το πω.
Δεν νομιζω πως παιρνει "χαρτακι" απο καποιον συγκεκριμενα, απλα ακουει πολλους και θελει να τους εχει ολους ευχαριστημενους.
Οι επιλογες διαμαντακου, μανταλου, μπακακη, ντινα και μαυρια ειναι οτι να'ναι. Γενικα τα εχει κανει ροϊδο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τρολαρει δε μπορει
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Kι εγω εχω δελτιο σε ερασιτεχνικο και δεχτηκα κληση περιεργως, αλλα δεν την αποδεχτηκα. Καποιου ειδους τυχερο παιχνιδι πρεπει να παιζει ο Ρανιερι.![]()
Μόνο τον Σέργιο από τη διαφήμιση της vodafone δεν έχει καλέσει ακόμα αυτός ο αρλεκίνος...
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Μην του βάζετε ιδέες![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Συμπληρωματικές κλήσεις:
Στη θέση του Σαλπιγγίδη και του Παπασταθόπουλου, Κολοβός και... Βύντρα.
![]()
Καλή η ομελέτα και έρχεται...
Η ΜΙΚΡΗ ανανέωση ήταν επιβεβλημένη, μετά την αποχώρηση των Καραγκούνη και Κατσουράνη. Όμως μέχρι εκεί, καθώς μιλάμε για Εθνική Ομάδα, το κέρατό μου, και όχι για πιτσιρικάδες κάποιου ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Ο Ιταλός θα έπρεπε να ξέρει πως τα πολλά νέα πρόσωπα, σε μια ΠΑΓΙΩΜΕΝΗ εδώ και χρόνια παικτική κατάσταση, θα αποσυντονήσουν την ομάδα ή, όπως έγινε, θα προκαλέσουν χάος. Τεράστιο λάθος εδώ.
Η ριζοσπαστική αλλάγή συστήματος, από το πολύ αμυντικογενές των Όττο και Σάντος, σε σούπερ επιθετικό (για να μην πω γιουρούσι) σε συνδυασμό με τα πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, μοιάζει περισσότερο με απόπειρα αυτοκτονίας παρά με τακτική κίνηση. Ούτε στο Φούτμπαλ Μάνατζερ δεν πιάνουν τέτοια πράγματα. Απόλυτη προπονητική τρέλα εδώ.
Συμπέρασμα: Αυτός δεν είναι, για μένα, προπονητής, αλλά ψυχασθενής. Δεν λέω, μπορεί σε τέσσερά, πέντε χρόνια, να κάνει κάτι με όλη αυτή την παράνοια που οραματίζεται, αλλά, κύριε Ρανιέρι, εδώ μιλάμε για εθνική ομάδα και όχι για τον Κεραυνό Ασπροπύργου, όπου οι 50 οπαδοί του (συγγενείς και φίλοι) μπορούν να κάνουν αιωνίως υπομονή και να ανεχτούν τα αλλεπάλληλα χαστούκια και ξεφτίλες. Είχαμε φτάσει, με πολύ ιδρώτα και κόπο σε ένα καλό σημείο και τώρα έρχεσαι εσύ να τα γκρμίζεις όλα. Γιατί; Για να ξεκινήσουμε και πάλι από το μηδέν; Δεν γαμιέσαι λέω εγώ;
*Για το παιχνίδι με τα Φερόε: Αν παίζαμε με τα Φόκλαντς, ίσως να μην ανησυχούσα τόσο πολύ. Αλλά, όπως έχουν τα πράγματα, και αυτό το γελοίο ματσάκι ίσως αποδειχθεί προκληση και εμπόδιο για το μόρφωμα Ρανιέρι. Ο Θεός να βοηθήσει (καθώς προπονητής δεν υπάρχει) μην πάθουμε καμιά χοντρή ξεφτίλα και γελάσει (και πάλι) μαζί μας ολόκληρη η Ευρώπη.
Bookmarks